Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creativemt2 [Dedyk]

FriQ

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mmmmmm... niezle sie zapowiada

Postacie metin2 Priv

Mutusahai -na all priv woj od 1lvla mental od 80+ z dobrym eq bodziak

Rapten-na all priv ninja dagger only

Shuhatihai-na all priv sura czesto wp

Mensuhati-na all priv szaman po 90 heler od 1 smok

CELESTIAL -BYLO MINELO 96LVL SZAMANKA Bufaq najleprza na serwerze eq z woja

woj-164 EQ PRO OKRADZIONY PRZEZ ManiaqPL

Opublikowano

serwer kiedys był fajny gdy były w is 6/7 ale w shopach ich nie bylo ;/ jak byscie je usuneli z isu ale w handlarzach ich nie bylo dalej bym pogral ;> ale eq rozdalem i konto , kiedys gralem pod nickiem Loun/Louny ;D

Moje nicki na privach

Iroshi

LukaS

Wafel

Opublikowano

strasznie wkurzajace te bony typu

-max pe,

-niewrazliwy na upadek,

-obrona,

moim zdaniem sa zbedne

Jeśli podoba Ci się moja praca daj +                   

Opublikowano

Mógłby ktoś podesłać locale_cmt2? Za żadne skarby nie moge pobrać tego przez patchera ;x

1313330877-U255743.jpg

Opublikowano

Nie da rady i tak, pobiera mi się dokładnie za każdym razem 1 948kb i dalej nie idzie. Byłby ktoś miły i wrzucił : locale_cmt2 ? Daje limit + lub - ...

1313330877-U255743.jpg

Opublikowano

locale_cmt2.eix

locale_cmt2.epk

Sabota na samym początku regulaminu pisze że:

1. Administrator jest najważniejsza osoba na serwerze CreativeMT2. Jego opinia/zdanie jest ostateczne i niepodważalne.

Po to on istnieje aby gdy dzieje się coś nieodpowiedniego/niezgodnego moim zdaniem, jak np w tym przypadku wyzywanie gm'a jest ban i koniec.

I możesz straszyć kombinować ale ja i tak Cie za wyzywanie gm nie odbanuję konta.

Pisz gdzie chcesz, zgłaszaj i tak nic nie zrobisz serwerowi bo mam wszystko legalne.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Powiedz wprost ze pan Dymar ma u ciebie wtyki a nie ze obrazam gm. Zobacz co wogóle to slowo znaczy w wikipedi "obrazam" bo chyba nie wiesz. Wymyślasz na cuda. Dalej nie wytlumaczyles jakim prawem moja zona dostala na all konta bana. Bo ona nic nie zrobila Wiec? Mnie ok Uroiles sobie ze obrazilem gm i nawet na ss nie ma jak obrazam GM:) Jezeli uwarzasz ze napisanie "czytaj ze zrozumieniem" to jest obraza to jestes SMIESZNY. Chlopie tyle gralem na roznych privach i zawsze jak cos mi nie pasowalo to wierz mi im pojechalem na maxa nie teksty tego typu "czyt ze zrozumieniem" i jakos mnie nie zbanowali a czemu? na forum moglem dostac bana ale nie na grze bo nie ma takiego powodu. Wiec Jako admin powinienes wiedziec ze na gre nie mogles mi dac bana bo nie masz podstaw jedynie na forum. Jest wolnosc slowa w polsce i gdyby tak karali za glupie slowo "czytaj ze zrozumieniem" to by w polsce moze zostalo okolo 10tys ludzi bo by wszystkich zamkneli. Zastanow sie troszke nad tym co robisz. I prosze o wyjasnienie dlaczego zona moja dostala bana za nic doslownie.

18706.png
Opublikowano

Dokładnie za kulturę(czyli wyzwiska) jak się zwracasz do GM' za to, "pan dymatr ma chyba wtyki i ciebie" ty wgl wiesz kiedy i gdzie jak się odzywać?

Jak nie potrafisz to nie pisz wcale, proste. Bany dostałeś na wszystkie konta na twoje IP, nie mam żadnej pewności że to twojej żony czy kogo innego było konto.

Wtyki? Nie, wystarczy zobaczyć jak się sprawdza jako gm wchodząc w dział zgłoszenia na forum i tam masz efekt jest sumiennej pracy.

Zwracając się tak do administratora który nie olewa sobie to co robi licz się z banem.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Tylko przysługuje 1 mail na konto, i jeszcze nie masz aktywacji email. Więc jedna droga aby dojść to IP a kity to możesz sobie komu innemu (sam coś wiem o takich banach na PL'u). O i tak banują na plu po IP i mail, jak chcesz to mogę Ci mail pokazać od gameforce. Dalej jak bym pisał to bym się tylko powtarzał tak jak ty to robisz cały czas....

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

to pewnie antywirus wariuje.... wyłącz antywirusa i pobierz ( wyskakuje dlatego bo stater metina się łączy i w niektórych słabych antywirusach wykrywa trojana)

cm2_sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...