Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Najbliższe Zmiany W Grze Mt2Pl

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i tak juz nie oplaca sie grac na plu bo ceny to jest masakra i pelno yang na allegro

1kk kosztuje w przeliczeniu ( zgadnijcie ;D ) 0,4 grosza

kiedys z dropu yang i itemow w v2 pajakow moglem sobie kupic aure miecza teraz nie starczy mi nawet na zardzewiale ostrze :D

entershiftuser.jpg
Opublikowano

ALE HAŁA ZALLL..... FAJNIE JAK JA KUPIE POWIEDZMY 1,999KKK I PODNIOSE 1 YANG TO MI KASA ZNIKNIE I CHUJ ALE ONI SĄ MADRZY .... japierdole sory ze sie tak wyrazam ale co oni robia ?!

Opublikowano

Ja nie mogę, ceny takie, że nie mieszczą się w limicie na tobole, a oni zamiast przeciwdziałać inflacji, czy znieść limit 2kkk na konto i 1kkk na sklep zajmują się końmi na rynku :O . Zmiana może i dobra, ale to trochę zaczynanie od d..py strony. Jeden plus, że team nareszcie się obudził z letargu i zaczynają coś zmieniać. Może "kiedyś" coś wymyślą, żeby ograniczyć yangselling, o ile to nie oni za tym stoją....

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Ja nie mogę, ceny takie, że nie mieszczą się w limicie na tobole, a oni zamiast przeciwdziałać inflacji, czy znieść limit 2kkk na konto i 1kkk na sklep zajmują się końmi na rynku :O . Zmiana może i dobra, ale to trochę zaczynanie od d..py strony. Jeden plus, że team nareszcie się obudził z letargu i zaczynają coś zmieniać. Może "kiedyś" coś wymyślą, żeby ograniczyć yangselling, o ile to nie oni za tym stoją....

Gdyby nie oni za tym siedzieli to by już dawno dupę ruszyli bo by nie oni zarabiali tylko gracze. Im tylko chodzi o kasę !

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Ciekawe jak om przeslac wiadomosc na supprt. Pewnie odpisali by tak:

Przepraszamy, to nie jest nasza sprawa i nie chcieliśmy tak, jak jest.

Z "powarzaniem"
[GM] Leń

JA PIERDOLE

Opublikowano

Metin2 PL to już dno i wodorosty. Nie opłaca się grać, dlatego też kończę tam grę - chce ktoś kupić Woja Body all skille P na feniksie? :-)

Jak by Team chciał coś zmienić to by zrobił to już teraz, ale im się po prostu nie chce!

Opublikowano

Zgadzam się z wami wszystkimi :) Metin2 PL to gówno, te ceny to już jest coś, ale to małe piwo, bo jeszcze są boty, tylko 2kkk w eq, Game Masterzy - Lenie i wiele wiele innych :rolleyes:

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Metin2Pl to 1 wielki SHIT !!!!! Co to Qwa jest ? Czym oni sie zajmuja Oo Konmi ? A boty ? Powinni karac za Yangselling.A zreszta...to Gm sella yangi wiec tak czy siak nic nie zrobia ; d.Ja juz wogole skonczylem z pl wchodze tylko chwile ogarnac Ceny.Jak kiedys aura zejdzie z ceny z 200kk do 25kk to zagram znowu a teraz to sie nie oplaca...

sygnabyme.jpg

Sygna By Me

Opublikowano

Heh to mój kolega bez powrotnie straci 9kkk ;] gdzie tu sprawiedliwość ? Chłopak zarabiał cały czas uczciwie , a teraz mu to zabiorą jak nie rozdzieli to na inne konta ...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

Heh to mój kolega bez powrotnie straci 9kkk ;] gdzie tu sprawiedliwość ? Chłopak zarabiał cały czas uczciwie , a teraz mu to zabiorą jak nie rozdzieli to na inne konta ...

Jak rozdzieli kasę na kilka kont z lvl 1 to go zbanują. Mój brat założył 1 lvl dał tam 40kk i ban.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Ale wybór tych 2 nowych gm to jest masarka ;/ stoje sobie na pomoscie przez 1h i lowie ( fb ) i w ciagu tego czasu 3 gm przyszło ^^ ale akurat siedziałem xD

Jak narazie pewnie nie przewidują żadnych nowych zmian typu eq czy coś. Dodali atlantyde, te hełmy miecze, zbroje to jak narazie starczy ;p trzeba poczekac ze 3 miesiace i liczyc na kreatywnosc suportu :D

Opublikowano

Metin Pl z dnia na dzien stawal sie coraz gorszy tak po roku jego powstania, ale nie spodziewalem sie ze az do tego dojdzie. Gratulacje dla teamu Polskiego I oczywiscie GF ktory sie tylko interesuje zyskami z IS. Czy jeszcze kiedys to naprostuja raczej nie sadze, poniewaz musieli by zbanowac batdzo duzo liczbe osob (za to ze posiadaja duzo liczbe yang) , albo stworzyc super klienta tak zabezpieczonego, by nic sie nie dalo zrobic nawet z tego poprzedniego. Kto gra na Pl jeszcze radze przezucic sie na innego globala lub na priva, bo gra tam juz nie ma sensu skonczyly sie dobre czasy teraz bedzie coraz gorzej.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Ostatnio miałem chęć zagrać na pl poszedłem na channel2 żeby zobaczyć cenu a tu takie ceny że szok medal 10kk o.O aura 200kk. Pamiętam te czasy kiedy medal był za 150k a fms za 500k z nawet dobrymy srednimi badz umkami. Metin już upadł :/

33753.gif
Opublikowano

Hehe powalające to jest Cytat:

#Kupie złodzieja +8/Żala +7 śr 20+

-(Szept) Siema, chcesz kupić

#Za ile ?

-4-6kkk albo coś z eq na 80+

^^^

I jak tu normalnie pograć ... Zwykła smocza +9 z kd +3 warta ponad 1kkk .... ja pamiętam jak w miarę tanio kupiłem za 55kk ... Moim zdaniem jak czegoś nie zrobią z cenami to długo nie pociągną, gracze zaczną się ulatniać i w końcu zostaną sami "allegrowicze" których konta będą warte max 25 zł (70-80 lvl kasa eee 30kkk porozkładane na 15 postaci) i weź tu człowieku graj normalnie .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...