Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju Poland [Dedyk] [Pl]

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Incore po co sie wpierdzielasz w ten temat niech team się wypowie to że jesteś kolegą GA nie oznacza że wszystko wiesz.

Co do serwera totalne ścierwo co chwilę loga,ceny z dupy... perły w IS i nie jest postawiony pod zarobiek ? proszę Cie ogarnij niby takie pierdoły ale jak z 100 osób wyśle po 12 to już GA jest zadowolony bo zarobił...Poprostu totalne Ścierwo nie polecam.

ps postawiony na plikach 2008 czyli wiadome co będzie się działo...

2240284055.png
  • Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Incore po co sie wpierdzielasz w ten temat niech team się wypowie to że jesteś kolegą GA nie oznacza że wszystko wiesz.

Co do serwera totalne ścierwo co chwilę loga,ceny z dupy... perły w IS i nie jest postawiony pod zarobiek ? proszę Cie ogarnij niby takie pierdoły ale jak z 100 osób wyśle po 12 to już GA jest zadowolony bo zarobił...Poprostu totalne Ścierwo nie polecam.

ps postawiony na plikach 2008 czyli wiadome co będzie się działo...

Scierwo to Ty jestes... gowniarzu bez kultury.

Kicka Cie bo nie umiesz czytac... musisz sciagnac pliki na wierzchowce .. bo zaczynasz gre na tygrysie

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Całe zyski z pierwszego serwera przeznaczyłem na serwer na dodatek dokładałem jeszcze ze swojego portfela..

Opłacilem hosting strony, domene, sprzęt i usługę SMS.. Z tego wszystkiego zostało mi kilka złotych..

Mi nie zależy na zyskach, założyłem serwer, ponieważ chcę żeby był popularny..

Item shop musi być, bo chcę żeby serwer długo trwał, długo nie mam w sensie pół roku, a min. 2 lata..

Shocer twoje pojęcie mnie dobija =)

Serwer jest postawiony na plikach 2010, nie wierzysz?

Zobacz że działają itemki z plików 2010, poziom koło nicku i inne..

Ciekawe czy na 2008 byś miał te wszystkie funkcje..

Dziwne.. Specialnie weszłem sprawdziłem dla was jeszcze raz numer oraz treść SMS, jaka jest napisana na stronie i w dotpay..

Identyczne.. Nie pomyliłem się napewno w pisowni, inni jakoś doładowałi SM..

Już mnie powoli dobijacie, wybrzydzacie wszystko co zobaczycie nie w waszym guście..

Najlepiej powiedzieć że to "gówno", pomysł ile chęci w to włożyłem żeby gra była miła i przyjemna..

Powiadasz loga?

Bardzo dziwne, osoby mi się chwalą dobrym sprzętem..

Pytam się ich czy kicka, większość odpowiedziała że od 10h ich nie kickło, niektórzy nawet grali całą noc i ani razu ich nie kickło..

Więc nie wiem jakim sposobem Cie kicka, możliwe ze przez zużyty internet, bo maszyny wina to napewno nie jest..

Specialnie epiki dałem na 80 lv, dlaczego?

Ponieważ jestem pewien, że one nie zepsują serwera..

Przy takich broniach będą normlane PVP i nie będzie żadnego wielkiego wyróżnienia..

Jeżeli sądzicie że nie dałem więcej epików, bądz nowych itemków ze względu na mój brak niewiedzy to zapraszam na Alkatre ..

Niestety taki już jest ten naród, nie uszanują cudzej pracy..

Opublikowano

Widze atak na serwer:(. Szkoda bo fajnie się zapowiadał , ale myslałem ze zabezpieczyli sie przed panelem:(. Ide szukać nowego serwa, Cya

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

ja nie wytrzymam ... jakies dziecko neo zhackowało server i go rozwaliło ... dziękuje prozdrawiam wszystkię dzieci neo które myślą że jak wbiją na czyją server i go zhackują to są fajni. ;/

Opublikowano

Ta napewno:) i bluzga na wołaj:] hehe.

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

eh.. no niby str. już działa teraz czekać aż GA włączy serwa :}

Nie dziala ;p

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Scierwo to Ty jestes... gowniarzu bez kultury.

Kicka Cie bo nie umiesz czytac... musisz sciagnac pliki na wierzchowce .. bo zaczynasz gre na tygrysie

Gówniarzu bez kultury ? i kto to mówi... ja wypowiedziałem swoje zdanie i go nie zmienie

Umiem czytać człowieczku nie to co Ty.Ja nic nie muszę,pamietaj.

I dzięki tej wiadomości przekonałeś mnie bardziej że serwer to ścierwo.

Czemu nie zrobili normalnych koni tylko tygrys to jest smieszne 1 osoba zmieniła grafike a teraz każdy tylko tym szpanuje...

może niekótre osoby czegoś takiego nie lubią?

ja nie doceniam pracy GA bo tego nie mogę nazwać serwerem już na większości serwerów widziałem takie misje...Zero orginalności.

2240284055.png
Opublikowano

Ga odpowiedz czy serwer bedzie jeszce dzialal ?

10[x]

50[x]

100[x]

200[x]

400[Moze za rok :)]

600[hmm]

1000[o tym w ogóle nie myślę]

Opublikowano

Wy szajbnięci, Ga na metku napisał że zrobi Resa, czy coś tam wieczorem, bo miało być po poludniu, poczekajcie jescze, moze tutaj odpisze a nie panikujecie... może OFF?? nic nie wiadomo.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

To chyba nie grales kolo 24.. typek wbil sie na serwa i tak lagowal ze szok mowil ze serw off 4ever itd itp..

Opublikowano

Właśnie w tedy grałem jak nie wierzysz to luknij na mój post na górze ... właśnie w tedy straciłem stalkę ;/ którą dropiłem prawie cały dzień ;/ mam nadzieję że GA m ją odda bo mam światka jak mi dropła a 3 s przed wywaleniem z servera.

Opublikowano

server stoi.. tylko ten włamywacz to jakieś dziecko i moim zdanie (ale słabo się znam) wyłączył logowanie lub świat .. bo przecież i Ranking i Rejestracja działają na stronie z czego można wywnioskować że Baza Danych działa.

Opublikowano

Ale że jak typ wbił??? poprostu zrobił sobie postać wbił na Metka, i zaczął się Tak zwanie pokaz Slajdów??? ;x

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Jest to karalne.... Całe Hakerstwo jest karalne i doszedłby po IP jak by chciał

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...