Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Team Metin2.PL

Scrist

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie mają. Pomagają tylko w banowaniu, tworzeniu eventów, pilnowaniu porządku. Niektórzy są gmem tylko dla szpanu. Nie wiadomo, może w jakiś sposób ich to dowartościowuje?

cvsk.jpg

Opublikowano

Hm, myslalem ze gm tak jak na privach, yangi se przywoluje, eq i wogole.

Bycie gm to lipa z mojej strony, lol , na dodatek w takiej zrytej przez boty i nobkow grze.

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Według mnie obecny team polskiego metina schodzi na psy, jak już nie zszedł xD

To co oni tam wyprawiają to cyrk na kółka, nie trzeba małp zapraszać.

Jakoś na us, sobie radzą i nie ma botów, i moongolskich yangów.

Kiedyś kolega mnie namawiał z tydzień na powrót (na pl'a), dobrze, że go nie posłuchałem.

Pozdrawiam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Co oni wogole maja z tego ze sa gm?

Np. na US'ie gm gra normalnie, tyle ze pilnuje porzadku na servie.

Nawet perle gm'owi sprzedalem xD

to jest MOD a nie GM .

MOD to normalny gracz , ktory ma kontakt z GM gdy widzi rozne boty itp. Taka zaufana osoba. Tam GM z tego co slyszalem dostaje normalna pensje.

Opublikowano

Nie wspomnę o allegro! Przecież to oni sprzedawają yangi... Skąd normalny gracz by miał na wszystkich serwera nieskończoną ilość? Metin2.pl zleciał na psy, dzieci i frajerów! Jedynie kto tam gra to neo lify, dzieci allegro...

Taka ciekawostka! Przyznam się, że kupiłem raz! Yangi, 100kk=10zł, otworzyłem sklep w jinno (całkowicie nikogo nie było!!!) Non stop oglądałem na mini mapie czy ktoś idzie, po 1 sekundzie przedmiot wystawiony w tobole zniknął, a żadnego gracza na mini mapie nie było :) Co wy na to?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Za niedługo będą skakać z mostu żeby zostać GM. Moim zdaniem te osoby które tak robią , muszą mieć załamanie depresyjne, są mocno uzależnione - polecam odwyk. Za niedługo będziecie się nawzajem zabijać.

Co do team PL jestem zrażony do tej osoby która zbanowała Arvanitiego. Pozdro.

Opublikowano

Nie wspomnę o allegro! Przecież to oni sprzedawają yangi... Skąd normalny gracz by miał na wszystkich serwera nieskończoną ilość? Metin2.pl zleciał na psy, dzieci i frajerów! Jedynie kto tam gra to neo lify, dzieci allegro...

Taka ciekawostka! Przyznam się, że kupiłem raz! Yangi, 100kk=10zł, otworzyłem sklep w jinno (całkowicie nikogo nie było!!!) Non stop oglądałem na mini mapie czy ktoś idzie, po 1 sekundzie przedmiot wystawiony w tobole zniknął, a żadnego gracza na mini mapie nie było :) Co wy na to?

Kup sobie lepsze okulary :D

Opublikowano

Mnie to nie obchodzi kto jest GM'em na Pl'u

Mój kolega jest tak cwany że stara wrobił i ona sama mu kazała wszystko na sb robić i wgl skan dowodu ona sama mu kazała xD

Pozdro dla niego :D

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Metin2 PL to już kompletny szajs. Korupcje w TEAM'ie i brak pomocy ze strony GameMasterów dają "się we znaki"...

Już nie ma po co grać na polskim globalu, ale gram postacią 92 lvl - nie wiem po co... :-(

Opublikowano

Metin2.PL dla mnie zawsze był wielką porażką. Według mnie lepiej znaleźć sobie jakiegoś porządnego privka i grać na nim. Ja osobiście cały czas liczę, że ktoś zrobi serwer identyczny do PL'a.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

niema co mowic team metin2 to lamusy ! nic im niepasuje i robia wszytko we wlasnym interesie twoj post potwierdzil tylko to ze to same dzieci

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Może nie to, że nic nie robią. Na pewno jest kilka osób, które chcą coś wskórać, ale ze względu na zły dobór teamu po prostu im to nie wychodzi.

cvsk.jpg

Opublikowano

Skladamy petycje do metin2 teamu? Haha ...

Jedno mnie ciekawi .. niektorzy sprzedawaja np 1kkkk yang .. np. metin2 .cc ciekawe ile postaci maja z tymi 2kkk na jednym koncie .. to poprostu nie mozliwe.

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Jednym słowem Team Metin2 PL to beznadzieja i koniec sprawy. Jaka to jest sprawiedliwość, mój kolega nie wiedząc, że jest event, wracał z V1, a tu pisze do niego GM (Hodza), że utrudnia event (Wracał przez pustynie, z V1 do m2) i tylko się wylogował, a tu ban. Z nimi nawet nie można ponegocjować, tylko od razu ban, albo nic nie odpisują, lub również piszą, żeby porozmawiać na IRC, takich GameMasterów mam za przeproszeniem w dupie...

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Po prostu nie liczą się ze słowem graczy. Swoją rangą chcą okazać swoją wyższość, że mogą zbanować, ale nic im z tego wiedząc, że i tak są tępieni.

cvsk.jpg

Opublikowano

Więc ja wyrażę swoje skromne zdanie, dziecko w wieku 15 lat nie jest odpowiedzialne i jak na taki nowy serwer wda się dziecko to sobie pomyśli, że skoro jest GMem to nie zależy mu już na niczym, da sobie na prywatną postać tej kasy żeby wykupić wszystkie przedmioty ze sklepów/większość która go interesuje, a następnie ubierze się i będzie kosił, ew. sprzeda na allegro, bo kto go złapie?? on sam??

Za przeproszeniem Nie twierdźcie że nie, bo np. taki Syriusz, nie ma on nawet pół roku, o i le dobrze pamiętam to z 2-3 miesiące, a ja grając na Orionie podszas gdy były 2 kolejne już powstałe serwery nie odnotowałem takich cen, więc to może być dziwne że takie ceny, nie tak?

Opublikowano

Oni chcą już wykorzystywać metina na maxa, bo i tak wiedzą, że zaraz upadnie to sellają te yangi.

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

Racja chłopaki, mowicie trodno sie np. banuje boty? Podejsc do m2 na dzikusy tam gdzie boty dropia fms tylko przepisywac nicki nie jest to takie trodne... otwozysz sobie szept i jazda... jakby ktos z gm MOGL ruszyc dupe i to pobanowac byloby 100x lepiej... Ale cos mi sie wydaje ze oni nie maja prawa tego zrobic...

Opublikowano

@UP

Każdego bota muszą udokumentować, uwierz mi, że zbanowanie jednego bota to ok. 15 minut.... niestety :/ Boty chińskie są na tyle 'doskonałe', że zbanowane zakładają nowe konta, a zbanowanie ich wszystkich nie jest możliwe. Polski team może tylko na Niemców czekać, aż coś wymyślą ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...