Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Team Metin2.PL

Scrist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytalem tutaj wieele ciekawych rzeczy.Sam gram obecnie na Pl,i szczrze wam mowie ze jezeli nie kupisz yangow na Allegro to...jest sie niczym wiecej niz...niczym ? Poniewaz bez is'u sie jeszcze da przezyc.Wszystko by bylo dobrze gdyby nie allegro i ceny.Boty mi nawet nie przeszkadzaja bo siedza na 1Ch.Ci co sprzedaja yangi na allegro czy innych portalach powinni zostac ukarani(Nie jakos powaznie ale czesc pieniedzy lub calosc oddac np. w rece Gf).Co tu jeszcze powiedziec.Na temat team sie nie wypowiem poniewaz do tej pory widzialem tylko 1 Gm byl nawet mily.Jeszcze raz powiem Allegro zniszczylo te gre !

sygnabyme.jpg

Sygna By Me

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szwaby nie zrobią nic jak wszystko będzie droższe ludzie zaczną wykupywać wspomagacze z is`u żeby dropnąć branse +500hp i sellnac ja za 1kkk, ja tam w metka na pl`u nie gram od 1,5 roku i mi z tym dobrze bo sama ortografia mnie tam do palpitacji doprowadzała =,=

@up

nie allegro, tylko Ci którzy zaczęli tam wystawiac yangi

ae1d1005fe.png

Opublikowano

To, że najbardziej aktywni "gm'i" dostają wynagrodzenie pieniężne, to jest pewne.

W końcu komu by się chciało cały czas banować i pilnować porządku.

Do teamu może dołączyć praktycznie każdy, ale śmiem sądzić, że jest tam jakieś zobowiązanie.

Dobrze że zwiększają team, źle że nic nie robią aby ograniczyć ilość yangów.

Opublikowano

Przecież oni nic nie robią na pl`u. Wprowadzili jakieś małe nowości i co z tego. ? Wszystko jest nie na korzyść gracza.

To gracz buduje tę grę a nie gra jego. Więc admini powinno dostosować się do potrzeb gracza. Ale jak widać bida z nędzą.

Opublikowano

i wy dalej myślicie, że to przez allegro tak ceny poszły do góry?

Po części jest to prawdą, ale nie wyjaśnia sprawy.

Chodzi o to, że w państwie, nadmiar pieniędzy jest usuwany, ilość wyemitowanych banknotów czy drobniaków jest stale śledzona, by nie dopuścić do gwałtownego wzrostu inflacji. W metin2 ilość yang cały czas rośnie, więc wzrasta również inflacja. Każdy gracz stara się jakoś zarobić, a najlepszym zarobkiem jest kupić taniej sprzedać drożej. Przyładowo gracz A kupił srebrną braznę +9 za 50kk, ale gracz B napisał mu, że kupi tę branzę za 60kk, na co gracz A zgadza się od razu. Mijają 2 miesiące i gracz B sprzedał graczowi C tę branzę za 100kk i tak dalej sobie sprzedają. W państwie, ograniczyli by wtedy emisję pieniądza, ale w metinie ilość yang cały czas rośnie. I to jest główną przyczyną wzrostu cen, a yang sellerzy tyko to przyspieszyli.

Sorki że to troszkę nie na temat.

@UP topic: mi gm dał bana na PL, za to, że łowiłem rybki, i mu nic nie odpisałem bo akurat z dziewczyną przez telefon gadałem, a łowienie było na klawiszach F3 i F4 jak by co xD

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

1. Metin2.pl = GM beznadziejni :)

2. GM'y to newbie (jak napisal autor dyskusji)

3. Dają tylko minimalne nowosci i lataja po forum, ze cos wogl zrobili jak 9-12 lat

4. Metin2.pl = Masz duzo kasy ? Idz na 99lvl :P

Coś jeszcze:

1. Na pewno nie prowadza max 100lvl+, a juz top 500 bedzie mialo 99lvl

2. Od atla zero nowosci

3. Nawet nie chce im sie szukac bocikow i masowych banow dawac tylko siedza na dupie i czekaja na support

Ogólem najgorszy serwer Metin2 :(

gz jesli ktos tam gra...

JA PIERDOLE

Opublikowano

Kiedyś widziałem na Allegro konta o nazwie GM i GameMaster i mieli wystawione yangi. Metin2 schodzi na psy.:)

Aż się płakać chce jak się przypomina te czasy 2008r. Wtedy Metin2 to nie był global dla noobów. Małże sprzedawano po 60k... Chodziło się expić w eq +6,7, a nie jak teraz na PL to tylko ważne jest to, aby mieć większy numer obok nicku i chodzić świecący w eq +9 i w dodatku wyśmiewać tych co mają słabsze eq.

