Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pojedynek]Sse Vs Srevolution.

Smalt

Pojedynek   

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który System jest najlepszy do tworzenia serwerów hamachi ?

• Silkroad System Engine ( Cracked )
    • Srevolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od sporego okresu czasu istnieją dwa działające* emulatory na których można postawić serwer Hamachi / No-Hamachi

Dokładnie mi chodzi SSE Cracked ( Nie Oryginał ) oraz Srevolution 1.3

Pojedynek ma na celu , jedyne to zobaczyć jak uważają osoby które tworzą serwery prywatne który system jest według nich lepszy

:) .

Pozdrawiam

;)

Temat nie dotyczy SSE Original ( Not Cracked )

random.jpg

Opublikowano

Skoro nie dotyczy, to i tak się wypowiem. :) Polak robi na przekór. :)

SSE nie crackowane jest bardzo stabilne i nie ma Crashy. :)

A teraz temat. Stawiam na srevolution. Jego szybki rozwój powala ludzi na kolana. xP

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Hmm byłem kiedyś beta testerem na sse i nawet fajnie wszystko wyglądało, minus jest taki, że Pax pracuje w pojedynkę i dlatego to tak długo trwa tzn. ta naprawa bugów, itp. Zanim pax dopracuje ten swój płatny emulator to wyjdą inne, better ;) Co do sroevolution, jak cain mówił w bardzo szybkim tempie się rozwija :) Mam nadzieje, że sse oraz sroevolution zrewolucjonizują prywatne serwery. Jak wiemy silkroad jest od kilku lat, a nadal nie ma porządnych privów (ZSZC, itp to shity, żal i ból, tylko czekać aż zamkną jak ecsro B)).

Niestety, ale stawiam na sroevo :) Darmowy emu, coraz lepszy, lecz sse stabilniejsze. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja stawiam na Sse wiadomo czemu ;) pozatym na evo nieidzie pograc bo co chwile jak nie crashe i dc to lagi...Pozatym Evo ma takie zuzycie na 2 osobach PC'ta co sse na 50playerac...

Opublikowano

ja stawiam na Sse wiadomo czemu ;) pozatym na evo nieidzie pograc bo co chwile jak nie crashe i dc to lagi...Pozatym Evo ma takie zuzycie na 2 osobach PC'ta co sse na 50playerac...

Haha:)

Jak nie wiesz to nie pisz.. Srevo ma około 200 k, a sse 512 k+.

Opublikowano

Bercik nie grales na srevo wiec nie komentuj.Chyba ze ty dostajesz crasche za te swoje zjebane komentarze , chamsto i zjebany ryj cwelu :)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Bercik nie grales na srevo wiec nie komentuj.Chyba ze ty dostajesz crasche za te swoje zjebane komentarze , chamsto i zjebany ryj cwelu :)

troszku nie ładnie tak się wypowiadać :'p

@Topic

Srevo wolę o 100% od SSE.

Grałem na swoim serwie z paroma kumplami i dużo wygodniej i lepiej grało się na Srevo niż na SSE...

Każdemu kto chciał by się pobawić w stawianie swera (bo o bardzo poważnym stawianiu serwa można jak na razie zapomnieć) to go polecam...

Mam bardzo słabego kompa (1,5GB RAM 3,0GHz Procka) i 4 osoby normalnie grały i nie było większych lagów.

@Down

A no pisze głupoty :'p

Opublikowano

sory ponioslo mnie ale jak widze takiego debila co gral na ver 1.2.8 i tam moze byly bugi a teraz jest 1.3.8 i pisze glupoty

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

SroRev jest lipne bo dużo , w cholere bugów . Nie polecam . Jedyny + tego serva to ten , ze sa mobki pt i duzo kaski lota .

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

Grałem na sroevo i gram testuje dla siebie każdą wydana versje i nie prezentują oni nic ciekawego po za tym ze dodali zbugowane EU i połowa dzieci się na to napala a co do zużycia procesora to nie wiem czy czytać nie umiecie albo gracie na jakiejś wersji sprzed dwóch lat.

Opublikowano

Ale po co ten spam? Która wersja bardziej obciąża procesor?

Dajcie spokój. Piszcie na co zagłosowaliście i dlaczego właśnie na to. ;)

Wyzywanie konkurencji nic nie zdziała. Każdy ma swoje przekonania.

85.jpg

Opublikowano

SroRev jest lipne bo dużo , w cholere bugów . Nie polecam . Jedyny + tego serva to ten , ze sa mobki pt i duzo kaski lota .

Hmm, pomyślmy, czy wiesz co mówisz...

Jakbyś wiedział to sse server nie jest jedyny w swoim rodzaju, wszystkie uptady, które tam macie trafiają do innych serverów ( pax sprzedaje te pliki).

Tak więc cóż miałeś na myśli sse server czy może emu ?

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Hmm, pomyślmy, czy wiesz co mówisz...

Jakbyś wiedział to sse server nie jest jedyny w swoim rodzaju, wszystkie uptady, które tam macie trafiają do innych serverów ( pax sprzedaje te pliki).

Tak więc cóż miałeś na myśli sse server czy może emu ?

hehehe

normalnie co ma piernik do wiatraka?

