Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobic tego srokinga krok po kroku

siwulec94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rekon i w włąsnie w tym był problem że niebyło czytaj ze zrozumieniem

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko czy w srokingu jest opcja zeby bot kupowal mi buteleczki na speeda i ich uzywal? Mam wizarda i expie w chin tomb , mam subke clera i na spota idzie mi godzine =/ jest takowa opcja? a jak jest to gdzie? prosze o odpowiedz

Admin Cienia
Opublikowano

Wywal go całkowicie, pobierz jeszcze raz, i sprawdź wtedy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mam problem i zarazem pytanie^^ expi ktos z was w chin tomb?

Otoz chodzi o to ze mimo ze odznaczylem wszystko co zwiazane jest a zbieraniem smieci i tak zbiera mi alchemy materials, nie wiem jak to zmienic =/ czy mozna cos na to zaradzic? przestanie ten bot kiedys zbierac mi te smieci na elementy w chin tomb?

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli mnie pamięć nie myli to można odhaczyć alechemie ale jak nie to ustaw żeby ją sprzedawał.

Opublikowano

tak, ale zauwazylem ze w zakladce Loot i w Materials nie ma ani jednej rzeczy z materialow z chin tomb, czyzby sroking byl niedopracowany? moze dlatego mi zbiera

Opublikowano

Witam.

Posiadam najnowsza wersja SroKing ale jest maly problem i tak bylo w starszych wersjach.

Chce zbierac tylko dropy + gold + bolt Ale coz.. Zaczyna mi zbierac smiecie tzn:

MP, HP, Vigor nigdy nie ma tego zeby to odznaczyc bo szukalem. Nie wiem co jest nie tak a zapycha mi to inv a ze gram Xbow to nie mieszcza mi sie dropy + strzaly ;/..

Prosze o szybka pomoc.. Bo cholera nie wiem co z tym fantem zrobic.

Pozdrawiam

/BaKo

1415qmo.jpg
Admin Cienia
Opublikowano

Poty mozesz ustawić żeby nie zbierał ale z alchemią to nic ie zrobisz.

Opublikowano

@up

potkow sie nie wylaczy, chyba ze odznaczysz zeby nie podnosil niczego... co do alchemi to sie mylisz bo moj bot nie podniusl ani jednego smiecia (Loot>Loot setting>Alchemy>Ignore)...

@Baco

na potki nic nie poradzisz niestety... bo sam bym je wylaczyl ;P ale ja boce toporkami wiec mi to nie przeszkadza.. a vigory czasem sie przydadza, co do dropow to moj bot nie podnosi ani jednego (soxy podnosi), odznaczylem mu to poniewaz nie sprzedaje ich u npc a z full inv. bedzie stac w miescie bo nie bedzie miejsca na potki ;p

Opublikowano

@up przecież możesz sobie ustawić żeby Ci itemki dawał do inn albo sprzedawał dajesz Supply>Sell/Store setting>Po prawej stronie naciskasz ALL>szukasz itemki w granicach jakie ci wypadają z mobów i dajesz store albo sell i tyle

Opublikowano

wlasnie chcialem napisac taki topic.. jak odznaczyc poty =/ tezm i zbiera hp grainy, mp grainy, vigory, smieci itp ... =/ odznaczylem a i tak zbiera mi poty -.-

Opublikowano

Witam jak wlanczam jakiego kolwiek bota i drugiego silka przez loadera oczywiscie to jak jestem na drugiej postaci (bez bota) to w tedy pierwsza postac (na bocie) stoi jak przejde spowrotem na pierwsza to dziala patrzylem na zurzycie procka to jak przechodze z postaci na postac to na drugiej jest zurzycie 0 - 10 % procka nie mam pojecia czemu tak jest prosze o pomoc Pozdro

Nocny

Opublikowano
Witam jak wlanczam jakiego kolwiek bota i drugiego silka przez loadera oczywiscie to jak jestem na drugiej postaci (bez bota) to w tedy pierwsza postac (na bocie) stoi jak przejde spowrotem na pierwsza to dziala patrzylem na zurzycie procka to jak przechodze z postaci na postac to na drugiej jest zurzycie 0 - 10 % procka nie mam pojecia czemu tak jest prosze o pomoc Pozdro

Nocny

Witam... Mam ten sam problem i tez nie wiem co z tym zrobic.... zrypali ta wersje poprzednia byla o wiele szybsza.... byc moze porypali cos w pentlach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...