Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Eternia

StiV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Chciał bym założyć tą dyskusję , żeby sie wypowiadać nt. naszej "Eterni"

Zasady :

Nie Spamujemy ,

Używamy Opcji "Edytuj"

Posty Piszemy co 10min. !

Ja Zacznę : Myszka mi cały czas się scina , nie da sie grać ;//

Na Globalu normalnie , na windows normalnie ... ;/

pozdrawiam eX_-*TieStO

nampc.jpg

Proszę , oto moja pierwsza sygnatura :D

Cool.gif

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no to ja walne 2x posta na Eterni taki ktoś jak Ziomek*17 spamoje mi ze nieumiem grać !!! a za 15 min chce z nim pvp no to przyjoł zapro i dostał na S&D !!! 7;2 ni a potem wyzywał od hakow !!!

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

2--,Nie pomogłem? Też daj -

3--,Mam racje? daj -

4--,Nie mam racji patrz pkt wyżej i daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Opublikowano

no to ja walne 2x posta na Eterni taki ktoś jak Ziomek*17 spamoje mi ze nieumiem grać !!! a za 15 min chce z nim pvp no to przyjoł zapro i dostał na S&D !!! 7;2 ni a potem wyzywał od hakow !!!

Oj nie płacz bo coś ci nie wychodzi ciśniesz na wh i myślisz ze ja to tylko zauważyłem? Proszę cie nie rób z siebie idioty ;)

//

Opublikowano

Jaki nick na Eternia?

Opublikowano

moj nick na Eterni to Sejdee a po 2 Niemam wh mam slabego kompa i niemoge nagrc filmiku bo fps wlanzcajac Flimik np frapsem spadaja mi na 1/2 a udowodnił bym Ci 0 haka hahahha n00bq dostałe s bany i teraz placzesz nq

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Opublikowano

Gralem z Sejdee raz na Eaglu jechalem ze snajpy i wyzywal mnie od hackerow

ze niby wall hacka mialem a strzelal we mnie mialem 31hp zestrzelilem go i bylo

''I co to bylo ja wychodze i mnie zabijasz fajny wall''

9699683_1_30.png

Uczeń
Opublikowano

ogólnie eternia jest troche denerwująca... gram na Ghost Mode mam staty 5-0 i odrazu kick kazdy płacze że hack a do eterni nie mam żadnego hacka... ciężko jest mi daily mission zaliczac bo odrazu wywalają z każdej gry mimo tego że nie gram na hackach.. czasami musze się podkładac zeby wyruwnywac staty na 6-5 i tak sobie popsułem statystyki ogólne... a o farmieniu już nie wspomne.... na tym forum proponują farmy i uciekają np ___QQ i proboy20.. aż żal mi takich ludzi:)

Opublikowano

moj nick na Eterni to Sejdee a po 2 Niemam wh mam slabego kompa i niemoge nagrc filmiku bo fps wlanzcajac Flimik np frapsem spadaja mi na 1/2 a udowodnił bym Ci 0 haka hahahha n00bq dostałe s bany i teraz placzesz nq

Weź koleś się ogarnij, nie gadaj na ziomka bo sam ciśniesz na wallu ://

Opublikowano

ogólnie eternia jest troche denerwująca... gram na Ghost Mode mam staty 5-0 i odrazu kick kazdy płacze że hack a do eterni nie mam żadnego hacka... ciężko jest mi daily mission zaliczac bo odrazu wywalają z każdej gry mimo tego że nie gram na hackach.. czasami musze się podkładac zeby wyruwnywac staty na 6-5 i tak sobie popsułem statystyki ogólne... a o farmieniu już nie wspomne.... na tym forum proponują farmy i uciekają np ___QQ i proboy20.. aż żal mi takich ludzi:)

Zgadzam się z tobą , kiedyś miałem tak , że miałem " Multi Kill" ( 7 k. ) na ghost i odrazu kick . ... ;//

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po 2 . Nie ma eC przez sms , mogli by chociaż wykupić mopay , a tu nic ...

nampc.jpg

Cool.gif

Opublikowano

Nie publikujcie hackow na eternie bo sami na Ghost mode schodzicie na psy , macie staty 10-0 i niby ''no hack''.Ostrzegam kogo zobacze z polakow od razu raport i az do skutku

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Paweł spokojnie :D Ja hacki ogólnie jakoś toleruje, ale nie toleruje WH i 1shot killer. A inne hacki są mi obojętne.

