Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Peja Znienawidzony Przez Czarnych

NocnyWampir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa tak czytam, czytam i kurwa żal mi was. Od kiedy raper KURWA śpiewa? Popierdoliło wam się w dupie, wypierdalać słuchać Grubson'uff' i innego POP gówna.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem szczerze że każdego gówno obchodzą słowa, BRAWO naród wyrósł na bandę idiotów.

I wy się dziwicie że w NY tak z nas kpią.

hevan.png

Kliknij na plusik ;d

Opublikowano

Ale Wy jesteście kurewsko tępi. Średnia wieku w tym topicu 9, stężenie głupoty na m2 przekracza wszelkie normy.

To jest jakieś jebane prowo, tekst napisany, żeby zrobić z Was kretynów. Ale w sumie nie trzeba było.

Jakiekolwiek źródło? W stanach mają kooosmicznie wyjabane "na ten klasyczny polski true school o życiu". O jakim kurwa życiu? Banda kinder gansterów, w strzelaninach używacie pistoletów na wodę, tylko musi być ciepła, żeby mama nie skarała.

Rap od patusów dla patusów. A patologie jako skrzywienie społeczne należy tępić tej.

A teraz wypierdalać odrabiać lekcje, albo pomóc staremu trawnik kosić. Kurwa.

Jan Palony.

Opublikowano

Nie lubie Peji ani polskiego rapu,hip hopu i tym podobnych wole amerykanski rap o wiele lepszy np. Snoop Dogg 50cent itd ;)

9699683_1_30.png

Opublikowano

Nie rozumiem w jakim celu jest ta napinka? Inni ludzie - inna muzyka. jedynie wkurwia że oceniają rap po twórczości jednej osoby której utwory są dla niej wręcz chujowe i wrzuca wszystkich wykonawców do jednego worka..

Jasne tym żyj do końca życia.Wasze Grubsony,hempgruasy to tylko "Hity na Lato".

Uważam dokładnie tak samo. Wielkie podniecenie bo nowa płyta wyszła wszyscy wielcy fani a minie pare miesięcy i ci wielcy fani Tomka czy HempGru zapomną o nich...

Osobiście nie mam nic do Pei i jego twórczości. Każdy robi rap taki jaki umie i chwała mu za to że chce to robić.

antig.png

Opublikowano

Teraz taki mały cytat:

Na Jeżycach syf, nie inaczej na Brooklinie

Takie same możliwości, czyżby? Niech rozkminie

I niby Peja tylko o hajsie gada, przecież wy jesteście najmądrzejsi...

hevan.png

Kliknij na plusik ;d

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=QKUkH0SlFLg
http://www.youtube.com/watch?v=MKjuBpi4pPc
http://www.youtube.com/watch?v=TdIdQkq6jWQ
http://www.youtube.com/watch?v=_C6p_9oW784

idioci z firmy zauważyli, że jebanie policji już słabo się sprzedaje to przeszli na "jestem porządny"

firma to nie rap, wypierdalaj z tym

Dlaczego się opierasz na starych piosenkach? Każdy wie , że nie wyszły im trochę.

Byś przesłuchał nową płytkę Firmy dopiero potem się udzielał.

Raz nawet moja mama puściła sobie kawałek Firmy (jeden z nowszych) i powiedziała że tekst nie jest głupi, ale to nie jej rytmy.

Opublikowano

Nienawidzę polskiego rapu ;/ Więc popieram "czarnych"

up@ jeden przypadek na wiele to duża różnica. Nie mówię o peji bo jak pisałem nie słucham go. Dobrze znasz sens piosenek snoop doga. I o czym on śpiewa? "Jestem Alfonsem" etc... gówno i tyle.

Zależy od regionu, wiadomo są różni ludzie ale podstawówka, gimnazjum czarny rap i jaranie się nim.

Ja też nienawidzę takich piosenek, szczególnie odnoszących się wrogo do policji. Głupia idea JP.

