Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Evonis ~Dedyk Pl~

Vazixable

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Czy mówi wam coś nazwa Evonis? Bo mi, nazwa ta przypomina świetny prywatny hard serwer Metin2 który miał miejsce jeszcze w tym roku, lecz niestety upadł, przez wręcz banalne błędy, które okazały się w proszku oraz mała ilość graczy."

Nie pomyliło ci się z evenye??

evonis stał 2 dni w tym 3h on top 1 mial 20 lv wiec nie wiem co w tym swietnego

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

"Czy mówi wam coś nazwa Evonis? Bo mi, nazwa ta przypomina świetny prywatny hard serwer Metin2 który miał miejsce jeszcze w tym roku, lecz niestety upadł, przez wręcz banalne błędy, które okazały się w proszku oraz mała ilość graczy."

Nie pomyliło ci się z evenye??

evonis stał 2 dni w tym 3h on top 1 mial 20 lv wiec nie wiem co w tym swietnego

Patrze ze duzo wiesz o tym serverze, prosze takie wypowiedzi zachowaj dla siebie jesli nie jestes rozeznany w temacie.

nie regulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Patrol Gówno wsysancu , to ty mnie zbanowałes na tym waszym ''elo '' ts?

Najpierw zapraszacie a potem banujecie naaajs;f

to nie ten patrol co gm na neveria byl lub jest

Opublikowano

Evonis stał 5 dni dobrze pamiętam bo wbiłem tam 78 lv .Było pełno bugów np w v2 z perłami itp team sie rozleciał i serwer upadł .

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Evonis stał 5 dni dobrze pamiętam bo wbiłem tam 78 lv .Było pełno bugów np w v2 z perłami itp team sie rozleciał i serwer upadł .

mnie zastanawia po co wy rozpamietucie w tym temacie to co bylo, to bedzie calkiem nowy serw tak jak pisal Vazi team zrobil wszystko od 0 wykorzystlai jedynie fabułe pomysł i wygld strony, tu jest calkiem nowy team , ktory zna sie na rzeczy pokazali to stawiajac neverie, niestety serwery sa slabo rozreklamowane

ps. na waszym miejscu zmienilbym nazwe tematu na [Zapowiedź] Evonis - Reaktywacja ~Dedyk Pl~ ludzie odrazu spojrzą na to inaczej przynajmniej wg mnie

Opublikowano

Powiem tyle to nei jest zaden evonis tylko kolejna neveriia nic nie ma ze starego evonisu a wielka szkoda znowu sie zawiodlem na tym serwie ;(

Opublikowano

Vazi jak juz sie podjales takiego zadania to prosze zrob z tego normalny evonis taki jak byl moze byc nawet z bugami a nie neverie 2...

nie regulaminowa sygnatura.

Opublikowano

On robi neverie 2, bo na jedynce mu nie wyszło, grało tam chyba maks. 80 ludzi. Teraz postanowił stowrzyć nowy "idealny" serwer. No zobaczymy jak to dalej będzie.

Czy z misji nadal będziemy dostawać po 1k yang tak jak na neverii, gdzie połowa ludu przez to odeszła ?

Opublikowano

Lol tu nic nie ma ze starego evonisu, syfu w huy leci ksiazek sie nie dropi, leca jakies dziwne szkaty blasku ksiezyca, powiekszone bony? WTF? Niestety ale nie gram, to juz nie ten klimat. Nie wiem czemu nie wymieniles tego ze nie ma tam nic ze starego servera...

Książki powinny zniknąć od handlarzy w oficjalnej wersji serwera. Takie jest moje zdanie, ale jak widze to nie tylko moje. System ulepszania skilli na EvoniS byl bardzo dobry. Przywrócenie go byłoby z pewnoscia +'em dla serwera ^^ Pozdrawiam.

Opublikowano

Dziś on ^^ ciekawe czy wystartuję :F zagram do czasu jak Cavalos nie ruszy :>

Uśmiechnij się, bo jutro może ci zabraknąć czasu albo zębów

:)

Opublikowano

Mam ściągnąć tego klienta Neveri.pl_2011-04-28?

sygnazapollitra.png

Jakbym mógł to wlepiłbym Wam karnego kutasa za chujowe ostrzeżenia

-.-"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...