Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Najbliższe Zmiany W Grze Mt2Pl

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Drodzy Gracze,

uprzejmie informujemy, że już niedługo na polskich serwerach gry Metin2 grze pojawi się kilka ciekawych zmian. Większość z nich zostało zaczerpniętych właśnie od Was - graczy. Mamy nadzieję, że się Wam spodobają.

1. [Poprawka] Problem z zabugowanymi Yang.

Co prawda maksymalna ilość Yang, która może zostać podana w okienku handlu/znajdować się na postaci nie została zmieniona, jednak udało się znaleźć rozwiązanie: problem z "zabugowanymi Yang" nie powinien już występować. Więcej informacji na temat tego problemu można znaleźć tutaj.

WAŻNE: maksymalna ilość Yang na postaci to nadal 2kkk - jeżeli ktoś przekroczy tę granicę, to "nadwyżka" Yang zniknie bezpowrotnie (nie będzie możliwości odzyskania Yang utraconych w ten sposóB).

2. [Nowość] Prywatny sklep ().

Gracze narzekali na osoby, które mimo wystawienia prywatnego sklepu, zapominały o odwołaniu krążącego dookoła nich konia. Po wprowadzeniu aktualizacji, problem ten zniknie: wystawienie prywatnego sklepu będzie skutkowało automatycznym odwołaniem konia. Mamy nadzieję, że zmniejszy to (chociaż w małym stopniu) problem lagów w miastach.

47380968804488905217.jpg

To nie wszystkie zmiany/nowości, które zostały dla Was przygotowane. Informacje o kolejnych aktualizacjach już wkrótce, zachęcamy do regularnego śledzenia forum.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.

1378747514-U216092.jpg

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dobrze z tymi końmi wreszcie rynek będzie przejezdny i nie będzie za dużo odgłosów koni aż łeb boli jak słyszę konia....

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Same pierdoły

Mogliby cos zrobić z botami a nie martwic sie o nieprzejezdny rynek

Minus PLAX

minimirooxee9e.jpg

Opublikowano

Wg. mnie to nie są żadne nowości jest jak było i będzie jak jest...^^Boty są nadal!?Max 2kkk yang w eq. to naprawdę żałosne^.-

Gra na Metin2PL niema sensu...ale cóż ''nowości są..^^haha''

Opublikowano

spoko, a co do tego rżenia koni, ja gram zawsze przy własnej muzyce i mnie ten problem nie dotyczy ;p

Mam głęboko w d***e, czy dasz mi add.png czy delete.png.

Jeżeli Ci naprawdę pomogłem kliknij w grafikę znajdującą się poniżej.

pajacyk1.jpg

Ciebie to nic nie kosztuje, a możesz pomóc głodnym dzieciom!!!

Opublikowano

dzieki za info ale ja sie pozegnalem na jakis czas z metin2 niewidze sensu grania w to dalej , ile mozna grac w kolko exp drop , drop exp i tak wkolko ogolnie mam woja 75lev ze skilami g i bodego 68lev i juz mam obrzydzenie do tej gry

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

dzieki za info ale ja sie pozegnalem na jakis czas z metin2 niewidze sensu grania w to dalej , ile mozna grac w kolko exp drop , drop exp i tak wkolko ogolnie mam woja 75lev ze skilami g i bodego 68lev i juz mam obrzydzenie do tej gry

To się z kimś zaprzyjaźnij i np. chodźcie do innych frakcji i rozwalajcie noobów :)

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Zamiast tych koni to najlepszym sposobem na lagi w miescie to zrobic specjalna mapke gdzie tylko tam mozna sklep wystawiac...No ale zawsze cos.

(jesli jestes za daj + :P)

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

Boże... Widzę, że Teamowi Metin2 się naprawdę nudzi. Zamiast zabrać się za jakieś naprawdę dobre pomysły i propozycje to realizują jakieś pierdoły za przeproszeniem...

Mapa gdzie można by było tylko wystawiać shopy? To jest mapa handlowa i na Globalnym Metin2 nie przejdzie.

Zamiast jakieś "srutututu" robić to niech wezmą się za sprawdzenie luk w regulaminie allegro, aby zapobiec sprzedawaniu postaci/itemów/yang.

Ja już takie luki znalazłem i zgłosiłem Administracji Metin2 PL, teraz czekam na odpowiedź. :-)

Opublikowano

Nadal lecą sobie w kulki.

Niby robią wszystko dla graczy, a prawda jest taka, że wszystko robią dla własnego interesu.

Max yang 2kkk?

Żenada.

Opublikowano

Zrobie scieme wielka niby aktualizacja wielka a to tylko na odczepnego by niby zahceci do gry.Zapewne znowu walna przed swietami jakis item do IS lub promocje.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Spoko będzie, ale bd problem z przywołaniem konia jeśli ktoś ma 10% B)

To już ich problem niech kupią sobie inst. oswajania konia.

GrottyCracker22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...