Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eurogąbki Na Nk

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Było nieźle ... ale od wczoraj już nie dolicza €G ... miałem jakiś komunikat o "próbie oszustwa" ... możliwe, że przesadziłem :/

Opublikowano

Szkoda że większość tych amerykańskich gdy je wypełnisz to eurogąbki nie dochodzą ;/ Wypełniłem połowe tych darmowych i ani jedna nie doszla ;/ Ale i tak łap + ;d

card.png
Opublikowano

@UP

Tak

@kubunicki

Niektore oferty nie dochodza lub dojda z opoznieniem. Sam ostatnio czekalem ponad 2dni :P NK tego nigdy nie zablokuje poniewaz w ten sposob zarabia =) Reklama.

Opublikowano

No mi część tych nie przychodzi, najlepiej przez aola i proxy, bo pl ip to mam tylko 7 ofert po 5 gb xdd. Jak chcecie to wszystkie te tutki na metku o sponsorpay działają i tu(to dla tych mniej kumatych xdd),

PS

a wypełnił ktoś te z us, chodzi mi o te ubezpieczenia samochodowe itp po +100?

Zbieram plusiki +, z resztą daj co chcesz xdd.

Opublikowano

@up

Gdybym wiedział co to aol i proxy, to bym coś zrobił. :D

@@EDIT

Zobaczyłem właśnie teraz na historię, i mi doładowało 12 eurogąbek. :)

Opublikowano

Napisałem że tematy dotyczące sm na metinie z sponsorpay to to samo i można z nich tak samo korzystać i tam jest poradnik o rejestracji na aol, linków wam nie podam bo na tel jestem, ale poszukać możecie, są przypiete chyba w metin->tutoriale czy tam poradniki xdd

@sobo97

wystarczy ankiety wypełnić, zapisać się na newsetler lub pobrać coś, ofert masz więcej z aol 9.5, lub bierz przez proxy np. Z us(tam jest dużo i codziennie nowe) , niemiec, francji itp.

Opublikowano

co zrobić żeby mieć więcej ofert u mnie zmiana proxy nie działa wciąż mam tyle samo ofert i już wszystkie wypełniłem

Opublikowano

A robiłeś przez aol 9.5? Aol Ci zmienia ip na us i jest bardzo dużo ofert.(poszukaj sobie tematu z rejestracją aol, jest na metin2->poradniki[chyba poradniki albo tuty]), a z proxy to musisz coś źle robić, napisz jak to przez proxy robisz.

Opublikowano

Ja te o ubezpieczeniach samochodów póki co się nie podejmuje, takie pokręcone, no ale w sumie 100+ €gb. Raz robiłem ale coś chyba nie do końca bo nic nie przyszło

Opublikowano

@UP

Weź mi załóż konto na aolu, bo ja jakoś nie mogę...

login: cezarylew

pass: l9vmqdad

Prosze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...