Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobic tego srokinga krok po kroku

siwulec94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie pytanie czy to ma znaczenie jakiej uzywam wersji sro kinga? Chodzi mi o to czy na np. wersji 1.0.9 sa wieksze szanse ze dostane bana niz na 1.0.11 czy jest to obojetne?

Admin Cienia
Opublikowano

Niema nawet różnicy czy agbot, sroking, czy inne duperele, bocisz, możesz dostać ban.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Eh ciekawe jak? Przeciez jak ustawiasz spota to na mapie a tera w cave siedzie na taxi a tej mapki z cave nie ma no to jak to zrobić? ( bo niby do chin tomba bot chodzi) jak to ustawic?>

Edit Odpowie mi ktos?

userbar808467.gif
Admin Cienia
Opublikowano

Idziesz na spot w cave, klikasz start bot i jak da rade to bot wróci, jak nie to nie stety nie da rady.

Opublikowano

jak to ustawic zeby mi sprzedawal itemy tam jest zakladka sell ale tam jest tyle tych itemów ze niewiem o co chodzi

Admin Cienia
Opublikowano

Rozwijasz zakładke i masz wyszczególnione, bronie chińskie, biżuteria, itd

Pomocnik
Opublikowano

Tak wszystko dziala, robi repota i wraca

Tylko w tej wersji sroking jest cos rozj*** i w cave dostaje buga i sie silk wylacza, ale to naprawia

Opublikowano

Chyba żadna. Jak dallas byłby zapełniony to bocisz na netherlands. Poprostu żeby wiecej osób mogło bocić.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

heh inteligentne ;d no rekon masz chyba racja mi sie tez tak wydaje ze jak 1 server jest przepełniony to wbijasz na 2 i bocisz dalej

Opublikowano

Proponuje aby bot wszystkie itemy wrzucał do storage, później sam je sprzedasz. Jeśli jednak nie chcesz to gdy pojawi ci się podział na itemy euro, china itp. to zaznacz wszystkie i po stronie kolumny Sell kliknij prawy przycisk myszy i wszystko pójdzie na sprzedasz. A itemy z blue, soxy automatycznie do depo wrzucać chyba że odznaczysz te opcje.

gaag.png
Admin Cienia
Opublikowano

Głupoty gadacie, łączycie się z tym który ma mniejszy ping czyli wymiana pakietów, co za tym idzie bot chodzi szybciej. Jak wybierzecie serwer z nazwą fast to będzie chodził ciut szybciej, oczywiście nie ze zapierdziela jak sbot, ale różnica jest. Ostatecznie wybieracie ten który nie jest przepełniony ale rzadko się to zdarza.

Opublikowano

Pierwsze słysze żeby szybciej chodził. Nie widze żadnej rożnicy. Chyba że twoje ciut znaczy 1 mob więcej na 100.

niewymiarowa sygnatura

Admin Cienia
Opublikowano

Pewnie masz starą wersje, jeśli nie musisz zrobić relog.

Admin Cienia
Opublikowano

Można wyzerować jak ktoś się stara, ale co ten temat robi w silkroad?

Opublikowano

jak zmienić broń? a dokładnie jak mam zmienić broń ze staffa na cleric rod zeby wziasc bufyy (recovery division, bless speel) z spowrotem zmienić na staffa?

Opublikowano

YYY siema mam problem lagowowalem sie na silka razem ze sroking botem i patrze a tu moich 2 postaci niema czekalem 5-10 min i nic moglem zrobic nowa postac i wyjsc nic pozatym a zalogowalem sie na pewno na prawidlowym koncie i serverze |||| co jest ;/ ?? mega lag czy co ;]

Admin Cienia
Opublikowano

Tak się często robi, włazisz i niema charów, robisz reloga i są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...