Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowe Pliki Serwerowe By Sherer!

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam małe pytanie jak się połączyć z tym zakichanym navicat bo nie mogę jakiś błąd taki mi wyskakuje 2003-can"t connect to MySQL-server on :ip(10061)

o co w tym chodzi

@Up & @Up2

Pasy do:

login:

Sherer

hasło:

^^

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema mam problem z twoimi plikami, robię priva na hamachi. W sysinstall wpisuję ip z hamachi, odblokowuję porty. Wpisuję ./start Wyskakuje ile ch. Wybieram CH1, i wyskakuje "no such file directory" a zaraz za tym "can not get public address ip" Co robię źle? w VirtualBoxie przed odpaleniem zmieniam kartę sieciową na hamachi. Co mam robić??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema mam problem z twoimi plikami, robię priva na hamachi. W sysinstall wpisuję ip z hamachi, odblokowuję porty. Wpisuję ./start Wyskakuje ile ch. Wybieram CH1, i wyskakuje "no such file directory" a zaraz za tym "can not get public address ip" Co robię źle? w VirtualBoxie przed odpaleniem zmieniam kartę sieciową na hamachi. Co mam robić??

To wina karty sieciowej...

Opublikowano

Mam problem ze stronką www ponieważ mi chodzi normalnie ale koledze nie dziala ani z końcówka .100 i bez tak samo . Jakie to ma być ip mojego internetu ? czy karty loopback

Dzieki z góry za pomoc.

sygnazk.jpg

Zbieram Plusiki plus.gif

Pozdro RemiX!

Opublikowano

Serwer jest No-Hamachi. Miałem kiedyś serwer na plikach extrememt2 i tam tez była stronka to wchodzili koledzy na ip bez konc. .100 a tu nie działa tak.

sygnazk.jpg

Zbieram Plusiki plus.gif

Pozdro RemiX!

Opublikowano

@Sherer Ale ten skrypt poprawia ci tabelki co ileś minut .np 60. Powiedz mi, gdzie jest prawdziwe data i locale, ponieważ jest ich tam bardzo dużo. W następnych plikach zainstaluj te najnowsze mysql. Ja nie umie tego zainstalować bo ciągle jakieś errory, ale ludzie mówią, że lepsze.

Mam pytanie. Gdzie jest wgrana stronka i jak się jąk uaktywnia ?

Opublikowano
Sherer...skonfigurowałem config w plikach ze stronką...mi na strone wchodzi ale inni już wejśc nie mogą..

Ja mam tak samo ... Ale nikt nic nie pisze jak to zrobić. Jak miałem serwer na plikach Extreme to inni wchodzili na ip moim nie loopback z normalna koncówka ale tu nie działa ...

sygnazk.jpg

Zbieram Plusiki plus.gif

Pozdro RemiX!

Opublikowano

Ja mam tak samo ... Ale nikt nic nie pisze jak to zrobić. Jak miałem serwer na plikach Extreme to inni wchodzili na ip moim nie loopback z normalna koncówka ale tu nie działa ...

Hmmmm, to może być wina zapory...

Spróbujcie wyłączyć Firewall, lub odblokować w portMap port 80.

Opublikowano

już sobie poradziłem..koledzy muszą wchodzić na stronę przez normalne ip z hamachi nie z .100 na końcu.

@@3x up /usr/home/game/channel/share_data/locale/hongkong tak z głowy piszę ..pewny jestem na 99%

Sorry pomyliło mi się z 3x up:D

A pliki jakieś dziwne..wole jednak arymana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...