Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod]Minecraft V1.5 Pl

Rakshii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepiekne Rakishii mistrzu . Już zasysam :D.

@Edit Gdy chce wejść na swój server (bez hamachi) Wyskakuje mi ...: Conection Lost

Internal Exception:java.io.IOException: Badf packed id 230

:(

Black Lagoon <3

balalaika.png

Miłośnik Anime...

Opublikowano

Rakshii, pomogłeś MrGron? Bo ja też mam tego crasha i przydałaby mi się pomoc xD

EDIT: Sorry za kłopot xD Zainstalowałem drugi raz, okazało się , że za pierwszym razem dałem force update i dlatego był crash.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

18706.pngmpcubdeflection.png

34477.jpguntitled112gy3.png

Opublikowano

Usunąłem .minecraft , zainstalowalem minecraft 1.5.4 , wchodze w zainstalowany minecraft i nie mam zadnych tekturek modów nic...jak mam to zrobić?

Black Lagoon <3

balalaika.png

Miłośnik Anime...

Opublikowano

Usunąłem .minecraft , zainstalowalem minecraft 1.5.4 , wchodzę w zainstalowany minecraft i nie mam żadnych tekturek modów nic...jak mam to zrobić?

prawdopodobnie źle zainstalowałeś klienta :)

podczas instalacji trzeba wpisać swoja nazwę użytkownika (widoczna na ekranie logowania do Windowsa) uwzględniając wielkość liter

nazwę użytkownika należy wpisać ręcznie bez stosowania przycisku przeglądaj

grę uruchamiamy ze skrótu (zielony creper) jaki pojawi się nam po zakończeniu instalacji na pulpicie i w pasku start

serwer należy uruchomić z folderu do którego prowadzi skrót minecraft serwer (ikonka bloku trawy na pulpicie) tam znajduje się plik START SERWER (uruchamia serwer) i Server.properties (zmienia ustawienia serwera - należy go otworzyć w notatniku i wpisać odpowiednie IP)

w razie pytań pisać na gg :)

(widoczne w moim profilu)

ale się rozpisałem hehe

94741937.png

Opublikowano

Ej czy da sie cos zrobic z ta ręką zeby ona sie ruszala a nie tak dziwnie stala w miejscu chodzi o to ze jak chodze to ona sie wcale nierusza tak na boki

chyba wiesz o co chodzi :)

mca.png

Zbieram +

18706.png

Opublikowano

sry za dubla ale to chyba wazne :P

czas na update :)

zmiany:

- poprawiono mod z samolotami (teraz wydaja dzwieki)

- poprawiono wygląd 2 samolotów i skrzynki do ich craftingu (scren w 1 poscie)

- dodano mody: Rope i better glass (screny pozniej wrzuce)

- podzielono client na 2 wersje, a i b (wersja b działa znacznie lepiej i szybciej ale niezawiera minimapki)

- usunieto zauwazone bledy w spolszczeniu

-> Minecraft v1.5.5a download <-

-> Minecraft v1.5.5b download <-

94741937.png

Opublikowano

Ehhh ;/ Nie działa mi piston mod i nie umiem złożyć jednej części do samolotu :(

A i jeszcze jedno - lina jest do wchodzenia w górę, NIE W DÓŁ, bo jak zejdziesz w dół, to Ci i tak zabierze życie.

Opublikowano

Ehhh ;/ Nie działa mi piston mod i nie umiem złożyć jednej części do samolotu :(

A i jeszcze jedno - lina jest do wchodzenia w górę, NIE W DÓŁ, bo jak zejdziesz w dół, to Ci i tak zabierze życie.

w jakim sensie niedziala? o ktora cześć ci chodzi?

lina powinna działac i przy wchodzeniu i przy schodzeniu (0 straty hp) tak bylo w mod rope 1.4 niestety w 1.5 zaistnial bug który uniemozliwa schodzenie z liny a zeby bylo zabawniej bug ten rozprzestrzenil sie tez na drabinkach :P (prubuje to poprawic ale nic nieobiecuje) mozliwe ze mod liny zostanie usuniety przy nastepnej aktualce

94741937.png

Opublikowano

kawał dobrej roboty czekam na next update ;d

@edit

przy wersji B wyskakuje błąd podczas pobierania "Your download expired, try again"

sygna1.png

Sygna by Kjiujik

Opublikowano

A mi wyskakuje zawsze ten crash obojętnie jaką wersje zainstaluje męcze sie z tym 3 godziny i dalej mi sie nie udało włączyć minecrafta pomóżcie prosze :( !!

Minecraft has crashed!

----------------------

Minecraft has stopped running because it encountered a problem.

If you wish to report this, please copy this entire text and email it to [email protected].

Please include a description of what you did when the error occured.

--- BEGIN ERROR REPORT a1dce528 --------

Generated 05.05.11 13:33

Minecraft: Minecraft Beta 1.5_01

Java: 1.6.0_25, Sun Microsystems Inc.

VM: Java HotSpot Client VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc.

LWJGL: 2.4.2

OpenGL: GeForce 9500 GT/PCI/SSE2/3DNOW! version 3.3.0, NVIDIA Corporation

java.lang.IllegalStateException: Function is not supported

at org.lwjgl.BufferChecks.checkFunctionAddress(BufferChecks.java:64)

at org.lwjgl.opengl.GL11.glGenLists(GL11.java:1393)

at ft.a(SourceFile:13)

at rf.<init>(SourceFile:63)

at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:290)

at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:658)

at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

--- END ERROR REPORT c509b9f3 ----------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...