Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod]Minecraft V1.5 Pl

Rakshii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję, że będziesz regularnie wrzucał różne aktualizację :) Według mnie to najlepszy client z jakim miałem styczność.

Edit:

Jak jest obrazek jak zrobić samochód, to to takie w górnych rogaach co to jest? wygląda jak wątroba czy jakaś ropa..

Daj Plusa To nic nie Boli a mi pomoże. :)

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po zainstalowaniu, wlaczeniu gry, wpisaniu nicka gra bez zaznaczenia opcji update sama sie updatuje, usuwając mi wszystkie mody. Ma ktos jakies pomysly chlopaki?

Opublikowano

Asket tak jeśli ktoś chce pograć na twoim serwerze musi posiadać tego samego clienta co ty :) (tak jest w przypadku mojego clienta gdyż pliki serwerowe w nim zawarte posiadają wbudowane pluginy na samolot itp)

Mario dzieki za pozytywną opinie :P a to coś w rogu to po prostu różne barwniki :) (z czasem przywykniesz do ich wyglądu) :D

finiaq napisz do mnie na gg to coś sie wymyśli :P

94741937.png

Opublikowano

1. Nie mogę zrobić samolotów w których skład wchodzą barwniki mam wszystko ułożone jak na obrazku i nic nie mam

2. Jak rzucać bomby z samolotu

Opublikowano

bomby zrzuca się klawiszem "C"

strzelanie "CTRL"

upewnij sie czy uzywasz właściwych części a jeśli tak to może reinstal clienta pomoże :) (tylko zapisz sobie save'y w osobnym pliku)

94741937.png

Opublikowano

oo zauważyłem jakaś gwiazdeczkę w 1 poście nie wiem jak to się stało ale przypuszczam że to wasza zasługa tak więc thx :)

a teraz do rzeczy :D

jak zapewne wiecie wyszedł patch 1.6 dlatego też postanowiłem porzucić prace nad 1.5 oddając w wasze ręce ostatnią aktualkę tej wersji :)

a oto zmiany:

- Dodano mod FiniteLiquid (woda płynie naturatlnie + rurociągi)

- Dodano mod Friendmod no bo jak długo można chodzić samemu :D (postać Lili zrobiłem własnoręcznie hehe mam nadzieje ze przypadnie wam do gustu)

- Poprawiono wygląd kilku textur

- Poprawiono wygląd wszystkich itemów związanych z modem Mo'Creatures

-> Minecraft v1.5.8a download <-

-> Minecraft v1.5.8b download <-

w planie było oczywiście dużo więcej nowości ale zabrakło mi czasu... ale kto wie może kiedyś... :)

94741937.png

Opublikowano

hmmm wygląda na to że ktoś zamknął mój topic z 1.6.... a szkoda.... w takim razie musicie poczekać aż zrobię stronę z moimi clientami i poradnikami do minecraft'a

sądze że to może troche potrwać... oczywiście aktualki będa wychodzić jednak linki do nich będe podawać jedynie na gg (w opisie) przynajmniej do czasu powstania strony

ehh..

94741937.png

Opublikowano

Hmmm, może ktoś powiedzieć jak zrobić te ''rury'' ? Byłbym wdzięczny,ogólnie fajnie by było jaky ktoś dodał większość craftingu która została dodana - wtedy nie było by głupich postów(tak jak moje)

Wejdz na http://www.pajacyk.pl/ i pomóż biednym dzieciom

Opublikowano

pomocy ;/ jak chcę włączyc klienta to pokazuje sie bialy ekran i nic sie nie dzieje

PS: mam obie wersje i na zadnej nie dziala :( Prosze pomozcie :) dam + czy - jak kto woli ;D

18706.png42282.gif

mca.png

Opublikowano

niezaglądam już tu :) jak ktoś ma pytania albo sugestie co do nowych clientów (których linków tu niepodam) to zapraszam na moja stronkę (stronka ciągle w budowie ale forum i IRC są sprawne w 100% (adres w profilu)

94741937.png

Opublikowano

rakshi wejdziesz na irca? bo niemoge sie zarejestrowac na twoim forum a chce zagrac na tym twoim nowym cliencie z 1.6.6

nietrzeba sie rejestrowac żeby pobrac clienta :D:D forum-->minecraft-->aktualnosci--> v 1.6.7a lub b i to wszytko :P

94741937.png

Opublikowano

zeby strzelac z pistoletu trzeba miec amunicje :D a potem tak samo jak z luku :P

tzn niebardzo wiem o jaki client ci chodzi :D o 1.5 z tego topicu czy o 1.6 z mojego forum :P srecyzuj dokladnie oco ci chodzi albo najlepiej zapytaj na forum www.... (link w profilu)

94741937.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...