Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Endorian [Dedyk]

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak jak jeden user poprzednio - tego typu serwerów jest masa, i to nie klucz wgrać kilka bajerów - na serwerze musi być atmosfera!

Życzę powodzenia - ja nie zagram.

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taki zajebisty server i off.. masakra.. kurwa zrobcie lepszą reklame bedą grali ludzie cały czas się loguja wchodzcie na ts to coś z tego bedzie..

10979.jpg
Opublikowano

bo nie wiadomo czego brali jakieś szwabskie pliki gdzie musieli prawie all kasować i swoje wgrywać lub tłumaczyć, przy tych czynnosciach rozwali sie jedna rzecz, a dalej to po łańcuszku kolejne rzeczy az do konca serwera

nie wiem ile razy mam to powtarzać, żeby team endorian zrozumiał, ale ZRÓBCIE NORMALNA BETE!!! , gdzie tylko zwiekszycie raty zeby szybciej lev sie wbiło , a miedzyczasie gracze dadza wam rady do poprawek, a nie otwieracie ten serw 3 raz i zaraz bedzie reset postaci bo chcecie od nowa zrobic serw "niby-lepszy",

na forum jest masa osób które by zrobiło super serwer, jednak nie maja funduszy by zrobić, ale nie, wy mysliscie że jak ktoś ma ponizej 50 postów i mówi, że ma pomysł na serw to myślicie o nim jako noob, który się nie zna...

polecam wam serwa wyłączyć i zrob ić go od nowa medium na jakichs plikach z mpc , i taki zeby bylo co robić

Opublikowano

Tak być musi...

Zapowiedz była bardzo interesująca...była.

Na serwer ściągnęły by nowe questy i jakaś nowość, niestety ale kreatywności i pomysłowości brakuje wam...

Powiedzcie im raz a porządnie że to koniec bo widzę że niektórzy dalej expią widząc w tym sens...

Opublikowano

@DagerrFace

Nie powiem jak co się zachowałeś wstawiając rozmowę, ale mimo wszystko nie widzę w niej nic złego. Jest to moje prywatne gg i nie mam zamiaru 24h na dobę rozmawiać z ludźmi z mpc itp.

Każdy ma swoje życie, a wieczory mam zarezerwowane dla siebie.

Co do serwera..

Planowane jest inne odzwierciedlenie serwera, lecz endorian zostanie jaki jest, ewentualnie zostaną wprowadzone poprawki.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Pobieram klienta bo będzie chyba coś ciekawego, a raczej jest coś ciekawego.

Podobaja mi się nowe skile, tylko ten u woja nie za bardzo, ale to szczegół.

Fajne nowe metiny, widziałem takie duże na jakimś serwerze, ale tutaj ciekawi mnie jakie potwory z nich będą się respić.

Raty w sam raz dla mnie bo takie lubię.

No i ogólnie wszystko oK, pobieram klienta. Soon...

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

_RainbowBummiesParade__by_MenInASuitcase.gif2qdn5zt.png

Opublikowano

A ja mam pomysł. Zareklamujcie serwer na epvp. Będzie 200+ online. Tylko przygotujcie swoją ładną prezentację.

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

Zwiększcie drop Yang ponieważ niema jak otwierać Z%C5%82ota_Szkatu%C5%82ka.jpg

Jedyna opcja to Bry%C5%82a_Z%C5%82ota.jpg ,ale to trzeba mieć farta jak skurwysyn żeby ją dropnąć ; )

reklama

Opublikowano

Omg ser Of Jakis Koles

Czy dziecko sie wlamalo

i koniec po servie

Chyba .... Omg

A kupilem dzis pierscien expa z IS ...

Nie tylko Ty kupiłes,ale spokojnie jestem pewny,że Rodi z CaMem stawią temu czoła i bedziemy sie bawic dalej:) Pozdro od Uniwerslanego

Spotkać mnie możecie pod nickami:

- Uniwersalny

- ChaosN

Jestem tym który wkłada w to gówno całe serce

Opublikowano

Tego Ci nie moge powiedziec bo sam nie wiem,ale zrobią spokojnie:P

- Uniwersalny

- ChaosN

Opublikowano

kurde a ja przed wlamem brylke droplem zalll

Napewno Ci ona nie zniknie;) Ja droplem 5 stalek:)

- Uniwersalny

- ChaosN

Opublikowano

KissMe nie wiem serio czekajmy na Rodiego pewnie da jakies info

- Uniwersalny

- ChaosN

Opublikowano

@Raport

Double Post Oska.

@Topic

Tak poza tym , co wy tak spamicie ja się zawiodłem na serwie że jakiś dzieciak się wbija i wyłącza serwer . Miały być takie zajeb*ste zabezpieczenia a teraz gówno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...