Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2 Pl Syriusz Ninja Dagger 75Lv Bfg Vs Bosy Oraz Książka "Sekrety Metin"

Ultimate_Sell

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czym robisz filmy? bo ja mam Sony Vegas 11 PRO , Corel Video Studio x4 oraz Pinnacle Studio 15 wszystkie programy najnowszej wersji z crackowana licencja i nie moge uzyskac takiego efektu jak ty na filmie

Opublikowano

No no ten drop to ładny a ile w red lesie siedziałeś :)

3x marmur czyli okolo 1,5h pzdr

czym robisz filmy? bo ja mam Sony Vegas 11 PRO , Corel Video Studio x4 oraz Pinnacle Studio 15 wszystkie programy najnowszej wersji z crackowana licencja i nie moge uzyskac takiego efektu jak ty na filmie

kwestia wprawy- siedze juz pare dobrych lat w grafice- taka mam robote ;)

sygnamixi.jpg

zapraszam na mój kanał YT http://www.youtube.com/user/UltimateSell

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

siema, zastanawiałem się nad kupnem tej książki jednak czy do wszystkich metod potrzebny jest spory lvl? I czy zaczynając grę od nowa są sposoby na zarobek?

Opublikowano

siema, zastanawiałem się nad kupnem tej książki jednak czy do wszystkich metod potrzebny jest spory lvl? I czy zaczynając grę od nowa są sposoby na zarobek?

Witam.

Dział metody zarobkowe podzielony jest na kategorie lvl-owe. Czyli od 1do 99lv to oznacza, że grasz posiadający obojętnie jaki lv może dopasować sobie najlepszą metodę zarobku pd swój lv.

Jak jesteś zainteresowany a ciekawi cie co jeszcze zawiera książka to zajrzyj do spisu treści- znajduje się on na początku tematu.

Pozdrawiam serdecznie

sygnamixi.jpg

Opublikowano

Krótka wstawka filmowa mojej Gildii - film będzie cały czas aktualizowany oraz powiększany o nowe wątki wraz z rozwojem gildii. Cały wątek znajduje się w dziale Gildie serwer Syriusz na oficjalnej stronie forum Metin2.pl

http://www.youtube.com/watch?v=pCSQXlTi05Q

sygnamixi.jpg

Opublikowano

"Swoją przygodę z Metin2 Pl zaczęłam 17 lipca 2007 roku – był to dzień w którym ta gra wchodziła do Polski. Wcześniej miałam przyjemność grać na serwerach koreańskich oraz amerykańskich. Gram do dziś dzień i jestem osobą bardzo poważaną i cenioną w świecie gry. Przez ten cały czas udało mi się rozwinąć wiele postaci. Moim największym osiągnięciem jest wbicie maxymalnego, możliwego do wbicia poziomu 99. Jak zapewne się domyślacie jestem osobą z wieloletnim doświadczeniem. W tej grze osiągnęłam dosłownie wszystko: wielki prestiż, sławę, miliardy YANG oraz poznałam tysiące przyjaciół. Pół roku temu wpadłam na pomysł by napisać jakiś poradnik dla graczy- tak się rozpisałam, cały czas cos dodając, że zamiast kilku stron poradnika wyszła z niego mała 321 stronowa „encyklopedia”."

"Pisanie zajęło około 7 miesięcy wydanie pierwsze zawiera 321 stron formatu a4 wydanie II listopad 2011 - być może październik 2011 będzie zawierało około 350 stron- wszystko zależy od tego kiedy Biblioteka Narodowa opracuje II wydanie.

Nie korzystałem z żadnego "tuta"- tylko wiedzy którą zdobywałem-am przez lata w grze. Jest tu wszystko co zawiera gra metin2. Pozdrawiam "

Masz rozdwojenie jaźni czy jak? Raz piszesz w formie żeńskiej a raz męskiej ;o Stary i jak tu komuś takiemu zaufać? ^^

