Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Peja Znienawidzony Przez Czarnych

NocnyWampir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym że podobno czarni nienawidzą Peji ?? podobno tacy raperzy jak m.in Snoop Dogg lub Akon uważają że Peja jest raperem który nie umie nagrywać i wymyślił sobie że spróbuje ukryć swoje marne umiejętności raperskie pod prawdziwym rapem Jeru The Damaja .. Dr.Dre jest jedynym czarnym raperem który wyraził się przychylnie na temat Peji , cytuje jego zdanie " Po prostu nasi nie rozumieją tego rapera i zapewne nie wyobrażają sobie innego białego rapera który byłby w tym dobry prawie jak Eminem " .

Wywiad przeprowadzony przez The Rappers & Undeground

Wywiad - Dlaczego uważasz ze tzw. Peja z Polski nie jest utalentowanym raperem ?

Akon - Powiedzmy sobie prawdzie w oczy ... po prostu Polacy do rapu się nie nadają... Nie mają pojęcia o tym trudnym życiu ...

Wywiad - Co sądzisz o raperze z Polski pod pseudonimem Peja ??

Dr.Dre - Uważam że jest to raper który jest lepszy od wielu moich czarnych braci , ja w porównaniu do Akona , przemyślam rap a nie skreślam go od razu przez kolor skóry lub narodowość , Rozumiem to co nagrywa Peja i uważam że sercem od wielu lat jest w Nowym Jorku na Bronxie.

Wywiad - Co sądzisz o raperze Peja ??

Snoop Dogg - W dupie to mam.... Denerwuje mnie to że wielu młodych raperów latami pracowało na swoją działalność a tu przyjdzie taki marny raper z Polski i nagle szum w całym kraju....

Skąd zrobiło się głośno o raperze Peji w USA ?? (pyta Adam Nowicki)

Peja zaintrygował Jeru The Damaje gdy nagrywali razem , wcześniej Jeru The Damaja miał opinie o Polskich raperach że są to beztalencia , lecz postanowił spróbować i się nie zawiódł , zaczął promować Peje w USA !

Reporter zażartował (Dobrze że Jeru The Damaja nie wpadł w ręce Tedego bo by było ostro przeje.... dla Polski) ;]

Co o tym sądzicie ?? Myślicie że to prawda ??

Nawet nie wiesz ile razy byłeś obserwowany wieczorami przez Wampiry

wampiry.jpg

Moje Tuty

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Peja śpiewa cały czas o tym samym , jednak od niego wole śliwe z płyty reedukacja podobała mi się tylko jedna piosenka Głos Wielkopolski

MELIUS EST SEDERE BRAVE ET PRAECLARIUS MULTUM AC DIU

Opublikowano
Peja rządzi a poza tym wiele polskich raperów jest dobre no i także czarnuchy bez których w radiu nic by nie grało ;p

hehe no prawda w radiu musi coś lecieć :D

@topic

Lubie Peje i nie rozumiem ich zdania :angry:

Opublikowano

Rap Peji:

Gdy zaczynał

OOOO jestem biedny, nie mam na jedzenie. To mój rap, miałem chujowe życie bo moi rodzicie to porażka. Dawać kase.

Teraz

OOOO już nie jestem biedny, ale byłem więc dawać mi jeszcze więcej kasy.

Nie obchodzi mnie peja i jego rap.

