Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pojedynek]Sse Vs Srevolution.

Smalt

Pojedynek   

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który System jest najlepszy do tworzenia serwerów hamachi ?

• Silkroad System Engine ( Cracked )
    • Srevolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za problem dać ogłoszenie na elitepvpers (teraz to już za późno). Zaraz znalazłby z 10 osób, które by mu na 100% pomogło. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

"Zaraz znalazłby z 10 osób, które by mu na 100% pomogło."

Znalazło by się i 100, które z chęcią by mu ukradły source code :P

Parę lat temu Pax pisał na epvp to wkleili mu zdjęcie małpy i wyśmiali, że to co on zamierza zrobić jest niemożliwe... a teraz go crackują jak idioci.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moim zdaniem gdy Pax będzie miał zaufanych ludzi którzy mu pomogą z serwerem , to SSE się rozróżni wśród emulatorów i zacznie pomiatać innymi prywatami , gdy tylko wszystko zrobi i doda Euro chary bez bugów. Wtedy serwer będzie full i będzie miał fanów.

Opublikowano

w czasach grindroad i elitesro pax moze sobie jedynie possac

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Na elite wbija sie max 15 min a jeden z serwerow na grindroad od dzis ma byc 24/7

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ponawiam temat .

pracuję nad serwerem do gry i nie wiem który emulator wybrać, zastanawiam się nad Srevolution lecz sam już nie wiem ;)

random.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

w czasach grindroad i elitesro pax moze sobie jedynie possac

Tu powinien pasc Warn za Obraze...Ale Coz...nikt nic niewidzi jak zwykle...

Co do Sse To jak na moje z czasem sie rozwinie trzeba poczekac...Biorac pod uwage ze to Polacy Robia powinnismy bys dumni a nie jak niektorzy zazdroszcza...

Opublikowano

Tu powinien pasc Warn za Obraze...Ale Coz...nikt nic niewidzi jak zwykle...

Co do Sse To jak na moje z czasem sie rozwinie trzeba poczekac...Biorac pod uwage ze to Polacy Robia powinnismy bys dumni a nie jak niektorzy zazdroszcza...

Wiesz Bercik, spróbuj napisać ze Aceboy może possać xD Zaraz ban poleci :) A grind dalej 2h online ^^ go go go register on grind bo nie zdążysz Pr4dzik xD

Opublikowano

Ojj Pax ja juz bym wolal pograc na grind 2h niz na tym twoim syfie caly dzien Tak na marginesie kont mam troche wiec nie musze ich narazie zakladac I tak wogole z silkiem juz skonczylem. Wiec idz juz robic ten twoj emulator bo tak jak to mowisz jadnie po polsku to juz nie ma "sęsu" :) Pozdrawiam

PS. A ty bercik sie nie odzywaj bo i tak nikt cie nie lubi i zawsze jak dla mnie bedziesz szmata ;]

Opublikowano

Ojj Pax ja juz bym wolal pograc na grind 2h niz na tym twoim syfie caly dzien Tak na marginesie kont mam troche wiec nie musze ich narazie zakladac I tak wogole z silkiem juz skonczylem. Wiec idz juz robic ten twoj emulator bo tak jak to mowisz jadnie po polsku to juz nie ma "sęsu" :) Pozdrawiam

PS. A ty bercik sie nie odzywaj bo i tak nikt cie nie lubi i zawsze jak dla mnie bedziesz szmata ;]

Zamknij ten r*j, warna mu

@topic SSE lepsze.

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

pradzik pamietam jeszcze jak o cos prosiles paxa, a teraz sam sie zachowujesz jak "szmata" :)

@topic

oczywiscie ze SSE nie ma chamow jak na tym calym sramvolution

Opublikowano

Up^ Chamów, analfabetów(zaraźliwe chyba od Pax'a) i dzieci 12letnich to wy macie na tym SSE. Serwer na grę max na miesiąc. Poza tym jak możesz mówić chamy o tych co tworzą Srevo(teraz Srx) jak ich nie znasz? Pax'a poznałem nawet zbyt dobrze. Jeżeli myślisz, że SSE będzie wiecznie serwerem, to się mylisz. Jeżeli Pax zrobi swoje, to sprzeda pliki i szczerze mówiąc będzie miał was w dupie, bo za te 20zł co do niego wysyłacie to on sobie domene postawi na miesiąc. Pomocnika miał, był nim Ace i co? Wyrzucił go, bo miał taki kaprys, zrobił to w jeden dzień. Swoje chore filozofie o tym, że wszyscy chcą ukraść mu jego source zna chyba każdy, tak samo ta jego dobrotliwość, że daje SSE Walkera za DARMO! Ale kogo to obchodzi, co może zrobić z twoim komputerem to co się z w tym programie znajduje.

Dobra koniec tego małego offtop'u.

Oczywiście głosuję na SRX, ponieważ widzę w tym projekcie przyszłość, a Pax niech sobie robi to emu do usranej śmierci.

Na SSE grałem, byłem nawet testerem, ale nie widzę tam przyszłości.

Dziękuje, Magic.

/gif

Opublikowano

LonelySoul - po pierwsze to powiem ci tak kolego chuja wiesz o sprawie wiec sie nie wpierdalaj bo szczerze mowiac gowno wiesz o tym emu i o tym o czym pisales

Magic - W jednym sie pomyliles ten serw nie jest nawet na miesiac gora 1 dzien grania i sie nudzi bo nie ma z kim grac i jendym slowem gowno tam jest do roboty ten nowy system dmg paxa ktory ma chore filmy

Tyle odemnie Pozdawiam ZaufajMI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...