Ja podziękuje bo widać że jakaś lipa :P

Opublikowano

"Swoją przygodę z Metin2 Pl zaczęłam 17 lipca 2007 roku – był to dzień w którym ta gra wchodziła do Polski. Wcześniej miałam przyjemność grać na serwerach koreańskich oraz amerykańskich. Gram do dziś dzień i jestem osobą bardzo poważaną i cenioną w świecie gry. Przez ten cały czas udało mi się rozwinąć wiele postaci. Moim największym osiągnięciem jest wbicie maxymalnego, możliwego do wbicia poziomu 99. Jak zapewne się domyślacie jestem osobą z wieloletnim doświadczeniem. W tej grze osiągnęłam dosłownie wszystko: wielki prestiż, sławę, miliardy YANG oraz poznałam tysiące przyjaciół. Pół roku temu wpadłam na pomysł by napisać jakiś poradnik dla graczy- tak się rozpisałam, cały czas cos dodając, że zamiast kilku stron poradnika wyszła z niego mała 321 stronowa „encyklopedia”."

"Pisanie zajęło około 7 miesięcy wydanie pierwsze zawiera 321 stron formatu a4 wydanie II listopad 2011 - być może październik 2011 będzie zawierało około 350 stron- wszystko zależy od tego kiedy Biblioteka Narodowa opracuje II wydanie.

Nie korzystałem z żadnego "tuta"- tylko wiedzy którą zdobywałem-am przez lata w grze. Jest tu wszystko co zawiera gra metin2. Pozdrawiam "

Masz rozdwojenie jaźni czy jak? Raz piszesz w formie żeńskiej a raz męskiej ;o Stary i jak tu komuś takiemu zaufać? ^^

Ja podziękuje bo widać że jakaś lipa :P

Sprawdź komentarze na allegro oraz yt co do książki...zaciągnij opinię osób które zakupiły... kup... potem oceniaj. Rozdwojenie jaźni hmm? Widać nieuważnie czytałeś bo prowadzę ten temat wspólnie z żoną ;) Takie obrazy są zbędne ;) Pozdrawiam

sygnamixi.jpg

Opublikowano

Aha czyli Ty pisałeś tą książkę a ona grała w grę? xD Chciałbym jeszcze sprostować sprawę "obrazy", czy użyłem choć jednego niestosownego słowa? Przeczytaj jeszcze raz uważnie moją wypowiedź ^^

Ps. Nie wiem komu próbujesz wcisnąć kit ale Moim zdaniem coś kręcisz :D

Opublikowano

Aha czyli Ty pisałeś tą książkę a ona grała w grę? xD Chciałbym jeszcze sprostować sprawę "obrazy", czy użyłem choć jednego niestosownego słowa? Przeczytaj jeszcze raz uważnie moją wypowiedź ^^

Dosyć kontrowersyjny temat , poważna sprawa chociaż dziwi mnie , że powstają tego typu książki :)

Dla nowych zapewne się przyda - cenne rady i pomoc . Ciekawość mnie zżera o czym to ja jeszcze nie wiem ? więc zastanowię się nad jej kupnem .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Dosyć kontrowersyjny temat , poważna sprawa chociaż dziwi mnie , że powstają tego typu książki :)

Dla nowych zapewne się przyda - cenne rady i pomoc . Ciekawość mnie zżera o czym to ja jeszcze nie wiem ? więc zastanowię się nad jej kupnem .

Serdecznie zapraszam w razie pytań możesz pisać na moje gg podane w filmie. Jeżeli interesuje Ciebie ta pozycja i ciekawi co zawiera możesz wejść w spis treści podany w opisie filmu.

Pozdrawiam

sygnamixi.jpg

Opublikowano

Możesz snuć się domysłami i bawić w dochodzenie, pisać że to "szajs" , że mam rozdwojenie jaźni i próbuje wciskać ludziom jakiś kit... Pisząc "rozdwojenie jaźni" obrażasz mnie i mojego męża (który w tym temacie zamieszcza tylko filmy z BFG), chyba że nie wie wiesz co to za straszna choroba i potrafisz rzucać słowa na wiatr. Napisze tylko tyle, że łatwo jest kogoś krytykować za pracę nie mając zielonego pojęcia o publikacji oraz wszelkich opiniach. Pomyśl zanim następnym razem napiszesz swoje "mądre przemyślenia, lub złote myśli" zorientuj się choć trochę w temacie. Niżej masz przydatne linki:

Link do bazy Biblioteki Narodowej wpisujesz ISBN publikacji i masz dostęp do wszelkich informacji

Komentarze osób które zakupił poprzez serwis allegro

Bezpośredni link do filmu w raz z komentarzami

Spis treści książki ( ebooka )

Więcej informacji możesz również znaleźć na stronie Biblioteki Jagielońskiej także po ISBN Publikacji

Czytanie nie boli...

