Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mozliwosc Gry W Maplestory Global

Pomocnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LOL! Jeden raz se wchodze na stronke gms klikam sign up i dziala normalnie xD Nie wiem jakim cudem zrobilem konto na globalu, a nic nie robilem z ip :lol:

Opublikowano

Aol dziala bez zarzutu... gralem na gms ale teraz juz mi aol nie jest potrzebny... I tu mam pytanie: Jak go usunąć?? Usunolem go a z prawej strony paska zadan jest pokazana ikonka aola :/ Przez to mam wolniejszy internet :(

tomek95pl.gif
Opublikowano

Sciagnij wersje 9.1, dziala bez zarzutu. mialem ten sam problem i inna instalka pomogla ;]

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Horntail Pendant + Z Helm ;]

Bera:

121 Bishop Perma Baned -___-

65 Spearman Dexless with 145k nx - Perma Banned ;(

5x Cleric Lukless >.>

GG-7599473- w razie problemow pisac.

Opublikowano

prosze o zrobienie konta i wyslanie pasow w wiadomości ponieważ robiłem wszystko ale niemoge jak trzeba sie zarejestrowac w programie to trzeba płacic i ciągle misze ze jest zle

Opublikowano

trzymajcie sie tutka i nie musicie za nic placic! a da sie jakos całkowicie wyłączyc aola? z traya tez?

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Mi wszystko ładnie śmiga właśnie przed chwilą zainstalowałem zrobiłem jedyna rzecz jaka wystąpiła to że nie podnosi szybko przedmiotów z ziemi musi jakiś czas odzczekać ale nie długi :)

Opublikowano

mam pytanie. Czy jak stworze konto do globala z wlaczonym aol'em to bede mogl juz grac na GMS bez potrzeby wlaczania go?

~.^

Opublikowano

Musisz go włączać albo najlepiej ustaw sobie tak, że ci pamięta hasło i auto sing, że jak włączysz system do od razu ci się loguje samo :)

Opublikowano

Zrozumcie wreszcie!

Już nie da się zrobić działającego konta na GMS. Co rozumiem poprzez słowo działającego? - A mianowicie to, że na Europejskim IP nie możecie zalogować się do gry.

Ten program nie służy do robienia działających kont na GMS... Ten program umożliwia wam grę poprzez zmianę IP na amerykańskie. Niestety nigdy nie wiadomo czy program będzie działać w przyszłości do tego Lagi.

Opublikowano

@YaVoReCk

Jak już sam powiedziałeś, zrobiłeś konto przed blokadą... A tu chodzi o to, że jeśli zrobisz teraz konto to nie będziesz się mógł zalogować do gry. @_@ Tak na przyszłość - zanim coś powiesz to przeczytaj dokładnie temat :)

tomek95pl.gif
Opublikowano

@Tomek95PL

Ja wiem co piszę, nie martw się, tylko admin źle sformułował zdanie :"A mianowicie to, że na Europejskim IP nie możecie zalogować się do gry."

Opublikowano

Podczas ściągania AOL SOFTWARE, nie tego ze strony tylko już sam programik mi ściągania, wszystko się zawiesza... POMOCY!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdzałem :) Mimo to dalej nie mogę grać.

Juz wszystko ok pobrałem najnowszego AOL i jest ok dzięki.

To tylko pozory.. !
Opublikowano

Wszystko jak z poradnika robiłem, ale po ostatnim zalogowaniu i tak nie mogę wbić na stronę globala "... you logging from europe" ; |

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmm a mi to wogole cos sie pokrecil. strona glowna aol ,po zrobieniu na niej konta, nie chce mi sie aladowac a jak wlaczam instalera innej strony to jest ciagle 0%

@EDIT juz instalacja dziala ale strona nie...

5627.gif24854.png6424.png6407.jpg31712.gif31743.png
Opublikowano

zrobilem tak jak trzeba ale nie mam tego co trzeba kliknac w 7 punkcie wie ktos czemu ?

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

niemasz tego do wyboru ? to tam powinno być na niebiesko napisane create new czy coś takiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...