Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Endorian [Dedyk]

xXAsparteXx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 399
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawcie v2 i przeputki zeby mozna bylo nimi handlowac !!

@Edit nawet lochy małp nie działają, tylko latwy dziala.

Opublikowano

Rodimop, moglbys dodac do servera przynajmniej butki wiatru + a nie te slabe i poty fioletowe +60 ? Wiem ze serv HARD lecz przynajmniej daj nam jakos biegac szybciej

Opublikowano

Nie zrozumcie Mnie źle, ale po co pchacie się do lochu, skoro medale lecą z metinów?

Tak czy siak przepustki i v2 dzisiaj będzie na pewno naprawione. Co do lochów to nic nie obiecuję.

Opublikowano

Zagłosowane, ale polceam : więcej yang, exp troszeczkę wiekszy ( ale opcjonalnie moze zostać ), i te zmiany bonów, dodawanie ( 5 też ) po prostu normalnie w sklepach. Ze szkatułek dropiących z expa, rady egzo, pustelnika. Ulepszacze np od stalek dopiero, i wprowadzcie metale. No i np na start 10 lvl konia, a na 11 trzeba przynieść 50 medali, ktore dropią w lochach, np.

Opublikowano

Rodi a zrobicie cos z bojowcem bo to monotonne tak dropic 20 medali jak 1 medal leci z 5 metkow

Spotkać mnie możecie pod nickami:

- Uniwersalny

- ChaosN

Jestem tym który wkłada w to gówno całe serce

Opublikowano

Nie chodzi już tutaj o 4fun..

Z własnego doswiadczenia wiem że ludzie chcieliby taki serwer jak Celestial-World

Jest tam spory exp, ale 250 lev max co jest jak normalny exp hard do 99 lev.

Co około 5-10 leveli mamy nową bron lub zbroje do zrobienia co sprawia że każdy chce expic i być lepszy.

Nie jest tak że najlepsza bron ma 10000% na ludzi lecz z każdą nową zwieksza się tylko troszeczke.

Jest z tym cholernie dużo roboty lecz graczy bedzie kilka tysięcy

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Według mnie najlepiej będzie zrobić większość propozycji od kolegi lukaski.

Tzn.:

-Całkowite usunięcie ulepszaczy, jedynie na epiki. Przy takich szansach na ulepszanie i tak ciężko zrobić itemka na +9, nie mówiąc już o łowieniu małży...

-Magiczne metale... Według mnie powinny dropić z metinów, bossów i być w sklepach za 100-200k.

Jeżeli będą dropić to gracze będą je sprzedawać po niższej cenie. Będzie to sposób na zarobek. ;)

-Drop yang - yangi dropią w dobrej ilości ale zbyt rzadko. Powiększcie trochę ich drop i będzie dobrze.

-Drop śmieci. Usunąć.! Ogólnie to tyle tego dropi że po spocie dzikusów leży bardzo dużo śmiecia, a są itemki które trzeba podnosić typu marmury, ks poli itp...

-Exp - według mnie jest w sam raz. Można MINIMALNIE go powiększyć. Z exp ringiem który jest tani exp będzie boski.

-Usunięcie bodzi. Zbędna według mnie rzecz przy takich szansach na ulepszenie. Graczy będzie to tylko denerwować - do wywalenia.

PS.

@adrianek2020

Jesteś jednym z największych dzieci neo na tym forum. Czuj dumę.

Za ten post dostajesz - 100% prawdy nam dajesz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...