RAsfepN.png
Opublikowano

polski rap to syf akon snoop dog i inni to jest muzyka a peja pluje do microfonu i mysli ze jest fajny ze jak go starzy niekochali to jest jakims raperem

gowno prawda prawdziwymi raperami sa nowo jorczycy

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

polski rap to syf akon snoop dog i inni to jest muzyka a peja pluje do microfonu i mysli ze jest fajny ze jak go starzy niekochali to jest jakims raperem

gowno prawda prawdziwymi raperami sa nowo jorczycy

hah, kolejny rozpierdalający post ;D

nie przepadam za peją i jego osobą, co prawda niektóre jego kawałki są spoko i zasługuje na szacunek po tylu latach jego działalności

jargen, gówno się znasz

Opublikowano

"Peja znienawidzony przez Czarnych"

Co za rasistowski tytuł, ja pierdole

Chuj mnie to obchodzi czy go lubia czy nie, nie slucham hip hopu, czy tam rapu, wbilem tu z uwagi na tytul bo mnie rozkurwil -.^

logo_black3.png

Opublikowano

Gówno mnie to szczerze obchodzi. Nie słucham rapu, a tamci mają racje.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

W sumie peja mi nie przeszkadza, ma kilka na prawdę świetnych kawałków lecz znam lepszych od niego w tym fachu ;]

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Opublikowano

Snoop Dogg , Akon HAHAHAHAHAAHHAHAHA.

Raperzy za złotówkę, oni kurwa nie lepsi od Pei.

Sami robią gówno pod publikę ,a komentują kogoś, lol.

@topic:

Jebie mnie to.

@Down:

A kto by się przejmował , że jakieś gówno uważa Ryśka za słabego rapera?

Chyba każdy ma swoje zdanie i nie ingeruje w nie płacz jakiegoś leszcza.

Tak jak pisałem , jebie mnie ich zdanie.

Za wysoka.

Opublikowano

I jak tu nie być rasistą skoro czarnuchy obrażają polski rap który jest na wysokim poziomie?

Może lata świetności Peji już dawno minęły, ale za czasów Ski Skłądu nagrywał świetnie.

A taki Akon czy Snupi Dągi Drąg może wylizać dupę chociażby Eldoce, OSTRemu, Małpie i całemu skłądowi Molesty, Pfk czy Trzeciego Wymiaru oraz wielu innym świetnym raperom.

Polski true school o życiu > amerykańskie nutki o dziwkach i hajsie.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

2pac najlepszy snoop się sprzedał walić frajerów ;]

2pac Rest in Peace homies ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Sądzę, że tak mogło być :D

Ja lubię polski rap, dużo go słucham, ale tacy frajerzy jak Akon albo Snoop Dog mnie nie interesują, i nie mają prawa krytykować "nas".

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Akon to raper? :mellow: Te jego popowe kawałki to rap?:<

Peja ma kilka kawałkow okej, ale tylko kilka. ;)

też się zdziwiłem, huh.

Haters gonna hate i te sprawy, a peja dobrze tworzy.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Peja jak Peja. Nie słucham go, jedna piosenka jaka mi się podoba to "Pozwól mi żyć" i tyle. Jakoś nie trafia do mnie jego przekaz.

Dla mnie prawdziwi artyści polskiego H.I.P H.O.P'u to Rahim, Magik, Fokus, Grubson, O.S.T.R i w sumie to Abradab.

Oni zasługują na miano artystów i żaden Snoopi Dogi nie jest od nich lepszy. A o czym on śpiewa? Wystarczy posłuchać ich piosenek ( btw. gimbusy i podstawówka słucha amerykańskich raperów jak 50 cent eminem etc. bo to lans i tyle. Nie rozumieją co śpiewają ale co tam, ważne że jest rytm. ) oni śpiewają jedynie o dupach, dla odmiany o tym jak są obsrani kasą i czasami o tym że są obrzydliwie bogaci, zdarza się również że śpiewają o tym że są alfonsami bądź o tym jakie to dupy mają w burdelu. Inspirująco.

Ja wole polski H.I.P H.O.P

Najlepsza utwór - Jestem bogiem ( wiara w siebie - to jest przekaz a nie jakieś badziewie którego i tak 90% słuchających nie rozumie )

Poza tym kto by ich słuchał gdyby zakończyli karierę? Pfk słucha się nadal, nadal jest na topie a tyle lat minęło.

Kaliber 44... ? To jest coś ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...