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Kto wie może za kilka lat Metin2 PL będzie znów tak samo fascynował jak w 2008-2009roku, ale nie ukrywajmy musiałby się stać cud.

cvsk.jpg

Opublikowano

cuda się zdarzają,a by PL fascynował jak dawniej mogli by zrobić restart serwera, tak by nic nie było na nim ^^

pajacyk1.jpg

Opublikowano

cuda się zdarzają,a by PL fascynował jak dawniej mogli by zrobić restart serwera, tak by nic nie było na nim ^^

A pomyśl o tych np. na monku co na 1 postaci grali po 4-5 lat ehh... najlepiej jak by Team- PL'a zapytał graczy co by chcieli itp.a co do cen to by mogli wprowadzić w tabole taką funkcję że jak wystawiasz np. fms+9 to automatycznie ci go wycenia i tak non stop .. może by ceny zmniejszały ale to jest nierealne

Opublikowano

Ale wiesz wtedy by nie było naszego " krula fóbó "...

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

to fakt, straconego czasu się nie odzyska ;/

albo zrobili by coś w tym stylu metin2pl vol.2 nowe serwery, inne raty, innec ceny, inne npc i misjie, można powiedzieć taki mega hard serw :D:D

pajacyk1.jpg

Opublikowano

Z tobołkiem byłby fajny pomysł, ale komu się chce robić? Chociaż wiadomo, że Global nawet PL ma swój klimat, tam wbijając 70-80 lvl masz jakąś satysfakcje z wbitego lvla. Zawsze można komuś opchnąć za okazałą cenę.

cvsk.jpg

Opublikowano

ach... pamietam jeszcze jak w 2008r. noobek sellal po 5k bodzie :D

teraz lata 2008/2009 sa na US :P

Ps. Ale z tym restartem to zly pomysl :P

JA PIERDOLE

Opublikowano

Z tobołkiem byłby fajny pomysł, ale komu się chce robić? Chociaż wiadomo, że Global nawet PL ma swój klimat, tam wbijając 70-80 lvl masz jakąś satysfakcje z wbitego lvla. Zawsze można komuś opchnąć za okazałą cenę.

Równie dobrze możesz poszukać prywatny serwer hard bez Item Shopu z ogarniętym teamem i tam wbić 99 lvl. Taka sama, a może nawet większa satysfakcja. :-)

Także uważam, że restart tylko zmniejszy krytycznie liczbę graczy i pozostaną tylko "zieloni".

Opublikowano

Moim zdaniem jest pewnie nie jeden taki administrator co ma nieukończone 18 lat.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano
Po co im Twoje 100zł, jak oni zarabiają tyle w 10 minut na SM?

padłem!! oni zarabiają taką sumę w 10 minut jaką się filozofom nie śniło ...

Co do teamu ech łowiłem sobie rybki i gm napisał . że niby fish bota mam , prze teleportował mnie do stajni i zaczeło się ,straszył banem i jeszcze go nie dostałem ,!!

dajcie spokój.... w PL'a kategorycznie już nie polecam grać , metin2.us to już coś

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Administratorzy muszą mięć co najmniej 18lat, ich wybiera się już bardziej selektywnie. Najczęściej spotykają się w świecie rzeczywistym.

cvsk.jpg

Opublikowano

no nie wiem czy spotykają sie w realu. No co jeden gm jest z Wrocławia 2 z Gdańska to co jadą specjalnie do warszawy aby sie spotkać? .Im sie nie chce . NIc sie nie chce!

;p

Opublikowano

Ja też Gm mnie do stajni i że mam SH ... A ja do niego ze w Smoczej mam speeda +4 w butach 10 na speeda i wypiłem sok z brzoskwini i jak świnia biegłem a ten do mnie sh i ban na 20 lat na hacki

76561198375594763.png

Opublikowano

Ja gram na US i z GM'em jest normalna rozmowa po angielsku , mila przyjemna rozmowa. Te gbury ( GM ) na PL'u to szkoda gadac

Tutaj się z tob ązgodzę na metin2 US z GM'em pogadasz normalnie po algielsku. Na PL'u jeszcze nigdy nie pisałem z GM'em...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

@UP To stań na środku miasta na FB i wtedy może po jakimś czasie sobie pogadasz z GM ; P. Metin2.pl to bzdura. Jestem ciekaw czy coś z tym zrobią czy będzie jeszcze gorzej :/

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...