Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowe Pliki Serwerowe By Sherer!

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie, to jest na metina 2010, czy 2008?

Te są stare , tutaj masz nowe masz :

http://www.mpcforum.pl/topic/340538-dl-poprawiona-ostatnia-wersja-plikw-by-sherer-freebsd-81/page__p__2393931__fromsearch__1#entry2393931

Opublikowano

dlaczego jak wpisze Sherer i hasło ^^ w navicacie ip z hamachi końcówka 100 to wyskakuje komunikat 1045 - Access denied for user "Sherer"@'mojeIP" (using password: YES) help bo nie mogę wejsc do navicata

Opublikowano

dlaczego jak wpisze Sherer i hasło ^^ w navicacie ip z hamachi końcówka 100 to wyskakuje komunikat 1045 - Access denied for user "Sherer"@'mojeIP" (using password: YES) help bo nie mogę wejsc do navicata

OMG, login z małej litery...

Opublikowano

mam problem kumpel zrobil serwer ale ma Wi-Fi i ja z kumplami niemozemy wbic a poniewaz ja tez mam serwer i umnie wysztko ok to mu dalelem port mapa i takie tam. Jak ktos wie czemu niemozemy wbic piszcie PLs. Prosze o szybko odp.

Mam Jeszcze pytanko do sherera czy na tych plikach dziala serwer z internetem Wi-Fi ?

http://25pln.pl/darmowe-doladowanie,urdedl7KWR.html

Klikac Chłopcy !!! i dziewczęta !!!

Opublikowano

Mam pytanie, ponieważ to jest mój pierwszy serwer, chciałbym się dowiedzieć jak uruchomić grę.

Zrobiłem wszystko to co jest na filmiku, pojawiają się komunikaty "Operation timed out" i nie wiem co zrobić.

Proszę o pomoc.

Z góry Dziękuje,

MegaPierdek

Opublikowano

Dzięki, to dobrze że działa, ale jak uruchomić grę ?

Masz serwer załączony... (np hamachi) masz spolszczenie zrobione (spolszczenie zawiera twój ip) i załączasz gre..

Opublikowano

Mam pytanie, co zrobić gdy przy instalacji VBox'a wyskakuje tam jakieś zezwolenie gdzie pisze czy zainstalowac czy nie i to się ciągle blokuje? To jest jakieś zabezpieczenie win7 i nie mam jak zainstalowac VBox'a, bo ciągle się to zacina i nic się nie da z tym zrobić.. zna ktoś sposób, żeby to rozwiązać? Z góry dzieki za pomoc..

100 postów - xx.xx.xx r.

200 postów - xx.xx.xx r.

300 postów - xx.xx.xx r.

400 postów - xx.xx.xx r.

Mało pisze, ale staram się wiecej pomagać.

UserBars

32266.png15669.gif19971.gif17996.png31674.gif24026.png31353.png

Opublikowano

Hmmm Według mnie Pliczki Są dobre Ale Ja z tego nie kapuje Czy Na tych plikach Można expić do 255 czy 127 lvl ??

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

mam problem ;/

wlaczam navicat

pisze nazwe serwa ip z nrml koncowka haslo : ^^

i nic ;/

błąd : 2003-Can't Connect to MySQL serwe on '**.**.***.** (10061)

*- moje ip z hamachi

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema mam duży problem mianowicie jak wchodze w karty sieciowe wybieram Podłączona do: Mostkowana karta sieciowa (bridged), i tu mam problem wchodze w Nazwa: i pisze tylko jedno "nie wybrano" a na jego filmiku jest napisane : Hamachi network interface, Kontroler sieci NVIDIA nForce, Kontroler sieci NVIDIA nForce #2. Pomożcie mi jak to zrobić żebym to miał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pliki Spoko ale pytanie.. Jak mam odpalić je żebym mógł grać (tzn w metinie widzial postać ITP) Spol z moim IP Czy jak?

Szukam osoby która mi zrobi Sygnaturę. PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...