Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Endorian [Dedyk]

xXAsparteXx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 399
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@rodiomp

Dodaj listę co na serwerze zostało zmienione ;x Nie wiem, drop broni od 30 lv jest dodany? Opisz wszystko bo nie jestem pewny co do serwera a tym bardziej do gry na nim zapewne jak większość userów

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Rodimop zrub wtedy pro harda zeby byla dobra kasa exp tam w kid ale chciałabym aby byla dobra kasa dałoby rade?????????????b:) byłabym wdzieczna

Opublikowano

Dajcie kurwa jakiegoś launchera! Przecież na launcherze będziecie mieć tak samo dużo hackerów jak na cliencie!!! Chociaż te itemy ze szkat odpychają trochę od serwera... Masakra z tymi itemami...

draenorsygn.png

Opublikowano

Drop broni na 30 jest z metinów.

Szkatułkio ile zostaną wprowadzone w takiej formie, to dropnięcie ich nie będzie łatwe.

Co do launchera, to będzie wprowadzony patcher.

Jednakże pierwszy patch będzie miał ponad 200MB

Opublikowano

Asparte no to daj spokój z tym patcherem, nie ma sensu... Weźcie się za szkołe a nie tworzenie serwerów

draenorsygn.png

Opublikowano

@UP

Co do tego to się z tobą nie zgadzam : ) Serwer niezły ...Sciągam clienta zaraz zagram JINNO hmm...Wojem ;] To tak polecam zrobić do +6 100% : ) Bo tak to niema gry...Pozdrawiam SPEARKER.

Opublikowano

Rodimop zrub wtedy pro harda zeby byla dobra kasa exp tam w kid ale chciałabym aby byla dobra kasa dałoby rade?????????????b:) byłabym wdzieczna

Opublikowano

Exp chyba zostanie, ale yang zwiększymy.

PS: Mam nadzieję, że już nie będziesz spamić.. (wiem kto Ty ;] )

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Rodimop zrobicie zeby do +6 nie palilo? Ten jebany kowal wszystko mi pali !!! Przed chwila spalilem 13 miecz od 15lvl i 4 FMS !!!! grac sie tak nie da

Opublikowano

O kurva 2 PL japierdole jak mam grać na czymś takim to wole iść na globala

Nikt ci nie każe grac : ) My gramy i sie cieszymy^^

A z czego lecą fms'y:)?

Opublikowano

Szkoda ze tak malo osob gra :/ - hard potrzebuje duzej ilosci graczy

lollogo.jpg

http://www.leagueoflegends.com/
     http://www.leagueoflegends.pl/       

Moje Aktualne Nicki w Grach :

Pablo

MamFart

Wymiatam

Opublikowano

No wiele osób by doszło gdyby był jakiś mały launcher, przecież nie każdy może pobrać jebanego klienta ;P

draenorsygn.png

Opublikowano

Na kamermodzie macie endorian, hue-hue.

To po co się męczyć z niskimi transferami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...