Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włamanie Na Serwer

raquo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ktoś się włamał na serwer!

Na spawnie tysiące diamentów, respią się wilki, co chwila zmienia sie dzień na noc!

Proszę o interwencje moda/adma!

:)
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Album obrazów KLIK

To Piterex wyrzucał diamenty. Kilka screenów w albumie, proszę administrację o obejrzenie zdjęć.

PS. Na swoją obronę dodam, że nic nie brałem od kopiującego.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Jeszcze jeden pan o nicku na M... niestety nie pamiętam dokładnie nazwy. Jeżeli ktoś będzie kojarzyć niech napisze.

snikersproject1.png
Opublikowano

Ja też potwierdzam, a lagów takich jak są teraz to jeszcze nie było. Nie wiem ile jeszcze serwer wytrzyma bez interwencji administracji.

Opublikowano

a na koniec jakis koles pokazal maszynke do robienia diamentow i lezalo kupa diamentow na ziemi a po 1 sec wywalilo kazdego

@edit co to ten craftbook?

f20c10ef0fe2.gif fakkju.gif

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1300788117-U0.png

xD

Opublikowano

Maszynke mozna zrobic do kazdego itemu w minecrafcie. To zmienianie dnia i nocy to takze zasluga nie wylaczenia komend craftbooka.

ale to nie byla zwykjla maszynka, tylko jeden klocek lezal na ziemi, a pod nim z 1000 diamentow na okolo

f20c10ef0fe2.gif fakkju.gif

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1300788117-U0.png

xD

Opublikowano

No właśnie mi menester ostatnio mowl w szkole, że robi tabliczke z craftbooka i pisze [mc1200] potem daje nazwe moba i to tak spawnuje się cały czas. Widziałem dzisiaj takie spawny i to on robił bo mi muwił puźniej na gg. On to wloncza, a puzniej szybko ucieka z serwera.

Opublikowano

też wiem, ale lepiej tego nie pisać bo na innych serwach może też to nie jest wyłączone i by była dupa.

Opublikowano

No właśnie mi menester ostatnio mowl w szkole, że robi tabliczke z craftbooka i pisze [mc1200] potem daje nazwe moba i to tak spawnuje się cały czas. Widziałem dzisiaj takie spawny i to on robił bo mi muwił puźniej na gg. On to wloncza, a puzniej szybko ucieka z serwera. 

Widzicie jaki Menester jest mądry ! Ja już mówiłem wcześniej żeby mu tego MOD'a zabrać !!

WIELKI KONKURS ! DO WYGRANIA BARDZO ŁADNE NAGRODY !

KLIKNIJ, A SIĘ DOWIESZ CO I JAK !

Opublikowano

Jedynym wyjściem teraz jest opróżnić wszystkim eq, żeby było uczciwie. Bo niektórzy mogą mieć po 2k diamentów.

@Edit:

Menester i tak jest najgorszym moderatorem, powinien wylecieć i dostać bana na 14dni. Dziwie się czemu Xaulin nie dostał moda bo on na niego zasługuje, jest zawsze kiedy ktoś czegoś potrzebuje i zawsze pomoże, znajdzie dla kogoś czas.

Opublikowano

Sakamaru a po co Ci to?

Na serwa wszedłem, 5 sec i się już połączyć nie mogłem. Wszystko wyczytałem z tego tematu i przez te 5 sec ;]

Opublikowano

O i on jeszcze tak zarabia kase. Pisze jakoś [mcjakieścyferki], potem id itemu, a potem ilosc i on tak sobie eq zarabial i zapomnialem tego dopisac. Tym razem przesadził mam nadzieje, rze mnie nie pobije w szkole.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...