Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unexpected [Dedyk]

Shinaobi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 476
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

R3public

Co ty pierdolisz wgl. chłopie. Popatrz na to co ty piszesz. Serwer był on 3h i myślisz że przez tyle czasu by zarobili na tyle by zamknąć serwer? Nawet załóżmy że tyle zarobili to chyba normalne by było dalej prowadzić serwer by jeszcze więcej zarobić. Ogarnij trochę i pomyśl... Serwer jest teraz off. Jeszcze dzisiaj będzie działać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale spam się zrobił ... R3public jak znajdzie to podaj na pw albo tu w temacie ; P

@topic Myśle ,że z servera nic nie będzie na forum pełno bugów w grze bylem 5 mi więc nie wiem ; /

Heh pomogłem ? Może mój post ? Zbieram addzj.png

sodkaninja.jpg

Opublikowano

Zapowiadało się ciekawie, jeszcze nie skreślaj tego serwa, ale wiesz ten serwer pod Is. W sumie to 3/4 itemów z Is można chyba normalnie w grze zdobyć.

Opublikowano

Ja powiem tak

Serwer prawdopodobnie nie stał na kupionym Dedyku tylko na tym darmowym 7 dniowym

jeżeli serwer nie zostanie włączony to moge spokojnie powiedzieć, że serwer został zrobiony tylko i wyłącznie do zgarnięcia kasy z IS

za takie coś, administracja powinna zostać zbanowana na tym forum za wyłudzanie Kasy

Opublikowano

@Shaqq

Pro elo programisto, wypierdalaj swój serwer robić, bo widzę że tylko krytykować potrafisz.

Miałeś iść na inny serwer? to co tu jeszcze robisz? SPIERDALAJ I TO ZARAZ.

Morda szczylu , tak się składa że miałem swój serwer nie raz z czego 3 razy dedyk :] .

Powiedziałem że wrócę jak zajmą się tym shitem , a ty się zastanów nad słownictwem gówniarzu .

Opublikowano

Tylko żeby się nie okazało tak jak zwykle że jeden z śmiałków z teamu napisze notkę w stylu

"Przepraszamy serwer został zhackowany" Czy coś w tym stylu

dodając że już off 4ever..

Od dłuższego czasu jest cicho i administracja się nie odzywa więc cienko to wygląda no ale

bądźmy dobrej myśli może ale to MOŻE serwer okażę się uczciwy i włączą go.

No nic.. mam nadzieję że już niedługo ktoś poda jakieś info .

sygn23a2.jpg
Opublikowano

widocznie serwer dla is'u .

Administracja nas olała .

To nie wina Administracji..

Po prostu coś z serwerem nawaliło..

Co do strony - słaby hosting + dużo osób na niej = zawieszony parser PHP..

A to, że teraz nie ma żadnego administratora, który by uruchomił serwer to musimy czekac ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...