Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unexpected [Dedyk]

Shinaobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takich serwerow bedzie coraz wiecej wychodzic, poniewaz potanial wykup dedyka :-) Wiec nie macie sie co ludzic na dobre serwery... ktore pochodza kilka, kilkanascie miesiecy bez dluzszych przerw.

• Odpowiedzi 476
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak wiekszosc pisze ze serv slaby to sie zgodze, mial byc dopracowany a wyszlo jak zawsze nie bede sie wglebial w team bo ich nie znam ale sam serv.

-Itemki dla biologa za slabo dropia 30-45lvl na bo i mam 5 zebow wiec jak dla mnie troche malo.

-Staty 90 wiec pytam po co dajecie 255 lvl jak i tak bede mial na 86 3 staty max?

Wiecej narazie nie znalazlem i pewnie juz nei znajde bo prawdopodobnie konczy sie moja przygoda z tym servem.

Ps. Do tego wchodzace hp do tarczy, nie wiem kto to wymyslil ale brawo dla niego.

Opublikowano

Gram Gram Gram (Nick: Arlen) nagle exp podnieśli do 200% więcej wybieram się na metki dropek to stalka woja i szamana a tu nagle serw off. -_-

Opublikowano

Tyle że lucas jest tylko GM a nie od serwera i nie gadajcie b orozmawiałem z nim normalnie na tS i się zapyał co jest z serwem ;] nabijaniem postów że Lucas coś zrobił bo go znam . Błąd gdyby Łukasz coś zrobił by tylko gra nie działała a forum też nie działa jak i strona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...