Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Greenlife Mt2.

SnoopYzbio2

Wybor eq  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie bronie na lv. 80+ ?

2. 2. Zbroje ?

3. 3. Chcecie 6-7 bon ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich chiałem wam zaprezentować coś o czym marzyliście, a skąd wiem o czym? Gdyż monotonia serwerów które teraz powstają jest wręcz przytłaczająca, dlatego mam dla was serwer, na którym nie bedziecie się nudzić,a czemu? Bo serwer bedzie miał mase questów, ciekawe konkursy, eventy, a najważniejsze? NIE BĘDZIE IS! Tak to prawda serwer robimy z pasji, dla graczy, żeby mieć sama satysfakcje która będzie dla nas zapłatą.

Co będzie na serwerze? Bedzie to serwer jakich brakuje od dawnego czasu, po prostu z 99lvl, z ciekawa fabuła z misji która ułoży się w całość, nie będzie to kolejny serw z 1000 nowych broni, zostaniemy przy broniach na 80lvl, i zbrojach (szmaragd, hwang). Szanse będą wyrównane gdyż nikt nie kupi sobie "czegoś" w is, od samego początku będzie czekać na was masa niespodzianek, drop z mobów, metków będzie zupelnie zeedytowany, będzie w końcu sens bić i te metiny z mniejszymi lvlami, nie będzie to kolejny 4fun, tylko serwer gdzie będzie liczyć się zgranie, aby coś osiągnąć- to znaczy że będzie każdy mógł się naprawdę wybić z umiejętnościami gry...

Wiem bo sam gram na prywatnych serwerach jaka nuda jest teraz, każdy tylko exp exp exp... ileż można? Nie lepiej zagrać na jednym dopracowanym ciekawym?

Chętnie wyslucham waszych propozycji na temat, wartości bonów 1-5, czy chcecie 6-7, czy po syrku dodac jeszcze jedna bron, oraz masę innych waszych propozycji bo przypomnę - SERWER BEZ IS 100% dla graczy.

To tylko skromna prezentacja, czeka was masa niespodzianek, ale o tym już wkrótce,

Pozdrawiamy Team GreenLife™

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To tak.

Ma nie być IS to jest plus

Zostać tylko na syrkach nic nie dodawać po broniach na 80. Takie niech zostaną.

6/7 ma nie być.

Hwangu ma nie być , tylko koniec na szmaragdzie.

Bez eq smoka.

Bony takie jak na pl. :>

Opublikowano

Wkońcu cos dla normalnych graczy:) Bez Is bedzie super i bez miliona nowych broni z duzym dmg. Prosze wiecej info na temat serwera:)

bobmarleyrootwear1.png

Uploaded with ImageShack.us

Nie widzę bratniej duszy w zadnej parze oczu...

A dzisiejsze rozmowy warte mniej niz kropla moczu.Ave PDG

Opublikowano

poprostu zwyczajny sv, bez is, z ratami umiarkowanymi, max 99, cos na wiele miesiecy gry, serw oplacony na rok jest

Bedzie masa nwoych misji ktore narpawde urozmaicą gre:)

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Teraz nie ma is, ale mogę się zalozyć , ze po 2-3 tyg od startu będzie is, bo nie wiem co byście mieli z tego, że dajecie komus grać za darmo. ;]

matjes4.png

Opublikowano

No to nie wiem czemu ale w ankiecie jest spora liczba osób zza tym żeby wprowadzić 6/7..

A jak wiadomo to zepsuje całą grę.

Moim zdaniem wprowadzenie hwangów też mija się z celem.

Ludziom teraz brakuje serwera dawniejszego , na którym można było mieć max syrka i stal.

Opublikowano

up@2

Nie bedzie is bo kolega rpacuje w angli i takie 300zl na sv to zarabia w 4h:)

Bedzie miec satysfakcjie poprostu, nie ma is i nie bedzie!!

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

co jak co...ale Kastek pracuje juz przy tylu sewerach, że w nic kompletnie mu nie wierze....co on chce ukraśc all prijekty i zrobic coś na zasadzie" kopiuj wklej" i wypuścic jako swoje...żałosne..

Opublikowano

Mogło by byc po syrkach jeszcze jedne bronie ale to juz ostatnie i zeby np z syrka w dt sie robilo i 30% na ulepszenie i jeszcze 6-7 bony przystosowane do pvp w ladnym stylu kd 80% odpada najlepiej max 35.

Pomogłem Lub Prubowałem Daj + A Odwdzięcze Się +

TuT Jak Naprawić Connection Refused.

www.mpcforum.pl/topic/155399-tut-connection-refused/

Opublikowano

Co do eq oficjalnie zostalo przyjete takie eq down -->

Zbroje- Stalka>Nieb Stalka>Szmaragdowa zbroja.

Bronie- Bronie narazie na maxymalny lvl to beda bronie na lv 80 nie bedzie broni epickich i tym podobnych.

