Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod]Minecraft V1.5 Pl

Rakshii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zrobić tą skrzynkę do robienia samolotu i linę ? W linku 1 post wersja B jak sie rzuci jajkiem jest taki samolot ^^ ale sie rozbija.

I jeszcze nie da sie zrobić tych amuletów górniczych.

Opublikowano

Jak zrobić tą skrzynkę do robienia samolotu i linę ? W linku 1 post wersja B jak sie rzuci jajkiem jest taki samolot ^^ ale sie rozbija.

I jeszcze nie da sie zrobić tych amuletów górniczych.

skrzynie do samolotu robi się tak :)

X X X

Z Z Z

Z P Z

x - nic

z - zelazo

p - piec

prawdopodobnie w wersji 1.5.6 będzie info jak zrobic samoloty itp :)

line robi sie z nici (na pulpicie powinieneś mieć skrót "crafting" tam jest info jak zrobić itemki z modow)

jajolot to bug który występuje tylko w multiplaerze (puki co są ważniejsze rzeczy do zrobienia)

amulety jak i same hełmy górnicze są dostępne tylko w singleplaerze tam spróbuj je zrobić :) (w multi są pochodnie które świeca)

94741937.png

Opublikowano

to cos w srodku to blok zelaza :) (prawdopodobnie w nastepnej aktualce bedzie obrazkowy toturial dostosowany do textur z clienta)

blok zelaza robi sie z 9 sztabek zelaza

Z Z Z

Z Z Z

Z Z Z

94741937.png

Opublikowano

@Rakashii

ten plane mod na mp jak bd latal w samolocie to inni jak mnie bd widziec? sciagną im sie automatycznie textury czy bd widziec mnie jak hmm latam dupą na powietrzu

RMCF

Opublikowano

Rakshii dzikie wielkie jeszcze mam jedna sprawe zbudowalem samolot ale nie umiem nim ruszyc a na r jest jakies cargo trzeba paliwo zrobic jesli tak to jak?

"paliwem" do samolotu jest wegiel :)

ej gra mi sie zacina i sie nie chce odciąc

jesli masz problemy z crashami i ciaglymi scinami pobierz i zainstaluj client typu "b" :)

94741937.png

Opublikowano

@Rakashii

ten plane mod na mp jak bd latal w samolocie to inni jak mnie bd widziec? sciagną im sie automatycznie textury czy bd widziec mnie jak hmm latam dupą na powietrzu

nie jestem pewien czy inni gracze (nie posiadajacy moda) beda wogule wstanie polaczyc sie z serwerem

Edit:

ajj dubel mi sie zrobil sorka

94741937.png

Opublikowano

twistQ odezwij sie do mnie na gg to ci pomoge :)

MoonBloods jesli masz problemy z crashami i lagami pobierz i zainstaluj clienta typu "B" :)

94741937.png

Opublikowano

ja mam poblem z graniem na singlu rakshii powiedz mi jak wylaczyc to ze mam drabinke czym wyzej ona prowadzi schodze po niej i mi hp odbiera a jak mam dosc duza kopalnie to schodze i mnie zabija i nie umiem zejsc zeby sie nie zabic na innych clientach tego niema probowalem na duzo sposobow ale nic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

późny update ale warto było czekać :P

zmiany:

- naprawiono bug z drabina

- usunięto liny

- ZNACZNIE poprawiono wyglad czesci samolotu

- dodano mod Mo'Creatures (dodatkowe zwierzaki delfinki króliczki liski... to nie wszystko wiec lepiej miejcie się na baczności :P)

- dodano mod Fancy Pack (koniec z meblami w stylu schodek + tabliczka)

- dodano mod Vechicle (od teraz możemy nie tylko latać ale i jeździć autkiem :P) samochodem możemy jeździć wszędzie nie tylko po specjalnej ulicy tak jak w przypadku innego moda którego nazwy zapomniałem (sry :P)

- zaktualizowano pliki serwerowe

- dodano możliwość wyłączenia "pełnego szkła" (better glass) - można to zrobić w panelu zmiany tekstur

- wzbogacono folder craft o dodatkowe toturiale dotyczące składania itemków (skrót na pulpicie) - niebawem będzie ich jeszcze więcej (na dole przyklad)

samoloty.th.png

i to by bylo chyba na tyle :)

-> Minecraft v1.5.6a download <-

-> Minecraft v1.5.6b download <-

PS: jak wogule oceniacie tego clienta?

94741937.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...