Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Endorian [Dedyk]

xXAsparteXx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 399
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmasciliscie serwer tymi ulepszaczami ( tzn brakiem ich ) dodajcie je bo tak to nie ma sensu grać ... każdy eq +9 i gdzie tu zabawa z ulepszaniem? tylko niektorzy by mieli eq +9 a tutaj to kazdy noob moze miec .

Moje nicki na privach

Iroshi

LukaS

Wafel

Opublikowano

Za chwilę bedziemy testować 6 skill oraz staty 125 ;]

PS: Dla tych co mówią, że już nie będzie się dało nikogo pokonać w pvp.. chyba nie widzieliście nowych broni ;P

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

czy można juz brylki sprzedawać tzn czy sprzedaja sie za tyle co powinny..?

można odpowiedź?

EDIT

a za ile można wiedzieć bo w sklepie są po 250kk a w grze piszą ze sie sprzedaje je po 10 lub 50kk napiszesz?

Opublikowano

Rodi czemu nie odpisałeś na mojego posta?

Napisałeś, że ulepszacze to perly, a mentos wczoraj z boga+9 latal wieć?

matjes4.png

Opublikowano

Teraz to napewno będzie mało osob grało, bo wbije all eq +9 co można zrobic w 1 dzien i potem tylko expić ;x

matjes4.png

Opublikowano

serw ogólnie dobry ale brakuje jakichś nowych itemków na małe lv

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

to nie oni mają gówniany down tylko ty;> przecież to nie z ich serwera leci tylko z innego

mam nadzieje że nie bedzie bugów żadnych po tej przerwie

Opublikowano

Rodi zrób reset charów i daj wiekszy exp na 1-2 dni i zeby były ulepszacze wtedy to będzie zaje... priv ;x

matjes4.png

Opublikowano

Tak przydała by się szczęśliwa moneta i dodaj srebrny klucz, bo ciężko z kasą.

Opublikowano

Powiem tak... Serwer bylby dobry, gdyby były ulepszacze bo tak to pizdu pizdu i eq +9. Mało tego większe szanse na ulepszenie itemu, bo to załosne... Jaram tygrysią zbroję na +1 już chyba 5 raz. W ciągu 5 minut dropło mi 15 zwoi egzo (bardzo dobrze) jednak potem drop się zaniżył 30 min expienia i ani jednego zwoju... Parę rzeczy jest nie spolszczone np u kowala jedna opcja, w kamieniu duchowym, u stajennego ( na razie tyle wyłapałem). Niski drop yang... Mógłby być NIECO większy. 6skill zabiera 3x więcej energii magicznej niż inne skille co mnie denerwuje, bo na niższym lv nie da się z nim praktycznie expić. Mhm z metinów dropi jedynie jedna sztuka zmiany bonusu mogłoby tego być chociaż 3...

11573538277329494069.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...