Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania/Problemy/Prośby

Gość Wojtasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1358717614-U298545.png

Poniewaz nie zauwazylem jeszcze Takiego Tematu,a chcialbym zapobiec powstawaniu nowych topicow typu:"Problem","Potrzebna Pomoc" stworzylem ten.

Tu Mozna Pisac Jakie macie Problemy,Pytania oraz Prosby.

Pozdro

Wojtasek

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 269
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam pytanko jak szybko i niemęcząc sie zarobić dużo kasy?jak zrobić tricki mieczem itp?

Priv : LongJuYt2

Nick : xBartek

Profa : Ninja, Dagg

Królestwo : Shinsoo

Level : 50

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Link: spatchowany

Hak z lawnmowerem ("szybkim nawalaniem mieczem"). Osobiście go nie używam bo ma swoje wady. Dodatkowo jest w nim quest god mode oraz ciekawie wyglądające gobliny w queście mansion.

Jak włączyć haka:

Wchodzimy do folderu z gunzem, robimy kopie folderu Quest, Model oraz launchera i systemu.mrs i wrzucamy w jakieś bezpieczne miejsce. Podmieniamy wszystkie te pliki z paczki do folderu z gunzem (skeleton.mrs wrzucamy do Model/NPC) i można włączać haki.

Teraz jak włączyć lawnmower:

Kupujemy w sklepie Nico R2 (lvl 5 nico), ubieramy go i sworda, jak wejdziemy do gry zmieniamy na Nico, a potem na sword. W prawym dolnym rogu będzie Nico, ale w ręce będziemy trzymać sworda. Przytrzymujemy przycisk fire i sword nawala.

Wady:

-potwory w dungeon są niewidzialne, ale na całe szczęście się nie ruszają i pojawiają koło nad więc nie ma problemu z trafieniem.

-lawnmower nie jest zbyt szybki

hak do ijji gunz

Opublikowano
A ja nie wiem jak to się włancza :(

Jak to włączam to jakaś strona mi wyskakuje . . .

O CO CHODZI ???

Chodzi o to, że grę włącza się przez stronę. Kliknij PLAY LIVE na środku pobierz plik zajumujący ok. 1 mb zainstaluj, znów kliknij PLAY LIVE i gra się włączy. Działa to tylko w mozilli i IE

Opublikowano

Można na każdy, ale na wp i onet może przychodzić nawet kilka dni, a na gmaila przyjdzie ci w sekunde.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Eee, Ostatnio zauważyłęm że mój kumpel ma ciuszki za g coinsy, Pytam się go za ile kupił a ten że to są zwykłe ciuchy tylko ma takie skórki o.O W hackah są takie ale tylko ja to widze a chce poszpanować troszke :) Help

~~*~~Pisze poprawnie po Polsku~~*~~

Gunz (ijji)

lvl: 43 (bez uzywania hacków)

Clan: Bimbrownia

ulubiony Server: Quest 3

Style: K-style ,Sword + 2 shootgun

Opublikowano

proosze (na bank nie dostane )

o speed hacka i 1k/sec hit mieczem

THX Lenart

Opublikowano

Poszukuję Hacka który zawiera M.in:

- God Mode (nie qwest Ale tez mogą być obydwa)

- Lawnower (jakoś tak:P)

- Apteczki Dają full tak samo jak Amunicja:)

- Bronie z Jakimś dobrym Rage i Dmg do Qwestów najlepiej Solo!

Z góry dziękuje mozna tez kontakt gg 3130599 Szczęśliwcowi który moze mnie uszczęśliwić STAWIAM PIWO!

Pozdrawiam i z góry THX:)

Opublikowano

Eh, ja jakoś nie mogłem znaleźć. Cóż...

Poza tym te macro chyba już kiedyś miałem i nie działało. Tzn. działało wszędzie poza grą...

Edit

Działa ten macro z bf ;p.

@Akurat

Sorki, że napisałem ten temat z prośbą, ale byłem zmęczony i nie zauważyłem innego tematu do zadawania pytań. Ogólnie mam stresa przed egzaminem i to mnie tłumaczy ;P.

Opublikowano

Z tym macro jest tak, że w ijji nie działa odkąd wprowadzili Game Guarda jednak na Daemons ring powinien chodzić. Masz też taki z ss, hs itd:

Klawisze:

k listen carefully 2 this t,g,f,h are the butterfly keys alright

x,z,c are the keys for SS climb

L,K,J,I are used to SS switch and shoot

B,N,M are functions that are able to half step

with key y you can swap shot but u have 2 have two weapons equiped

Opublikowano

@ edit

K juz mam xD ale dalem glupie pytanie

@Topic

k teraz inna prosba

ma ktos hacki pod ten nowy patch ??

moze byc nawet na questy

@edit x2

to jak nikt jeszcze niema hackow (zadnych)

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=7416 <- ten hack nadal działa >.< dlaczego? bo nie było patcha w gunzie tylko w innych grach z ijji//akurat

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem jeszcze nikt mi nie pomógł może wam sie uda

Jak grałem w piątek w GunZ to mi wszystko działało ale jak znowu zagrałem w niedziele to mi zaczęła strasznie myszka scinać i dalej tak jest

wyłączyłem wszystkie programy typu GG ale to nic nie pomogło

Pomocy!!

Gość Akurat
Opublikowano
mam problem jeszcze nikt mi nie pomógł może wam sie uda

Jak grałem w piątek w GunZ to mi wszystko działało ale jak znowu zagrałem w niedziele to mi zaczęła strasznie myszka scinać i dalej tak jest

wyłączyłem wszystkie programy typu GG ale to nic nie pomogło

Pomocy!!

Nowa myszka?

Down

Czyli to nie myszka tylko lagi? Przeskanuj kompa. Co na czym polega skanowanie kompa czy "Down?" :huh:

Opublikowano

ale jak chodzę po pulpicie albo bo necie to wszystko działa ale ja zaczynam grać to lipa

Down

Na czym to polega xD

Gość Akurat
Opublikowano

W shopie wejdź w Quest items i tam będą 3 rodzaje page'ów: 13, 25, 41. Żeby grać z pagem trzeba jeden kupić i położyć go na takich "talerzach" w game roomie. Musisz mieć taki lvl jaka liczba przy page'u.

Opublikowano

ale jak chodzę po pulpicie albo bo necie to wszystko działa ale ja zaczynam grać to lipa

Down

Na czym to polegaxD

Chodzi mi o skanowanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...