Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Evonis ~Dedyk Pl~

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moim zdaniem najważniejszą rzeczą to jest drop z metków, chodzi o te szkatułki - 1 szkatułka = 5 losowych ku.

•  
  • do 14 jest beta, a potem już normalny start?
  • konta z bety będą usunięte?

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wtf jest jakiś inny upload clienta niż ten ze strony ? Niby na początku pobiera mi z prędkością 4mb/s potem spada do ok. 50 kb/s ... jakoś inne pliki normalnie mi pobiera tylko nie tego clienta ;/

Opublikowano

czemu mi sie client pobiera 56kb/s a jeszcze nie dawno innego clienta pobierałem to było 400 kb/s

hmm a mozecie mi dać sam launcher tzn patcher z clienta

i czemu ja mam takie małe literki na ss od jeawielina (czy jakos tak) on miał duze na mpc oczywiscie

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Mam pytanie gdybym patchera wrzucił do metka 2010 pl spatchował all to zadziałało by ? :s bo teraz clienta dupny transfer tylko 120-130 kb/s a chce się na start wyrobić ;/ mógłby ktoś wrzucić patcher'a ?

Opublikowano

Strona bardzo przyciągająca, jeżeli Ty stworzyłeś Neverie - to wiem, że serwer będzie genialny! Zagram!

Opublikowano

wielkie dziki m0psik ma 5 i + chyba ze zbierasz -

edit - dziwne pisze "na serwerze nie odnaleziono plików do pobrania"

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

na Evonis dropilo od 2-9 ku w zaleznosci od poziomu metina!! -,- i ze starych skrzyn czy jakos tak od czasu do czasu 10 -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...