Bony- Bez 6/7 bonow.

Is- Brak item shopu !

Juz wkrotce spotkamy sie na servie Pozdrawiam.

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

.SnoopY.

Gość daronian
Opublikowano

Nie będzie IS - bujda... ciekawe z czego by serwer wtedy się utrzymał.

Opublikowano

Nie będzie IS - bujda... ciekawe z czego by serwer wtedy się utrzymał.

Jakbys czytal to pracuja w UK wiec co to dla nich 300zl:)

Serwer bedzie cos ala hard, ale nie taki hard jak inne denne, ze dadza duze ceny u npc i maly exp,

Bedzie dogranych masa questow ktore sprawia ze gra bedzie fantastyczna

Bedzie z mobow dropic 6 szkat, a z nich... sami zoabczycie:) Bedzie miodzio;p

A co do tego ze robie 100serwerow to nie, Vexilia jakos sie rozwija kilka dni temu wszedl nowy klient, nowe eq wierzchowce i inne... Mam poprostu zawsze kogos do pomocy i mojego kochanego Bambuska ktory zawsze mi pomaga : ))))

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Mam nadzieje ze serwer wyjdzie jak najszybciej,ze exp nie bedzie sie stawal monotonny jak na wielu hardach i ze nie dodacie tej mapki z metkami, bo jak ktos chce cos dropnac to niech szuka...

Takie klasyczne serwery juz dawno przestaly wychodzic na swiatlo dzienne wiec ten pewnie znajdzie wielu graczy !

Ja juz osobiscie nie moge sie doczekac i czekam z niecierpliwoscia ! ;D

Pozdrawiam ;d

Opublikowano

Jak tutak juz kolega Kastek napisal Is'u Nie Bedzie ! i to jest pewne czytajcie co jest napisane nie bedziecie glupio pisac praca w UK powoduje ze taka mala kaska jak za server nie powoduje duzego -- kaski na koncie wiec is jest nie potrzebny server ma byc dla graczy nie dla pieniedzy powtarzam po raz 10 juz chyba w tym poscie. Co do wypowiedzi Up napewno gra nie bedzie wydawala ci sie monotonna bedzie duzo zajec chociazby z skolowaniem sobie dobrego eq, exp i sama fabola servera ze tak to ujme beda ciekawe tak aby gra to byla przyjemnosc a nie exp i stanie w m1 oraz zastanawianie sie "kiedy bedzie wiecej osob i pojdziemy zlac blu'e" wiem jak to jest.

.SnoopY.

Opublikowano

No .. zapowiedz może i jest nawet nawet ... ale zapowiedzi zawsze takie są.

Macie już jakaś przybliżoną datę startu ?

Opublikowano

KasteK to ten serwer o którym mówiłeś zamiast atellandu będzie? I podłanczam się pod pytanie czy jest jakaś przybliżona data startu?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Z tego co narazia wiadomo to planujemy na dniach ale to moze ulec zmianie. Brakuje w sumie www jeszcze i kilka poprawek.

A co do up to nie bedzie zastepstwo zadnego innego servera jest to new server.

.SnoopY.

Opublikowano

Zadnego isu nie bedzie chociazby dlatego ze nie kazdego stac na wydawanie pieniedzy na gre a gra to ma byc przyjemnosc a ci co nie maja na to pieniedzy nie maja za duzej przyjemnosci jak skladaja ich koxy ktore wydaly kaske na is ;] tutaj bedzie sie liczyla tylko i wylacznie umiejetnosc gry i wspolpracy.

.SnoopY.

Opublikowano

trochę głupio że nie będzie od 1-4 u NPC

upps47.jpg

Szukam Privka Hard,Medium jak masz coś ciekawego proszę napisz na PW

Opublikowano

Jak bys wszystko mial u handlarzy to bys po 2 dniach stal w m1 i sie nudzil jak na kazdym innym nudnym servie uwiez mi : )

.SnoopY.

Opublikowano

KasteK to ten serwer o którym mówiłeś zamiast atellandu będzie? I podłanczam się pod pytanie czy jest jakaś przybliżona data startu?

Nie- atelland robie od dzis ale nowa wersje bez bugow

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

ok,ok ale nich ten 1-4 często dropi...

upps47.jpg

Szukam Privka Hard,Medium jak masz coś ciekawego proszę napisz na PW

Opublikowano

Czy duzo zostalo do zrobienia ? powiem tak ze server dzis/jutro mogl by ruszyc ale koles od stronki jednak nie moze i potrzebujemy weebmastera dobrowolnego Brakuje nam tylko www ! i start praktycznie. Wszystkich zainteresowanych ktozy by chcieli pomoc z www i forum zapraszam do kontaktowania sie ze mna im szybciej bedzie www tym szybciej server bedzie ON !

.SnoopY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...