Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mozliwosc Gry W Maplestory Global

Pomocnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to moze napiszesz jeszcze co i jak po wlaczenie bo z tego wczesniejszego nie wiem o co chodzi

KUPIE KONTO MAPLE STORY GLOBAL MOZE BYC PUSTE MOGE ZAKUP PRZEZ PRZELEW/DOLADOWANIE/WYMIANE ZA KONTO NA EU

Opublikowano

przy aolu nie trzeba podawac zadnego cd-keya jesli dobrze pamietam, pobierzcie inna wersje, moze starsza.

Opublikowano

przy aolu nie trzeba podawac zadnego cd-keya jesli dobrze pamietam, pobierzcie inna wersje, moze starsza.

cd key przy autotunnelu jest potrzebny, na moim kompie z AT nie ma lagów, natomiiast z AOL'em sa masakryczne lagi

Opublikowano

Lagi kompa czy lagi z lacza?

raczej z łącza bo moby po paru hitach padają z opóźnieniem i itemy zbiera się strasznie wolno, przeklęty AOL...

#down no raczej

ale trial w autotunnelu padł to ni ma jak grac, pozostał mi aol bo hss mi nie działa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje pomocy z AOL'em.

Mianowicie, gdy go włączam (już po rejestracji konta i zainstalowaniu) pokazuje się taka ramka i On z czymś tam łączy. Być może do strony głównej czy gdzieś.

Problem tkwi w tym, że od razu po włączeniu AOL'a wyrzuca mi neta. Po prostu znika. Musze resetować kompa i router z prądu też.

Nie wiem czego to może być przyczyna. Mam radiówkę i IP wpisywane samemu. Tzn. byli u mnie informatycy i to zrobili, a dokładniej wpisywane było w :

Panel sterownia -> Połączenia sieciowe -> Połączenia lokalne, PPM i Właściwości -> Dwuklik na Protokół Internetowy (TCP/IP). Po każdym formacie muszę tamten protokół uzupełniać na nowo adresem ip, bramą i maską, które gdzieś mam zapisane.

:D

Jeżeli ktoś może pomóc i chce to czekam cierpliwie na odp.

:)

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Spóźniłem sie, juz nic nie działa ani na AOL ani HSS. HSS sie nie włącza a AOL sie nie ściąga do końca obojetnie jaka wersja desktopa.

xanxus-o.gif

Opublikowano

@UP

mam ten sam problem :(

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

ja zrobilem tak jak w tucie wszystko, tylko ze sciagnalem nowsza wersje tego aola ( 9.6 chyba ) i mi wszystko działa ( tylko ze nie testowalem tego do MS ale na Vindictusa zrobilem a niby ten "BAN na Europę" jest ten samco na Maple ) wiec moze spróbuj z nowa wersją

Sry za spam

Opublikowano

Próbowałem od 9.0 do najnowszej i żaden AoL mi nie działa. Nie wiem jak tam HSS bo już go wywaliłem ... ale mój kumpel gra i ma mechanika 90lvl na GMS ...

xanxus-o.gif

Opublikowano

Wczoraj qmpel namówił mnie na grę GMS i z tego co wyczytałem, niema sposobu na połączenie się z polski oprócz konta sprzed blokady? Czy mam jeszcze jakieś szanse na grę?

Opublikowano

Wczoraj qmpel namówił mnie na grę GMS i z tego co wyczytałem, niema sposobu na połączenie się z polski oprócz konta sprzed blokady? Czy mam jeszcze jakieś szanse na grę?

Nie masz szans gry

Chyba ze kupisz konto od kogos ;) na GMS

30364378.png

Opublikowano
A więc nasuwa się pytanie czy ma ktoś na sprzedaż konto na gMS sprzed blokady ^.^?
Takie pytania kierujemy tutaj Targowisko

Jedyne co ci zostało to gra na KMS ... rejestracja zajmie ci z 2 lata instalacja 2 dni ... ale za to efekt końcowy zabił już kilku ludzi zawałem serca ...

xanxus-o.gif

Opublikowano

a ja mam takie pytanie odnośnie tego i czy mógłby mi ktoś może pomóc :

więc odpalam sobie maple tam z tymi pierdołami wszystkimi, dodam że zrobiłem nowe konto i wszystko normalnie się włącza, biorę tam w grze create new char. i tam mam te 6 pól czy ileś tam do wyboru i wybieram sobie np. dual blade i mi się wtedy zacina jakbym cała gra. ktoś coś poradzi?

Sry za spam

Opublikowano

A jeżeli ja ktos mimo wszystko ma te lagi? chodzi mi o cos w stylu.. klikam na hotkeya zeby lyknac potka i on go lyka po 1-2 sekundach. niestety moge dopiero zaczac bic potworki jak on juz tego potka lyknie :/... macie na to jakąś rade?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...