Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Team Metin2.PL

Scrist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem napisać ten temat, abyście się w nim wypowiadali co sądzicie o aktualnym teamie pl.

Mam kolegę, który ma jedynie 15lat. Wiadomo, iż aby dostać się do teamu potrzeba mieć ukończone 18lat. Natomiast on złożył podanie. Podał się za swoje tatę. Przyjęli go na rozmowę kwalifikacyjną, zdał ją. Teraz dzieliło go bardzo mało od tytułu Gma. Podkradł ojcu dowód, zeskanował i wysłał teamowi. Ci widząc, że wszystko jest w należytym porządku przyjęli go. Jest już gmem od kilku tygodni.

Już wiecie dlaczego team pl to takie "dzieci", "newbie". Nawet nie mają skończonych 18lat. Oczywiście nie twierdzę, że wszyscy, ale większość.

cvsk.jpg

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to niby jak mają sprawdzać tożsamość ? Nie da się inaczej, a spotkać raczej się nie spotkają.

No niestety pokazałeś całą prawdę tego, ale można też rozumieć to dwuznacznie.

Jedno tak, że administratorzy nie zwracają za bardzo uwagi na wiek itp. Ale też drugie, że kolega to kompletny idiota. Składać podanie na GM i podawać się za tatę.

Kompletna bzdura.

Opublikowano

Kiedyś pamiętam, że organizowali spotkania, aby obgadywać co dodać co zmienić. Głównie o metinie.

cvsk.jpg

Opublikowano

Trochę to dziwne, aczkolwiek trochę niemożliwe. Aby zostać GMem, trzeba podpisać z GF umowę, a chyba nie sfałszował podpisu ojca? A jeżeli tak - niech tylko coś odwali na PLu, to jego tata będzie miał niezłą niespodziankę ;)

Opublikowano

Nie trzeba żadnej umowy podpisywać. Byłem GM Metin2 PL na okresie próbnym i wiem jak to jest...

Na początku trzeba coś wpłacić na "utrzymanie danego serwera". Ja musiałem dać 100zł - FACEPALM, że się zgodziłem.

Potem miałem się sprawdzić i mogłem awansować na GameMastera, lecz po prostu zrezygnowałem po kilku tygodniach.

Opublikowano

Witam. Postanowiłem napisać ten temat, abyście się w nim wypowiadali co sądzicie o aktualnym teamie pl.

Mam kolegę, który ma jedynie 15lat. Wiadomo, iż aby dostać się do teamu potrzeba mieć ukończone 18lat. Natomiast on złożył podanie. Podał się za swoje tatę. Przyjęli go na rozmowę kwalifikacyjną, zdał ją. Teraz dzieliło go bardzo mało od tytułu Gma. Podkradł ojcu dowód, zeskanował i wysłał teamowi. Ci widząc, że wszystko jest w należytym porządku przyjęli go. Jest już gmem od kilku tygodni.

Już wiecie dlaczego team pl to takie "dzieci", "newbie". Nawet nie mają skończonych 18lat. Oczywiście nie twierdzę, że wszyscy, ale większość.

to zerwij znajomosc z kolega bo jak ty bedziesz mial 18 lat i dowod to tobie podkradnie i weznei pozyczke na ciebie .Osobiscie chcialbym aby smarkacz trafil do poprawczaka za oszustwo.Jesli oszukuje z takimi sprawami to napewno jest gownianym Gm nic nie wartym kolejnym do kolekcji slabiakiem z teamu.Co zrobi jak niemcy przysla mu podzieowanie za wolontariat na nazwisko ojca wpadka i bedzie jazde mial kare dokonca zycia noob.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

''Na początku trzeba coś wpłacić na "utrzymanie danego serwera". Ja musiałem dać 100zł - FACEPALM, że się zgodziłem''

I co jeszcze ciekawego napiszesz?

Po co im Twoje 100zł, jak oni zarabiają tyle w 10 minut na SM?

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Żadnych pieniędzy nie trzeba wpłacać. Umowę trzeba podpisywać. Jest kilka umów, kilka kont trzeba założyć. Za złamanie jakiegokolwiek z praw lub wydanie IP użytkownika grozi sprawa sądowa. Znam go trochę czasu i on jest gmem tylko dla szpanu. Chwali się ciągle tym, że ma GameMastera.

cvsk.jpg

Opublikowano

Uznam to za dyskusje o teamie ;)

@Topic

generalnie team leci tylko na kase , nie obchodza ich gracze , serwer tylko kasa z IS . Gdyby im zalezalo to juz by dawno byl nowy limit yang.

Opublikowano

Nie chodzi o to, że oni dostają. Ktoś napisał, że podobno musiał wpłacać, ale to nie prawda. GameMaster to wolontariat, nie otrzymujesz wynagrodzenia.

cvsk.jpg

Opublikowano

Proste, że lecą na kasę.

