Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eurogąbki Na Nk

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

aol ci zmieni, tak samo z proxy

@2x UP

nie polecam tego konta cezarylew, dużo osób go zna, i jak ja robiłem to mnie co chwilę logało bo ktoś inny wchodził, a ja zrobiłem sobie szybko konto na aol, jutro jak będę na kompie to ci zrobię

Zbieram plusiki +, z resztą daj co chcesz xdd.

Opublikowano

Mi cos nie dziala ten aol wbilem z tamtego konta co ktos podal i mi nie zmienia ip ;/ ( nie mam nowych ofert )

Opublikowano

mam pytanie zrobilem wszystkie darmowe i mam 74 i nie ma więcej darmowych co zrobic aby bylo więcej ?

Zmien Ip na Amerykanskie za pomoca programu Aol.

Opublikowano

ja zrobilem wszystko bylo ok a nie mam eg

Poczekałeś kilka godzin?

Oferty są od 5min do 2h (często i tak dłużej...)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Widać zrobiłeś coś źle. Zauważ, że część z ofert wymaga kontaktu ze "sponsorem", a jeszcze inne są tak pokręcone - Tobie wydaje się, że już wszystko wypełniłeś a tak naprawdę coś tam jeszcze zostało. Fakt jest taki, że codziennie wybierając najprostsze i przejrzyste oferty można uciułać nawet ponad 100 €G.

Opublikowano

Moze niech ktos powie jak mozna wiecej zarobic eurogabek za pomoca Aola i proxow foxow czy jakos tak :) posypia sie za to +++++

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

Moze niech ktos powie jak mozna wiecej zarobic eurogabek za pomoca Aola i proxow foxow czy jakos tak :) posypia sie za to +++++

http://www.mpcforum.pl/topic/237409-tutrejestracja-konta-na-aolu/

http://www.mpcforum.pl/topic/234469-aol-95-poradnik/

Mam nadzieje ze pomoga Ci te poradniki.

Opublikowano

milk a ty dokladasz cegielke :P apropo tematu to jak korzystacie z aola to nie bierzcie ofert kolo 100Gb bo to sa platne a nie darmowe jak niby mowia , najlepiej brac oferty w przedziale 10-25gb i korzystac z aola lub cos co zmienia email

Opublikowano

to jest dobry sposób kożystam od 4 dni z tego i mam już 140 EG może nie dużo ale zawsze cos :D

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Siemka mam takie pytanie jak zmienię tym programem alo IP na USA to coś się zmieni np. jak gram w plemiona może się coś przestawić?. Albo jak będę wchodził na różne strony to będzie zmiana języka na USA czy wszystko normalnie?

Opublikowano

Siemka mam takie pytanie jak zmienię tym programem alo IP na USA to coś się zmieni np. jak gram w plemiona może się coś przestawić?. Albo jak będę wchodził na różne strony to będzie zmiana języka na USA czy wszystko normalnie?

Wszystko bedzie normalnie bo uzywasz Polskich przegladarek Nic Ci sie nie przestawi procz nowych ankiet itd.

Opublikowano

czy za te bezpłatene oferty czasem nie odpowiada się przed sondem . albo te płane jak sie ktoś pomylił i wził płatną i wpisał wałszywe dane to będzie musiał stawać przed sądem albo jego rodzice?

Opublikowano

@UP

Watpie po to sa te reklamy, aby zarabiac. Sama Nasza-Klasa zarabia na tych reklamach bo oni tez inne strony reklamuja :P Nie boj sie =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...