Pielgrzym nic nie wspomina o sse i jego "unikalności". I nie trzymasz się wątku topicu, bo rozmawiamy o crackowanym sse a nie obecnym :P

Proszę nie rób offtopu. Zresztą moderacja na tym forum daje dużo do życzenia więc i tak nikt na to uwagi nie zwróci.

Stawiam na sroevo, sse w pełni scrakowane nie istnieje, bo weeman niby coś scracował, ale nie da się na tym grać

Opublikowano

Po za tym sroevo robi większa ilość osób a Pax pisze to sam i ma większa grywalność niż oni...I tak wiem ze znajdzie się pewna grupa Hejterow którzy będą działali na niekorzyść servera.Co jest niezrozumiałe bo to Polski server.

Opublikowano

Bercik, czy ty umiesz czytać ?

Temat dotyczy emulatorów, a nie do cholery servera -.-, idź sobie ponarzekać gdzie indziej.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Hehe Teraz widzisz jak to jest jak ktos wbija na nieswoja strone i spami? :) Dobra koncze temat ale tak oddaje głos na Sse :) :* dla Hejterow

Opublikowano

hehehe

normalnie co ma piernik do wiatraka?

Pielgrzym nic nie wspomina o sse i jego "unikalności". I nie trzymasz się wątku topicu, bo rozmawiamy o crackowanym sse a nie obecnym :P

Proszę nie rób offtopu. Zresztą moderacja na tym forum daje dużo do życzenia więc i tak nikt na to uwagi nie zwróci.

Stawiam na sroevo, sse w pełni scrakowane nie istnieje, bo weeman niby coś scracował, ale nie da się na tym grać

Ładnie to tak siedzieć na multi, panie Pax? Ewentualnie Angel? Przecież to jest bez 'sęsu'...

Po za tym sroevo robi większa ilość osób a Pax pisze to sam i ma większa grywalność niż oni...I tak wiem ze znajdzie się pewna grupa Hejterow którzy będą działali na niekorzyść servera.Co jest niezrozumiałe bo to Polski server.

Bercik nie ośmieszaj się.. 'Będą działali na niekorzyść serwera.' Ten serwer nie potrzebuje 'hejterów' działających na niekorzyść serwerów, bo Pax i jego ekipa jest samowystarczalna w działaniu sobie na niekorzyść. Pax chciałby zbijać kokosy na serwerze, robiąc pełną komercje, więc jak on chcę zyskać graczy? Pozdrawiam.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Ja tam wolę sse-Dobre bo polskie(A nie że polskie to już gorsze)

Srevo Rozwijało by się wolniej gdyby(Tak jak na sse) nad emu pracował jeden człowiek.

Jeśli Pax nie znajdzie współpracowników to Srevo niedlugo przegoni sse:(

A mioush i ace tylko szkodzą sse(Wiem dostane bana :angry: )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja też stawiam na SEE.Według mnie sroevo nigdy nie dogoni sse jeżeli nie poprawi stabilności serwera,bo w chwili obecnej prawie nie da się tam grać.Co z tego,że sroevo ma więcej rzeczy,stabilność jest ważniejsza,żeby dało się pograć a nie co 10min crash.

sygnl.png
Opublikowano

Up racja.

Stawiam na SSE bo jest to stabilny serwer , a srevo raczej nie .

Crashe to rzecz najbardziej drażniąca .

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

Spokojnie nie od razu Rzym zbudowano :) Poczekamy zobaczymy, ale i tak evo przegoni nawet już przegoniło sse :)

Opublikowano

wiesz ze obrazaniem ludzi potwierdzasz tylko to ze jestes noobem i Hejterem ;)

Opublikowano

Pamiętajcie, że rozmawiamy tutaj o wersji Cracked emulatora SSE. ;)

Crack jak słyszałem nie jest idealny i nie daje nam do użytku wszystkich opcji.

Mimo to jako tako chodzi na Cracku i nie ma za dużo Crashy.

Srevolution też ma mało Crashy, gdy gramy bez używania non stop komend.

Również na ilość Crashy wpływa ilość bugów w rasie europejskiej.

Nie chce mi się teraz szukać plusów i minusów obu emulatorów. Ale srevolution jest dużo lepszy niż wersja CRACKED SSE (napisałem dużymi, żebyście nie pisali mi o oficjalnej wersji którą ma Pax)

85.jpg

Opublikowano

Co do rozmowy sse macie tylko cracka bo nie ma zamiaru pax sam przystosowywac co chiwle new upade na darmoche :) . Kolo robi kawał duzej roboty naprzyklat spoty dodane w wczoraj event na 10 jevel box . Co do spotów zaskakujaco stabilnie server na nich dziala a gold wypada od zaraz . Jezeli to tylko ulepszy macie dobrego privata . Sro evo jest zbugowane euro to nieporozuminie. Dotego crash dc itp . A pocignie góra 6 osób . I nie kłucie sie ze da rady wiecej . Pograjcie na tym servie : http://www.vengard-online.net na sroevo z 30 ludzmi to sie zesracie ustwaijac tam skille do 64 :) . Natomiast pax jak bym mial wiecej kasy i troche teamu . Skonczyl by ten projekt w tym roku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...