Farm boty oraz "my uczciwi gracze mpc forum multi cheats" też.

Przez te multi cheats serwery padły, a team przez to olał wszystko i zaczął sprzedawać yangi.

Team nie byłby taki wielki, jak by nie było kogo banować= nie byłoby yangów na allegro

Niby nie możliwe aby nie było cheatów, ale są gry na których nikt nie używa cheatów- chociażby WoW.

Opublikowano

Powiem tak twój kolega nie ma się czym "szczycić" być GM na PL to teraz żaden "zaszczyt" może kiedyś to było coś a teraz to jedno wielki gówno GM wejdzie raz w czas napisze coś na czacie i zrobi event raz w miesiącu i to taki że głowa boli bo i tak ktoś ci drop zaj.... więc pozdro dla teamu PL ;)

Opublikowano

poraża mnie wasza znajomość Temu M2.Pl jesteście takimi znawcami że szczęka opada...

Teraz coś odemnie: fakt do Teamu jest łatwo się dostać.. ale ta umowa którą podpisujesz to zobowiązanie do ochrony danych o jeśli coś przeskrobiesz to masz przejebane, ale nie z polskim prawem tylko z niemieckim

A jeżeli ten mlody ktory jest gm coś zjebie to pozdrawiam jego tatusia ktory bedzie musial na rozprawy jezdzic do niemiec na wlasny koszt i placic za wszelkie koszty oczywiscie nie w zlotowkach tylko euro.. uu boli co?

Zaden czlonek Teamu nie odstaje wynagrodzeniaza to co robi, procz konta premium, a co to jest premium? ano 3 kuponiki na sm 1 kuponik=125 sm czyli szału nie ma!!!

Jezeli chodzi o Art`a to on zarabia normalnie pensje, jest pracownikiem GF`u, kazdy inny czlonek to wolontariusz

Ogolnie nadajcie na Team, ale to sa normalni gracze, pomyslcie jelsi ktos gra na pl`u moze wsrod przyjaciol ma kogos kto jest gm..

Opublikowano

poraża mnie wasza znajomość Temu M2.Pl jesteście takimi znawcami że szczęka opada...

Teraz coś odemnie: fakt do Teamu jest łatwo się dostać.. ale ta umowa którą podpisujesz to zobowiązanie do ochrony danych o jeśli coś przeskrobiesz to masz przejebane, ale nie z polskim prawem tylko z niemieckim

A jeżeli ten mlody ktory jest gm coś zjebie to pozdrawiam jego tatusia ktory bedzie musial na rozprawy jezdzic do niemiec na wlasny koszt i placic za wszelkie koszty oczywiscie nie w zlotowkach tylko euro.. uu boli co?

Zaden czlonek Teamu nie odstaje wynagrodzeniaza to co robi, procz konta premium, a co to jest premium? ano 3 kuponiki na sm 1 kuponik=125 sm czyli szału nie ma!!!

Jezeli chodzi o Art`a to on zarabia normalnie pensje, jest pracownikiem GF`u, kazdy inny czlonek to wolontariusz

Ogolnie nadajcie na Team, ale to sa normalni gracze, pomyslcie jelsi ktos gra na pl`u moze wsrod przyjaciol ma kogos kto jest gm..

Mnie nie interesuje co oni dostaja tylko to co robia z serwerami = czyli nic.

Opublikowano

Art i Xaar chyba pensje maja, reszta to wolontariusze ale na lewo yangi sprzedaja. takie moje zdanie. co do serverow to "rzal bul i menka"

zbyt duża sygna

Opublikowano

Aby dostać się do Teamu M2 trzeba podpisać zobowiązanie do ochrony danych, zobowiązanie do przestrzegania prawa niemieckiego(BDSG) oraz należy dać obustronny skan dowodu tożsamości. Wysyła się to w formie elektronicznej poprzez panel, do którego dane podaje członek komisji rekrutacyjnej po pomyślnie zakończonej rozmowie kwalifikacyjnej.

ZOD wygląda mniej więcej tak

ss podam na PW gdyż nie chcę igrać z ogniem

Bycie w Team to nie zabawa, chociaż można to tak traktować. Członkowie w stosunku do siebie wyrażają się dość powierzchownie i luźno. Obowiązki nie są bardzo ściśle sprawdzane.

I tyle na ten temat.

Oby mi nic nie zrobili xD

I tak, byłem w zespole.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

A ja jestem skrybą bo mam 15 lat. I nie rozumiem co to za podnieta być GM'em... :huh:

A team mi jeszcze w niczym nie zawinił (gram 3,5 roku) ale i tak czuję do nich niechęć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...