Nie długo wchodzi Clan system :) (nie wiem dokładnie kiedy, ale kwiecień/maj)

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

To fajnie , teraz będzie fajne ksywki wymyslic

Ja mam eX_-*TieStO

A Supa - eX_Bowing :D

nampc.jpg

Cool.gif

Opublikowano

Zawsze będziecie mi spamowac ,ze mam hacki bo was CISNE a po 2 na hakach niegram i NIGDY NIEGrAŁEM

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Opublikowano

Sejdee nie wypowiadaj sie blagam.

Przed chwila gralismy na SD, ja jakis Grzesio i Sejdee..

Tylko bylo slychac ze oboje mamy cheaty.

Chociaz w sumie jak gralem przeciwko tamtemu tez mi sie tak wydawalo.

Wiem ze niktorzy korzystaja z WH i to mnie wkurza. ; )

Opublikowano

Sejde to noob gra na wh... :mellow:

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

A ty akurat masz tu najwięcej do powiedzenia, jeżeli chodzi o grę na hackach ... Sam grasz na hackach, więc się nie wypowiadaj :D

Sejde na hackach nie gra, Sebulka to "jakiś" tam kolega Sejde, który jest podobno nie dojrzały emocjonalnie i tak wszystkich od hacków wyzywa.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

A ty akurat masz tu najwięcej do powiedzenia, jeżeli chodzi o grę na hackach ... Sam grasz na hackach, więc się nie wypowiadaj :D

Sejde na hackach nie gra, Sebulka to "jakiś" tam kolega Sejde, który jest podobno nie dojrzały emocjonalnie i tak wszystkich od hacków wyzywa.

Oj mylisz się. Sejdee ma hacki... Zagraj kiedyś tam z nim na public rom i zapisz save i sam zobaczysz ;)

//

Opublikowano

On siedzi na Ts3/Ts2 więc z nim gadam, i on (przynajmniej jak ja gram) hacków nie ma :)

to tak samo jakbys wierzyl na slowo, a nawet nie sprawdziles...

Ja tam mysle ze Sejdee nie ma hackow, co oznacza ze w hooy dobrze gra

czasami moze sie zdawac ze ma WH, ale to poprostu soundplayer

masz dobre sluchawki = mozesz slyszec kroki nawet na 80m

co do xSebulkax sam widzialem cie na Mutant Mode jak wchodziles w sciane i wszystkich na 1 hita brales (poczatki CF Eternia, ci ktorzy to widzieli wiedza o co chodzi)

Jednym Zdaniem - Sebulka to n00b

Opublikowano

to tak samo jakbys wierzyl na slowo, a nawet nie sprawdziles...

Ja tam mysle ze Sejdee nie ma hackow, co oznacza ze w hooy dobrze gra

czasami moze sie zdawac ze ma WH, ale to poprostu soundplayer

masz dobre sluchawki = mozesz slyszec kroki nawet na 80m

co do xSebulkax sam widzialem cie na Mutant Mode jak wchodziles w sciane i wszystkich na 1 hita brales (poczatki CF Eternia, ci ktorzy to widzieli wiedza o co chodzi)

Jednym Zdaniem - Sebulka to n00b

Taaaa na początkach grałem na haxu który tu udostępniłem po za tym 1hit killera w tedy nie było fail.... :huh:

@Sejde

Wypierdalaj z tego forum nie do rozwoju bo szkoda mi takich botów i do tego duble poster....

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

Ze mną wczoraj Sejdee jakoś baty dostawał... Mój nick Tabciogaraj

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Mam pytanie wszedl juz w zycie ''system'' clanow?? Jakis typek dzisiaj do mnie pisal ze ma clan.Ja nie zauwazylem zadnego clanu i okazalo sie ze jestem slepota i uposledzony czlowiek.Sa te clany?:D

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...