Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mozliwosc Gry W Maplestory Global

Pomocnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten program jak narazie nie jest juz potrzebny do grania na GMS od jakis 2 miesiecy. Na GMS mozna grac normalnie, tak samo jak na EMS. Wystarczy logowac sie przez strone, tzn. po wpisaniu pasow na glownej stronce nalezy wcisnac START GAME i gra sie wlacza nawet z europejskiego IP na nowo utworzonych kontach. Dlatego tym bardziej oplaca sie grac na GMS xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi sie na włącza przez stronkę, dla tego odpalam przez Game launcher. co z tego że zrobi ktoś nowe konto jak Nexon zaraz naprawi tego buga? czas pójdzie w pizdu...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie pytanie. Zrobiłem tak jak na tut. i aol mi się włancza wszystko super tylko, jest teraz taka opcja na stronie global maplestory EARN free nx. No i podobno do tego trzeba mieć amerykańskie ip. No to loguje się i jak chce to kliknąć to pojawia mi się error. Dlaczego jeżeli maple mi działa itp? Mój kolega zrobił tak i mu działa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

klikam na tą ikonke maila prawym przyciskiem myszy i nie mam tam tego'Connet whit Dialer' .mógłby ktoś pomóc?

Tez tak mialem... nie mozesz sie logowac do AOLA poprostu

przy wlaczeniu kompa jak ci sie automatycznie wlaczy aol to nigdzie sie nie logujesz i klikasz prawym na ikonke i masz i dopiero kliaksz

connect with dialler i wtedy sie logujesz i juz dziala

A czy da sie lagi zmiejszyc bo nie sa duze ale zawsze sa a dopiero dzisiaj wylaczyli logowanie przez stronke to wlasnie musialem aola sciagnac tylko te lagi -.-

czy jest na to jakis sposob?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam Problem Pobieram Downladera Aol Odpalam Go i Caly Czas 0% Wie ktos O Co come On??!!

@Edit

Poszlo. Zainstalowałem I Robiłem Wszystko jak w Tutku Ale Wyswietliło Mnie Sie takie Cuś

beztytuuznm.png

Opublikowano

bardzo mi pomogłeś jak bym umiał dać ci plusika to bym ci dał

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie.Zrobiłem wszystko to co napisane w 1 poscie i wszystko pieknie dziala ale mam lipe ze strona wchodze w mail chce zalozyc konto wszystko all wpisuje i mi brakuje obrazka zeby tam wpisac moze ktos pomuc

jak tak nikt nie chce pomuc to pochyta mi ktos zrobienie konta w aol moje gg to 20031698 albo email nastukanypaczek@o2 wysłać

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Daj next czy co tam jest, ta strzałka sprawdza dostępność nicku, więc możesz być pewny, że ten który wpisałeś jest dostępny. Nie przejmuj się tym.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Dobra, udało się zalogować. Mam Amerykańskie IP.

Nie mogę wbić na mapę . Daję ready i po chwili Ready znika i nic :(

Czy komuś działa Combat normalnie, czy też tak ma ?

Mam ten sam problem...mógłby ktoś pomóc?

Opublikowano

Mi niestety nie działa. Mam Connected, Singed-ON ale i tak mi wyskakuje system error przy rejestracji do nexona

EDIT: jak mam radiówke to zadziała??

nadal czekam.

Efato.png

Pomogłem czy nie, daj -

Opublikowano

Zarejestrować to się możesz nawet na normalnym IP. Sam tak robiłem, tylko do odpalenia gry musisz mieć american IP. Czyli AOL, które działa, ale nie można wejść na room, bo wyrzuca z powrotem do Lobby.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a jak sie ustawi aola na strone internetowa i zarejestruje sie na amerykanskim ip to mozna bedzie grac bez aola? no bo stare konta dzialaja bez aola to dlaczego jak sie zrobi konto na amerykanskim ip nie bedzie dzialac? jak ktos to sprawdzi to prosze o odp gdyz sam nie moge poniewaz zjebal mi sie aol

Opublikowano

sciagnij sobie to

link http://www.artofping.com/download/atggexe.php

mam nadzieje ze umiesz angielski

tut co i jak

* Open AutoTunnel and click OK on all the pop-up windows until you reach the main window.

* Once at the main window, click the 'Register' button and enter a username, password and email. Click Register.

* Now you're registered, it should say Connected [uSA] in the bottom right corner. Now click 'Add Application to list'.

* In the new pop-up window, add a Name and for the second textbox use the browser button to browse through your files. Go to your GMS folder and select GameLauncher.exe. Click 'Add!'

* Click the 'Refresh' button to see your application in your application list. Now click on it once and press 'Launch Application'

* You may get a pop-up window or two, just click OK and it will launch GMS.

jak nie bedziesz wiedzial co i jak to pisz

autotunnelgg_setup.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...