Ale posłuchaj paktofoniki... zespołu ponadczasowego. Ich piosenki takie nie są. Posłuchaj rahima czy grubsona.

GrubSon'a też słucham ale on nie tylko rapuje :)

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

Sam Peji nie lubie, może kilka kawałków, no ale bez przesady z tym co Snoop mówi. Amerykański rap to tylko dziwki, ćpanie, i jakie to ciężkie jest życie na ulicy, które sami sobie załatwiają.

Nie mam dobrego zdania do kilku utworów Polski głównie ze wzgl. na nastawianie osób w moim wieku na JP 100%, ale są też takie kawałki, które się miło słucha.

Wg mnie poprostu oni się boją, że Peja może im zagrozić. B)

Opublikowano

hahahahhahahaha

Snoop- doj**ał teraz on wgl rapu nie powinien spiewac mysli ze nagrał piosenke z Katy Perry to błyszczy...Sam ma głos jak pipa i jakby nie Dr.dre-still dre to śpiewałby w przedszkolu...Boi sie o swoją dupe?zapewne...

Akon-od kiedy akon rap nagrywa? nie mam nic do jego piosenek ale na temat rapu sie nie powinien wypowiadac nagral Lonley i dzięki tej piosence sie wzbił tak wysoko a to tylko zalezy od menadżera jaką robote odwalil zeby akon był gwiazdą...

Peja- fajne ma niektóre nuty np: Kolejny stracony dzień itp... Ale w piosenkach ma zaj**ane podkłady np w disie na Tedego od jakiejś piosenki TuPaca wykosił...

Dr.Dre- ja do niego nic nie mam nuty ma zajefajne rapuje zajefajnie i głos ma zajefajny wspomniał o Eminemie bo on dla niego nuty nagrywa zazwyczaj...

Eminem- Teraz chyba wydoroślał bo zaczął sie ubierac normalnie i spiewać normalnie ale stare uty tez wymiatają

KAzdy spiewal o swoim zyciu jakie przezył bo na tym sie chyba rap opiera...

Moim zdaniem kazdy sie boi o swoją dupe!

U mnie wystarczy tylko na Sygnature spojrzeć i dowiecie sie kto jest prawdziwym mistrzem rapu!

a tutaj nutka peji@2pac

http://www.youtube.com/watch?v=_zYqLJxe8NY

szgna2pac.gif

Opublikowano

Dlaczego się opierasz na starych piosenkach? Każdy wie , że nie wyszły im trochę.

Byś przesłuchał nową płytkę Firmy dopiero potem się udzielał.

Raz nawet moja mama puściła sobie kawałek Firmy (jeden z nowszych) i powiedziała że tekst nie jest głupi, ale to nie jej rytmy.

Strasznie dawno

http://www.youtube.com/watch?v=i822wSZmjpY

2008 rok

http://www.youtube.com/watch?v=6XqUMAI1RM4

2005 rok

"dla dziewcząt, dla chłopców, dla starców, kierowców

dla żon i dla matek ale nie dla obcujących z rapem"

Włączyłem singiel promujący nową płytę pt. "kryminalny rap" i po chwili wyłączyłem, co to kurwa jest?

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Imho. to Peja zarobił duży hajs za to, co robi .

Nie porównuje się do 2pac'a, ale znam o wiele gorsze kawałki .

Opublikowano

90% młodzieży słucha rapu dla tego, że inni go słuchają i chcą być fajni. Zachodzi taki dres co tylko Firmy słucha do domu, włącza techno i słucha. To jest moje zdanie... A ten polski rap to zdzierstwo bo oni wielce poszkodowani jak śpiewają o problemach w rodzinie czy gdzieś na osiedlu...

Opublikowano

90% młodzieży słucha rapu dla tego, że inni go słuchają i chcą być fajni. Zachodzi taki dres co tylko Firmy słucha do domu, włącza techno i słucha. To jest moje zdanie... A ten polski rap to zdzierstwo bo oni wielce poszkodowani jak śpiewają o problemach w rodzinie czy gdzieś na osiedlu...

