Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Airo

kackuj1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dominik proponuje dodać wszystkie ss oraz filmy do zapowiedzi.Naprawdę ludziom się na pierwsze oko spodoba ;d

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też mam pytanie co do fabuły.

Czy jest możliwość dodania kilku bossów do gry ?

Opublikowano

Masz racje, tam dodaj mnicha jak na końcu jest taka ładna osada i tam postawić mnicha.

No i oczywiście jakieś nowe mooby i może boss by sie tam respił inny ?

Ja mam pomysł na fabułę ... ale nie umiem napisać...

Opublikowano

mnich jednak prawdopodobnie wyląduje w m1 bo nie mogę znaleźć odpowiedniej mapki ;D

Opublikowano

zrezygnowałem z mapki bo jest już na mpc ;x i jest pobugowana;d jak dorwę w swoje ręce program którym robiło to GFO to zrobię all nową mapkę;d czekam na wasze fabuły;d

Opublikowano

zrezygnowałem z mapki bo jest już na mpc ;x i jest pobugowana;d jak dorwę w swoje ręce program którym robiło to GFO to zrobię all nową mapkę;d czekam na wasze fabuły;d

Trochę szkoda,że zrezygnowałeś z tej mapki,bo bardzo mi się podobała ... lecz z jednej strony jak było pobugowana to bardzo dobrze zrobiłeś ;f

Opublikowano

Heh, ja dopiero mam napisane 4 misje + misja na start, którą sam wymyśliłem i raczej nikt nie ma takiej misji.

Do 13 maja nie wymyśle do 127lvl fabuły, ale tak do 60 na pewno, bo będzie bite 40 misji do tego levelu.

Mam nadzieję, że spodoba się początek fabuły i z chęcią weźmiesz dalszy jej ciąg.

fb.com/myrodj

Opublikowano

@up max lvl 120;D questów nie musi być dużo wystarczy nam z 20 ;D + jak skończę all z etc itp. w cliencie to sam zacznę też pewnie coś wymyślać jednak na razie mam dużo pracy w szkole itp. więc mniej pracuje ;x

Opublikowano

ok została dodana nowa ankieta... bo mamy duży dylemat jaki serwer zrobić ze względu na inne serwery które po prostu nas wypierają ;x

Opublikowano

@LancerMiszcz

A możesz już teraz dać to co już zrobiłeś?

Zależy mi na czasie, muszę już zacząć pisać te questy.

Opublikowano

Ostatnio nic nie pisałem, ale podeśle ci to co mam.

http://www.speedyshare.com/files/28327620/Fabu_a.txt

Przyznam, że robiłem ją troszkę pod Harda, ale zmienić nagrody lub tylko to co mamy do zabicie i będzie misja medium.

P.S. Teraz dopisałem 5 misje.

@ruffi

Wątpię żeby ktoś jej użył. Jeżeli tak będzie bez mojego pozwolenia no to będzie troszke żal mi tej osoby i zaspamuje go na śmierć.

A chciałem żeby normalny gracz też mógł sobie ją zobaczyć.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Niech sobie użyczają ;P

I tak nie użyję tego co na razie wrzucił Lancer Miszcz.

(poza pomysłem na jeden quest)

Fabuły nie zmieniamy. Zostaje tradycyjna Metina.

Ale oczywiście questy będą inne niż na Metin2_PL.

Więc piszcie dalej misje.

Ale pamiętajcie że fabuła standardowa.

Opublikowano

Ok serv wyjdzie medium to po pierwsze.. po drugie dedyk bedzie zakupiony na 3 miesiace.. po trzecie sorki ze nie pisalem tu nic ale od piatku jestem na weselu.

Opublikowano

@Phaser

Nie zniechęciłeś mnie, lecz nie mam za bardzo pomysłów do standardowej fabuły.

Jak ma być standardowa to dajcie takie same misje tylko nagrody pozmieniane i po problemie.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Ja jestem za serwerem Medium, ponieważ na 4fun'ie może być za dużo "dzieci".

Dało by radę szybciej wystartować z serwerem?

Potrzebna pomoc? // Wysłałem resztę. na pw.

//Edit:

Skoro, chcecie bardziej Medium serwer, bardziej hard, to może i 99lvl by się przydał, ja bym był i za tym, ale to już jak kto woli.

http://www.mpcforum.pl/topic/342654-zapowiedzi-serwerow/ - Głosować na Airo ; )

90212122594333969576.png
Opublikowano

@up hard jest bezsensu mało graczy gra na nich ;x być może jak dobrze pójdzie to się pomyśli nad hardem i 4funem ;D

Opublikowano

Co do Harda to już bym wolał na PL'u pograć.

Więc chyba najlepszym rozwiązaniem jest Medium.

Opublikowano

99 to szybko się wbije na serwerze medium jak ktoś będzie miał wolne to 2-4 p expia i wgl to sprawę załatwi ; p

"Zanim coś powiesz to się dobrze zastanów,

Ja nie jestem matołem a to nie jest Pacanów,

Mam dosyć baranów, co się zarzekają..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...