Pozdrawiam Dagmara

sygnamixi.jpg

Opublikowano

Niema co się spinać że to "lipa" "badziew" etc. Korzystam z książki i jestem zadowolony :) naprawde polecam

Jezeli chcecie szybko i sprawnie "ogarnąć" swą postać yangami, skillami, eq to zakupcie tę książkę a napewo nie pożałujecie

pozdrawiam

Za duza ta ninja

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dodam komentarz odnośnie książki.

Spis treści poleciałeś/aś alfabetycznie, czyli bardziej na łatwiznę, bo gdybyś podzielił/a go na kategorie typu Ekwipunek: Zbroje, Bronie itp to by było bardziej przejrzyste. A tak wygląda to na zwykły zbiór wszystkich dostępnych tutoriali w internecie z poprawioną interpunkcją i składnią podpisany Twoim imieniem i nazwiskiem.

Nie chcę w żaden sposób negować Twojej pracy, bo sporo czasu musiało Ci to zając, ale mnie osobiście ta książka nie przekonuje - może dlatego, że już sam w tym metinie tyle odkryłem :P, ale dla innych graczy, którym się nie chce szukać informacji na forum/internecie jak najbardziej polecam.

Bywalec
Opublikowano

Wypad z tą książką tylko kasę wyłudzasz... wszystko co tam jest , można spokojnie znaleźć w internecie ;)

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

Wypad z tą książką tylko kasę wyłudzasz... wszystko co tam jest , można spokojnie znaleźć w internecie ;)

Wyłudzam pieniądze- to poważny zarzut... polecam zajrzeć do słownika znaczeń, a nie pisać głupst.

Łatwo jest krytykować i oceniać. Na przyszłość zanim ocenisz i przedstawisz swoje "złote myśli", poczytaj trochę, lub kup, a potem opiniuj. Swoje "denne" tutoriale z netu możesz zachować dla siebie. Nie sprzedaje tzw "gniota" ani innych pierdół które znajdzie dziecko w internecie. Zasada jest prosta jak nie wiesz co sprzedaje- nie masz zielonego pojęcia o publikowanej prze zemnie publikacji po prostu się nie wypowiadaj, lub kup i dopiero potem krytykuj...

na wstępie radzę się zapoznać z komentarzami

http://allegro.pl/show_user.php?uid=20019179

oraz zajrzeć w bazę Biblioteki Narodowej

Pzdr

sygnamixi.jpg

Opublikowano

Ja dodam komentarz odnośnie książki.

Spis treści poleciałeś/aś alfabetycznie, czyli bardziej na łatwiznę, bo gdybyś podzielił/a go na kategorie typu Ekwipunek: Zbroje, Bronie itp to by było bardziej przejrzyste. A tak wygląda to na zwykły zbiór wszystkich dostępnych tutoriali w internecie z poprawioną interpunkcją i składnią podpisany Twoim imieniem i nazwiskiem.

Nie chcę w żaden sposób negować Twojej pracy, bo sporo czasu musiało Ci to zając, ale mnie osobiście ta książka nie przekonuje - może dlatego, że już sam w tym metinie tyle odkryłem :P, ale dla innych graczy, którym się nie chce szukać informacji na forum/internecie jak najbardziej polecam.

Dziękuję za opinię i cenne rady.

Co do spisu treści w wydaniu drugim wygląda on już zupełnie inaczej - posegregowany jest kategoriami tematycznymi oraz wizualnie zupełnie inaczej się prezentuje. Co do samych informacji w książce jest tam wiele rzeczy których nie znajdziesz nigdzie indziej... np. resp metinów i bosów co do sekundy, zarobki nawet do 15kkk (miliardów) w 24h i to już na 75lv ogólnie dużo tricków i ciekawostek...

Pozdrawiam

sygnamixi.jpg

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...