Nie, każdy ma swój styl, a w gustach się nie dyskutuję. Jeżeli Ci się nie podoba, to nie słuchaj .

Opublikowano

ja się wypowiem :P , każdy ma swój styl , ja np. lubię i popieram peje , ponieważ : chłopak śpiewa o życiu , a nie jak nie którzy z innych raperów jak laskę w dupę cisnął *sru za wyrażenia* , peja , żywot miał trudny , kto zna historię ten wie co i jak , lecz sami widzicie że wyszedł z tego i nie śpiewa o jakimś hajsie tak jak tede , którego dziwka astmą zaraziła.

Dzieci JP ? Hmm znając wszystkie wydarzenia z życia wzięte to oni nawet nie wiedzą o czym ten slang mówi , tak jak i nasze Polskie Prawo.

@camasutra , nie znasz mnie , ani ja Ciebie , więc mnie nie oceniaj , co ja wiem , a co nie.

znam historię peji , więc mi tutaj nie opowiadaj, bo to bez sensu.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Ok, lubie peje i wgl

ale teraz zrobila sie z niego sraka, caly czas rapuje o tym, jak wyszedl z dragow, alkoholu etc.

az zal dupe sciska, bo 10 lat temu, mial calkiem dobre kawalki, np, nie kocham hiphop

@down.

ja tez wychowywalem sie w domu, w ktorym alkohol lal sie litrami, potem gdy ojciec zaczal dziwki sobie sprowadzac,matka stwierdzila,ze sie wyprowadzamy. Wychowywalem sie na ulicy, na tzw ''matejkach''

Mtk, jedno z trydniejszych osiedli, gdzie memelstwo, kradzieze sa norma,czasmi, ktos za mocno dostanie,wiadomo jak na kazdym osiedlu i wyzionie ducha, bimber pedzi kazdy ''obywatel powyzej 40 roku zycia, policja nie reaguje, sami sie boja, bo jak kiedys wjechali radiowozem, to radiowoz wyjechal w innym ksztalcie z leksza obity,a policjanci nawet nie wyszli. Jednak to to osiedle nauczylo mnie zycia, dzieki czemu wyszedlem na prosta, zabralem sie do nauki i dzis jestem wdzieczny ojcu, ze dzieki jjego odpierdalanek, dowiedzalem co to jest zycie na krawedzi. Pozatym, mam zywy przyklad co alkohol robi z ludzmi i jego rodzina, i nie mam zamiaru skonczyc jak moj ojciec.

65994253024037513199.png
Opublikowano
chłopak śpiewa o życiu

Nie pisz że śpiewa bo to w jago artystycznym wykonaniu chujowo brzmi.

którego dziwka astmą zaraziła.

Tematy o jakimś dzieciaku z bogatego podwórka zostały dawno zamknięte.

Dzieci JP ? Hmm znając wszystkie wydarzenia z życia wzięte to oni nawet nie wiedzą o czym ten slang mówi , tak jak i nasze Polskie Prawo.

Te dzieci JP wiedzą więcej o życiu niż ty. Czekaj aż tylko podrosną to większość z nich wyjdzie na ludzi. I wtedy prawdę zrozumiesz.

bo 10 lat temu, mial calkiem dobre kawalki, np, nie kocham hiphop

Jakie życie taki Rap.

jak wyszedl z dragow, alkoholu

Jego Ojciec w dzieciństwie był alkoholikiem.

Nastolatek który wychował się w takich warunkach gdzie ojciec po pracy przychodzi do domu zchlany.

Jest nie zapomniane w póżniejszym czasie.

Ulica/Blokowiska/Kamienice to one wychowały Rycha Peje.

Dawała mu dobre jak i te złe znaki.

By nie pić jak jego ojciec by mieć normalną rodzine która będzie mógł nakarmić.

Opublikowano

2pac mistrz na wieki i to moja opinia ;] wali mnie każda inna

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...