Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Team Metin2.PL

Scrist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no nie wiem czy spotykają sie w realu. No co jeden gm jest z Wrocławia 2 z Gdańska to co jadą specjalnie do warszawy aby sie spotkać? .Im sie nie chce . NIc sie nie chce!

Jakbyś nie zauważył to opisywałem Administracje. Do niej nie wybiorą nikogo z ulicy, nie znającego się na niczym tylko graniu postacią. Uwierz, że Adminowie muszą się spotykać. Inaczej do niczego by nie doszli. Nawet gdzieś było opisane na metku pl, że są jakieś spotkania teamu, ale mało kto na nie przybywa.

cvsk.jpg

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawda jest taka jaka jest,że metin2 nie upadnie tak szybko-IS naprawdę nadrabia.

http://allegro.pl/metin-2-metin2-1kkk-yang-serwery-1-do-24-najtaniej-i1565381188.html

No naprawde,3 zl za 1kkk. Przeciez nawet miesiac temu to bylo 6 zl.

A i tak do dyskusji-

Na metin2PL da sie grac,dobic 25 lvl i od nowa ;)

PS.

Team jest jaki jest,a POLACY jakim narodem są?

Opublikowano

@UP

Dzięki za dobrą i tanią aukcję ^^

@topic

ehh.. niedługo będzie na PL :

''sell tygrysiom zbroje plus dziewjenć za dfa kamuki duhowe''

A o lepszym eq nie wspomne ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

No to proszę usuń to z boarda. Jakoś nie widzę potrzeby, aby było to tam zamieszczone bo tak czy siak wszystko widzą. W ogóle nie dostałeś pozwolenia na umieszczanie na innych forach.

cvsk.jpg

Opublikowano

Ja kiedyś pisałem z GM Urithra czy jakoś tak...bawiłem się Cheat Engine, pisałem szkłem intuicji, że mam Hwang na czacie, itp. A tu GM do mnie, że bana dostałem i jak się wyloguję to już się nie zaloguję. Ok patrzę, a konto dalej jest...Jednym słowem, GM to dzieci ^^ Straszą banem tylko :P

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Kurde i właśnie rozpowszechniłeś mój sposób ;/ Wielkie dzięki ;/

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Metin2, Gemowie,

Wyjebane ceny w item szopie ;)

< Powiem jedno jeszcze pare lat i w metina bd grać polowa tego co tearz gra bo ludziom nudzi się taka gra -.->

Opublikowano

niech jakiś niemiecki GM wpadnie na inspekcję na PLa xD. Team szedł na psy i tyle. Teraz w metina gram na privach, a postać mam na plu i wali mnie czy dostanę bana

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

Team niemiecki to spoko ekipa :) . Co pokazuje filmik CHarliie jak jego gildia ma wojne z gildia GM i na wojnie gm zrzucaja im metki i jest fajna atmosfera :) . Nasze " gbury" to nawet sie nie odezwa.

Opublikowano

ludzie co wy macie do gm wy jakbyście mieli gm to chciało by wam się marnować po 5 6 godzin za darmo bo raczej wątpie ....

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

ludzie co wy macie do gm wy jakbyście mieli gm to chciało by wam się marnować po 5 6 godzin za darmo bo raczej wątpie ....

Prawdopodobnie dostają za to wypłatę.

Ale pisanie "witam"->"jesteś" jest już totalnym zejściem na dno.

Powinni zrobić jakiś kod, co pół godz każdy musi przepisać 4cyfrowy kod, jeżeli nie to zostanie wyrzucony z gry.

Kod nie wyświetlałby się gdy gracz ma wystawiony sklep lub nic nie robi.

Opublikowano

@UP

Co do sklepów to by było bez sensu. Zauważ, że większość idzie do szkoły i wystawia sklep. Jeżeli gracz biega lub cokolwiek robi (oprócz sklepu) to takie coś było by bardzo dobrym rozwiązaniem.

cvsk.jpg

Opublikowano

To jak Twój kolega jest tym całym GM, to niech pisze lub Ty informacje związane z ich tajnymi rozmowami.

A sama gra Metin2, to nie jest gra, tylkko maszynka do zarabiania pieniedzy dla GF, na takich ciuli co kupuja yangi na allegro i SM czyli 80% graczy metina

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Zrozumcie, że nic nie może wyjść poza ich szeregi. Są to tajne informacje, a jeżeli ktoś je zdradzi to ma bezprecedensowo sprawa w sądzie założoną przez niemieckie studio GameForge i wiadomo, że taki gmem przegrywa i musi płacić.

cvsk.jpg

Opublikowano

jak to? pracuje za darmo jako wolontariusz,a jak złamie przepis jakiś to ma sprawę w sądze w niemczech? no bez przesady ludzie.

www.pustkamiska.pl -błagam klikajcie i pomagajcie zwierzętom ze schroniska.

Opublikowano

@UP

Jeżeli złamie jakiekolwiek przepisy, wyda IP jakiegoś gracza to normalnie GameForge zakłada mu sprawę sądową.

cvsk.jpg

Opublikowano

Zrozumcie wreszcie wszyscy że to jest FIRMA KTÓRA ZARABIA PIENIĄDZE, a nie zajmuje się spełnianiem zachcianek graczy. Jak wy będziecie dorośli też będziecie zarabiać na utrzymanie. Być może ktoś z was założy jakiś serwer do gry mmorpg i będzie to jego praca życiowa, a nie zabawa jaką jest do tej pory gra w metina. Trzeba dostrzec zasadniczą różnice: my gramy oraz się bawimy, a oni pracują i zarabiają...

Opublikowano

@MrPiotrek122 spoko filmik :)

kolejna z niewielu rzeczy, które niemcy mają fajną: GM-ów :)

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...