Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eurogąbki Na Nk

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do autora.

Cos nie tykło. Zrobilem jak pisales ba, nawet podalem swoj @ (opcja z najwieksza ilosciaa €G) lecz po odczekaniu 2 h nic sie nie zmienilo.

Trzeba byc online w tym czasie czy wystarczy wypelnic ankiete ???

Skad doladowac te eurogabki bo tego nie czaje.

Na tej stronie jest niby jakistam stan konta czy profilu.Rejestrowalem sie wczoraj o 22 a teraz mam tak (na MySurvey.com - Best Online survey)

You have:

0 points

20 entries

Opublikowano

Do autora.

Cos nie tykło. Zrobilem jak pisales ba, nawet podalem swoj @ (opcja z najwieksza ilosciaa €G) lecz po odczekaniu 2 h nic sie nie zmienilo.

Trzeba byc online w tym czasie czy wystarczy wypelnic ankiete ???

Skad doladowac te eurogabki bo tego nie czaje.

Na tej stronie jest niby jakistam stan konta czy profilu.Rejestrowalem sie wczoraj o 22 a teraz mam tak (na MySurvey.com - Best Online survey)

You have:

0 points

20 entries

Najlepiej bierz ofert za 10-25€G bo reszta rzadko dochodzi. Nie, nie musisz byc online wystarczy ze wszystko dobrze wypelnisz i po sprawie.

Opublikowano

A w wieksząści trzeba podać kod poczatowy i jaki kolwiek nie podam piszę że nie istnieje podajdzie kod i stan w jakim on jest, proszę ;]

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Sorry, że odświeżam ale odnośnie pytania powyżej.... wystarczy sobie wpisać w google np. ambasada polska w Usa i wyskoczą adresy wraz z kodami pocztowymi, telefonami itp.... wystarczy pomyśleć.

Teraz do sedna - sposób działa super - w 1 dzień 33 gąbeczki na polskim ustawieniu, w 2 dzień za pomocą AOL 90 gąbek, a dziś 3 dzień i nici. Nie dochodzi już nic. Czy to znaczy, że polski i amerykański adres ip jest już spalony dla mojego konta i trzeba by było załatwić jakiś np. niemiecki IP czy próbować dalej przez AOL? Mail podaję ze strony 10minutemail - dochodzą linki aktywacyjne ale nic już nie dochodzi na nk. Z drugiej strony z jakich ofert dochodzą Wam gąbki? Czy komukolwiek doszły z Arcamax poprzez zapisanie się na newslettery?

Pozdro.

Opublikowano

a wiec tak zalozyłem tam konto zalogowaalem sie z usa IP no i miałem z 50 ofert wypiełniłem z 20 i w kazdej pisało registration sukces czyli ze rejestracja zakonczona sukcesem;p czy jakos tak potwierdzałem emailem i co ? i eurogapki nie doszły a pisało ze rejestracja udana albo cos ze dobrze wypełnione i dziekuja a eurogapek nie ma; ] i nie piszcie ze zle wypełniłem bo znam sie na angielskim i wiem co tam pisało....

Opublikowano

a wiec tak zalozyłem tam konto zalogowaalem sie z usa IP no i miałem z 50 ofert wypiełniłem z 20 i w kazdej pisało registration sukces czyli ze rejestracja zakonczona sukcesem;p czy jakos tak potwierdzałem emailem i co ? i eurogapki nie doszły a pisało ze rejestracja udana albo cos ze dobrze wypełnione i dziekuja a eurogapek nie ma; ] i nie piszcie ze zle wypełniłem bo znam sie na angielskim i wiem co tam pisało....

Nie zawsze dochodza... mi srednio dziennie doladowywuje okolo 150 EG z 30/40 ankiet ;x

Opublikowano

Panowie ja mam taki problem ze niemoge sie zarejestrowac na Sponsorpay , czekam od wczoraj asz mi aktywuja konto a tu dalej nic ;p wiec wtf is it??

26238716.jpg

Opublikowano

zmieniłem ip wczoraj tym programem , dzisiaj się nie mogę zalogować bo konto zostało usunięte

Byc moze dostales bana, najlepiej zaznaczyc Auto Logowanie.

Opublikowano

Trzeba się troszke znać ( mieć kawałek mózgu) żeby wszystko było elegancko :)

Nawet Fajna sprawa z tym SponsorPay - kożystałem z tego w metin2 , i kożystam na NK :) Trzeba się troszke znać ( mieć kawałek mózgu) żeby wszystko było elegancko :)

TAK MACIE RACJĘ - NABIJAM SOBIE POSTY. ZOBACZ ILE JUŻ ICH MAM .........

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy to nie jest tak że na drugi dzień do cb policja przyjeżdża ??

Nie =) To jest legalne, zmiana IP niczym nie grozi tylko w niektorych grach MMO RPG firmy zabraniaja zmiany IP.

Opublikowano

Kurcze, a ja ladnie daje w SPonsorPay, Rejestruje sie, Potwierdzam E-Mail a Eurogąbek nie ma.

CO robie zle?

Czasami EG nie dochodza, mi srednio dziennie okolo 60 dochodzilo, a robilem za okolo 1000, nie raz wiecej. Nie ma sie czym martwic :)

Opublikowano
Czasami EG nie dochodza, mi srednio dziennie okolo 60 dochodzilo, a robilem za okolo 1000, nie raz wiecej. Nie ma sie czym martwic :)

2 Dzien juz wypelniam te formularze i potwierdzam e-mail, a EG nadal nie ma.

c3e3677f25827.png

Opublikowano

A trzeba zmieniac?

Bo ja mam stale lacze 25mb/s osiedlowke

No jeżeli masz Polskie IP to masz z 3-4 Ankiety, a jeżeli zmienisz na Amerykańskie to już będzie minimum 10-15 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...