Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Airo

kackuj1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla zainteresowanych naszym serwer

przygotowałem sygnaturke na profil

Wklejacie do sygny

[center][url="http://www.mpcforum.pl/topic/338454-zapowiedz-airo/"][img=http://iv.pl/images/90212122594333969576.png][/url][/center]

90212122594333969576.png

Opublikowano

Trochę jeszcze sobie poczekasz ;d no ale warto ;d

Wiesz Moge poczekac ;D nie problem po rocznej przerwie ;DD

Mam wiele innych zajec ;x

Opublikowano

Lepiej zróbcie go do końca niż mielibyście wypuścić go szybko ale z bugami i resetować co chwilę ;p jak ruszy to na pewno zagram ;]

Opublikowano

No proszę ... widzę,że dodaliście ankietę na temat "Kamyków duchowych""Tzn."1Kamyk Skil P,więc krótko się wypowiem.

Moim zdaniem 1 Skil i P było by za łatwo,więc proponuję nic nie zmieniać ...

Lub żeby ciężko go zdobyć wtedy TAK,ale jak mają być u NPC to zdecydowanie nie.

Narazie jestem na NIE !

Opublikowano

Ludzie przesadzacie ... przecież projekt v1 jest dużo lepszy ... a co ja tu widzę v2 już powoli dogania v1.No ale mówię wam będziecie żałować.

Opublikowano

Bez wbudowanej ręki podnoszącej yang...to przy dropie śmieci niezła zbieranina będzie ;/

@EDIT: No to w takim razie ciekawe się zapowiada..

Weteran
Opublikowano

Serwer fajny jak i prezka. Nie ma 6/7 bonu. Dobrze, że 3 ręka jest, bo bez niej nie ma gry. To na tyle. Na pewno zagram na serwerze.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

od soboty biore sie za drop teraz 2 dniowa przerwa w moich pracach poniewaz musze poprawic kilka ocenek ;x

Opublikowano

V1 i V2 wystartuja razem ?;d

Z jednej strony było by fajnie gdyby wystartowały 2 projekty,lecz wątpię ... Możliwe tyle co wiem w innym czasie ;>

No i projekt v2 wygrywa ... Zajebiście ^^ ludzie zalecam wam dokładnie czytać te projekty bo widzę,że chyba wam to obojętnie ale mówię będziecie później żałować ... bardzo dużo jest serwerów Medium ... więc niech ten pozostanie Hardem.

@Edix Weźcie lepiej usuńcie ankiety,bo widzę że ludzie z tego serwa 4 Fun chcą zrobić.1 Kamyk P teraz tak?

Zróbcie tak żeby było najlepiej bo gracze bez uzasadnienia oraz bezmyślnie zaznaczają na tych ankietach ...

Jeżeli chcecie żeby 1 skil P to proszę o uzasadnienie dlaczego ? bo widzę jeszcze nikt nie na pisał...

A tak samo o tych projektach i 6/7 BONIE

Opublikowano

Będą ale ich dmg nie będzie jakiś kosmiczny.. Chodzi o to żeby gra się nie kończyła na ulepszeniu boja na syrka itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...