Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobic tego srokinga krok po kroku

siwulec94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Takie bugi były na starych wersjach, nie wiem dlaczego dalej tobie się tak dzieje. Zanim pobrałeś nowego usunąłeś starego?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
Nie wiem co jest sformatowałem kompa i dalej sroking nie działa mi bo dc dostaje po kazdym wpisaniu kodu a przeciez sroking ma chyba nodc

Coś źle robisz na to wychodzi że bot nie łączy ci się z silkroad, zrób tak jak mam opisae w tutku na multibotting.

Opublikowano

Witam miałem bota srokinga wersje 1.0.6 coś takiego on mi działał bez problemu . Jednak ściognołem tego najnoweszego po czym nie działa mi w nim no dc a do tego jak wbiłem bez no dc nie pokazały sie te okienka z mapką i tam gdzie się wszystko ustawia.Prosze o pomoc

Jak pomogłem daj 5 :).

Admin Cienia
Opublikowano

To jest stara wersja, z przed dwóch tygodni to zapewne nic ci nie będzie działać poprawnie, masz w podwieszonych najnowszą wersję.

Opublikowano

Jak klikasz end i home na klawie to też Ci nic nie wyskakuje ??

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

WITAM..... Mam taki maly problem i chyba nie tylko ja..... Otoz jak sie loguje wyskakuje mi okienko do laczenia sie z slk. daje start a tu pykanie i pykanie????? a w dodatku wyrzuca mnie z gry..... mial ktos moze podobny problem z botem???

Opublikowano

ja mam tylko pykanie a z tym wyżucaniem to masz najnowszom wersje bota?

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

jak właczam bota wpisuje passy daje login pisze login successfully colse i niema okna z napisem start game

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

to powiec mi jak mam sie zalogować jak niema okna żeby włączyć silka

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

Nie powiec tylko powiedz.

Jak nadusisz close to będzie.

@down

A skąd miałem to wiedzieć? Nigdzie nie napisałeś że dusisz close i nadal nie ma ;]

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Pykanie którego nigdy nie słyszałem.. problem ten jest naprawiony w wersji 1.10.

Jeśli masz starsza wersje to sie nie dziw bo nie działa po ostatnim update.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Napewno mangyang --.-- Wybacz że mam dla cebie zrobić nukera 40lvl i sprawdzic jakiego moba bierze na nuka. Sam se sprawdź.

niewymiarowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...