Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Endorian [Dedyk]

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wescie cos zrubcie

Czy to wy zrobiliscie ?

Czy ktos ?

Bo mi sie zdaje ,ze wy chcecie nas tak wrobic ,ze ktos sie wlamal .

Ale tego nie jestem do konca pewny jak Bedzie on to bede pewny ...

asdsadsadsadsadsadasd.jpg

Czekam

:)

Opublikowano

Kurde, serwer mi nie działa.

Jak chce zpatchować pisze, że serwer off. Przez spolszczenia itp też nie działa;/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury, u mnie tylko po 10zł, za sms do metin2pl ^^

Daj minusa, weź

:(

Opublikowano

Server dla ludzi ktorzy lubia przeklinac bocic itp.

Gm nikomu ale to nikomu bana nie daje mozesz bluzgac na team, wazne do niego jest jedynie to ze ludzie graja i kasiora leci. server nudny ludzie wbijaja 79 lvl przez 3 tygodnie po czym gm robi reseta i od poczatku. juz 3 resety byly ;D

Opublikowano

Parobku lvl ma jakies znaczenie ? Chyba kazdy rowno traktowany byc powienien>? Server nastawiony na is, zwroci sie im dedyk to bedzie off ;] tyle z mojej strony

Opublikowano

a ja polecam serwer.

niestety... mało osób gra ;x

fajny pomysł z tymi złotymi Szkatami.

Zapraszam do Shinsoo

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

server nuda! zeby ulepszyc smocze noze na 8 kawalek lodux2 perla lodu dropilem 2h i nic tylko dt a nina powodzenia definitywnie chcecie grac to tylko wojem

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

server nuda! zeby ulepszyc smocze noze na 8 kawalek lodux2 perla lodu dropilem 2h i nic tylko dt a nina powodzenia definitywnie chcecie grac to tylko wojem

tylko że.. tutaj niema ulepszaczy. ;]

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

ha ha ah !! ten serwer to dno ! gm ga i reszta maja wyjebane ! jedyna osoba co sie stara cos zrobic na tym serwerze to jest Mambos tylko on sie stara a reszta ma gdzies ten serwer .

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@up

Ty chyba liczyć nie potrafisz :] Ilość graczy na serverze da sie policzyc na palcach .

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...