Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Endorian [Dedyk]

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie co się zmieniło drop ze szkat z + poprawiony czy dalej nieudolny exp taki jak był i czy itemy dla biologa dropią czy tylko jest minimalna szansa na zdobycie i jeszcze jedno wycofaliście tak nagrodę za certy i daliście taką jaka być powinna czy w stylu gówno warta czasochłonna.

Mówiłem że padnie i pisałem nie ładujcie sm w poprzednim temacie moje krakanie się sprawdziło :DD

I apeluje o usuniecie tego płytkiego zdania ze strony głównej endorian najlepszy polskie prywatny serwer żadnemu aminowi właścicielowi nie podlega prawo tak nazwać swojego serwer te wyróżnienie należy do graczy nie do was wy jesteście tylko obsługą mi klientami ;] a i jeszcze jedno wcześniej to był 4fun tylko lovHard i w tej dziedzinie nie przebijecie hybrid 2 lub Tiviera w tej klasie jesteście przegrani góry oO

A w info dodajcie co się zmieniło bo nie wiem czy warto coś pobierać bo jak ma być jeszcze słabszy exp niż był to z góry podziękuje

fd3b8de50954330d78c2dd9be8c62d4c.gif

Nie sikaj mi tu ^_^

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jak nie chce wam sie grac na Endorianie to zapraszam na www.phoenixmt2.pl dzisaj server wystartowal 4 ch na starcie itp zajebiaszczy jak na poczatek sie wydaje ;>

bez odnośników do publikacji serwerów.

Opublikowano

Ten clijent mnie zwyczajnie wkurwia... nieda sie zmienic rozdzielczosci ekranu tylko 800x600 jst ustawione w oknie to sie zesrac mozna...

Serw zjebany... exp zalosny drop zalosny yangi jeszce gozej szansa na drop sztaby chyba dali taka sama jakszansa na stal woja z tysiaka...

Przynajm,nieuj potworki fajnie gadają:

"mam ochotę na zgrabna zaprzysiezona" albo "24/7h na nogach a wszystko po to abys mnei zabil i abym sięznow odrodzil"

Misje niedorobione... itemy do niech wgl nie dropia a kiedy mam zabic 300 przekletych w imha niema potworow...

Opublikowano

Incore^^ ...jak nie mozesz zmienic rozdzialki ..lub wraca do np. 800x600 po zmianie. w wlasciwosciach pliku zmieniasz na" tylko do odczytu"...uruchamiasz jako administrator ustawiasz, i juz sie nic nie zmieni;d

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

Zróbcie coś podobnego do starego longju99 , triadicy teraz tiverii na takich serwach zawsze będzie dużo ludzi

Opublikowano

A moze poprostu posluchajcie graczy... napisz mi na pw a powiem ci jak zrobic taki serwer na ktorym ludzie sie benda bili o miejsca... ( tak, tak wiem macie to w dupie tak jak 99% ga...)

wy nie rozumiecie? ludzie nie chca serwera, na ktorym jest masa bajerow... ludzie chca poprostu serwera CIEKAWEGO na dluzej...

Opublikowano

Nie ma koni na start? .......

poi co arymana serwer jets najlepszy przynajmniej nie da sie nudzic bo questy fajne ;p i dajcie jakis opis serwera co na nim jest czego nie ma co bedzie bo jakos nie widze zeby byly jakies nowosci oprócz zbugowanego 6 skilla lol

tym bardziej ze asparte w teamie wiec na 100% cos wymysli racjonalnego.

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...