Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unexpected [Dedyk]

Shinaobi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 476
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To na chuj mi wmawiasz ze serwer nie jest pod zarobek ? Wez ty czlowieku sie tu nie wypowiadaj bo lizesz dupe mirashowi zeby cie z teamu nie wyjebal - pierwszy raz gm jestes i bronisz serwa za wszelka cene chociaz wiesz jak bylo ; ]

Opublikowano

@Paradox

Skoncz bo Twoje zachowanie jest glupie i denerwujace... jesli ktos bedzie chcial zagrac to zagra, a tak na marginesie popracuj nad ortografia :-)

@Topic

Mam nadzieje ze serwer bd stabilny, a nie za 1h bd off.

Opublikowano

Paradox.

W każdym temacie piszesz żeby GA coś usunął bo tb się to nie podoba, myślisz tylko człowieku o sb a o innych już nie... Nie podoba się to WYPIERDALAJ!!!!!!!!!!!

DAJ MI (-), A JA CI DAM 2...:D

Opublikowano

Paradox, właśnie pokazujesz, że jesteś PIERDOLONYM NEOSEM.

Chuj cie to kim jestem na serwerze.

Nie chcesz grać WYPIERDALAJ, jak masz mi tu płakać.

PS. Nie gadam z plebsem. ;-)

Opublikowano

Dobra "kurwy" - nie bede sie juz tu wypowiadal bo do was to jak kurwa groch o sciane, pisac i tak wiecie kurwa swoje wiem gralem sporo na jego serwerach i kurwa wiem jaki to idiota jest i wiem ze nic kaleka nie potrafi chcecie grajcie pozneijn nie placzcie ze serwer padl a wasza kasa na is przepadla , robert chcesz to mi lache zrob bo juz mnie wkuriwasz dzieciaku :>

Opublikowano

Dzieciaku do mnie ?.

Posłuchajcie tego.

Przez humorki tego rozwydrzonego bachora na jednym z hard privów team się rozpadł.

Sami widzicie jaki to jest plebs, z takim nie warto zaczynać.

Opublikowano

POMOCY MAM TAKI BŁĄD , metka mam 2010 nie pathowany , i na spathowanym tez nie działa

logygb.jpg

😅

Opublikowano

Przez te 3 strony nic sie nie dowiedzialem na Temat serwera :-) Sam spam i klotnie czlonkow Teamu, wiec chyba nie sa dobrze zorganizowani, ze nawet wyzywaja innych userow...

Opublikowano

@ar_turok,

nie znasz mnie, nie wypowiadaj się. Pan Paradox próbuje zniechęcić wszystkich więc mówię jak jest miałem z nim do czynienia nie raz.

Chcesz się przekonać jaki jestem w realu zapraszam ;-)

Jeżeli user sam zaczyna wypisywać głupoty to mówi mu się prawdę.

Opublikowano

A ja nie zagram.

Jesteście tak ślepi, że niech was chuj strzeli.

Paradox mówi prawdę, bd się śmiał z was, jak serwer padnie.

Dla mnie strata czasu - dla newbie szansa na fajną przygodę, która zmieni się w "Błąd połączenia z serwerem".

Ten HA to zwykły oszust i krętacz.

Wydałem na jego poprzedni serwer trochę PLN, a potem wyłączył serwer.

Czemu takie zjeby (jak HA/team Unexpected) są w Polsce?

Szkoda gadać.

Nie polecam serwera.

Cya.

@Edit

Możecie minusować, warnować itp.

Mam wyjebane w ten serwer jak i w dzieci neo.

­

Opublikowano

NIE POLECAM:) Na serwie (cliencie) zostało zablokowane DMG i 1hk lecz nikt nie pomyślał o niczym i złamanie nie działającego DMG to po prostu banał..

wbite do v1 na 36lv chmurka na P i targasz spot..

Serwer na tych samych plikach co 1000 innych , więc łatwo złapać bugi, autor serwera nie dodał nic a nic od siebie , tylko od razu na gotowca..

sygnaturkax.jpg
Opublikowano

NIE WCHODZIĆ W TO BAGNO!!!! Wątpie by serwer postał tydzień Hoster zarobi kase i nawieje

Mam taką radę zróbcie reje za sms zobaczycie ile zarobicie ^^

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

NIE WCHODZIĆ W TO BAGNO!!!! Wątpie by serwer postał tydzień Hoster zarobi kase i nawieje

Mam taką radę zróbcie reje za sms zobaczycie ile zarobicie ^^

Cos ty.. Serwer postoi dłużej by więcej zarobili:) Po za tym pytałem się GM na wołaj i na PW i czekałem 10 minut.. 0 reakcji..

@UP dokładnie że Venise.. Już lepiej tam niż tu:>>

sygnaturkax.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...