Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Peja Znienawidzony Przez Czarnych

NocnyWampir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja myślę że zdanie Akona jest nie ważne to jest kurwa dla piosenkarz POP gra pod publikę.

Snoop nie ma racji bo jeżeli myśli że przez tyle lat śpiewał to niby ma być głośno o nim a nie np. o Peji który też już bardzo długo śpiewa RAP. O kurwa taki raper jak snoop dla mnie nie ma szacunku śpiewać przez lata Rap i nagle pojawia się w piosence POP razem z Katy Perry pewnie chodziło o to że chciał rozgłosu i na tym się kasę zarabia i tu zatracają się zasady RAPu.

Dr.Dre sam się przekonał że Polak też ma talent i bardzo dobrze odpowiedział Akonowi.

A z resztą chyba Ice-T też ma dobre zdanie o Polakach bo przecież Peja na koncercie parę dobrych lat temu grał z nim w Polsce a także Ice-T razem z Liroyem napisał piosenkę.

Heh chciałbym poznać tak naprawdę zdanie jednego rapera którego już nie ma, chodzi mi o 2PACa.

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

90% młodzieży słucha rapu dla tego, że inni go słuchają i chcą być fajni. Zachodzi taki dres co tylko Firmy słucha do domu, włącza techno i słucha. To jest moje zdanie... A ten polski rap to zdzierstwo bo oni wielce poszkodowani jak śpiewają o problemach w rodzinie czy gdzieś na osiedlu...

ja mam wyjebane...ja słucham peji hemp gru czasem firmy no Grubsona tez,firmy itp

moja opinia jest taka że ...mówcie co chcecie peja jest spoko B)

Opublikowano

Rap to syf, ot co... niech robią co z nim chcą. Ogólnie Europa kaleczy to i owo ten gatunek, amerykański ujdzie.

10906.png

Opublikowano

Nie lubie rapu a dopiero peji -.-

Cała piosenka to tylko przekleństwa i to jest gówniane .

Wolę słuchać rocka np . Green Day , Linkin Park , Red Hot Chilli Peppers

Jeżeli Limp Bizkit to rap to tylko ich lubię

giphy.gif

Opublikowano

tylko was proszę mi tu z Grubsonem nie wyjeżdżajcie bo to nawet nie jest rap tylko jakiś regerap poza tym jest to "artysta" jednego kawałka i żadnym wielkim raperem nie jest. Ja tam uważam że Polski rap jest bardzo dobry, bo mi na pewno żaden murzyn z Ameryki nie powie że wie co to bida co jak co ale Polska miała zawsze trudne czasy i dzieje.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...