Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story Private Server Test Open! 4Story.Vn !

situsitu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sciagnelem to co kazales i nic nie wyskakuje o podmienianiu pliku tylko jest ikonka skrot i pisze launch game czy cos takiego jak polacza wyskakuje cos.Wie ktos co mam zrobic?

Być może serwer jest zapchany.

Zapodaj screena to postaram się pomóc

#top

nice.

Opublikowano

admin spi i spi od otwarcia serwera codziennie małymi kroczkami serwer zamienia się w EG a admin najwyraźniej ma wszytkich w dupie poprostu super... jeszcze tydzień temu nie było żadnego bociarza w rankingu ani cheata a już dziś 5 osób farmi nałogowo jakby się miało zesrać a cheata na nieśmiertelność używa co 5 osoba a ma pewnie co 3 ciekawe co bedzie za kolejny tydzień...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ojeju, rozwiaze wasze rozwazania i rozmyslania...

Zacznijmy od początku.........

Był sobie path 1.6 na globalu i jakiś miły pan przerobił klienta 4story tak aby byly reklame eg, wiekszy exp, wiekasza szansa na ulepszania itp.

Po przerobieniu wrzucił to wszystko co powinny zawierac pliki serwerowe do FTP a nam dał klienta swojej werjsi gry...

Pewnie jesteście ciekawi co to ma za związek...

Już mówię...

W tym przypadku jest zrobione to samo tylko ze osoba ktora przerabiala tego klienta nie przerabiala klienta z pathem 1.6 a tego z 3.5 i otoz to, latwiej obejsc zabezpieczenia bo jak sie domyslam nie ma HackShielda który sprawdza czy nie ma w procesach programów, które manpulują klientem gry ;)

Więc podsumowując hacki robimy TYLKO w cheat engine na chwilę obecną ;)

Czekam na + za wytłumaczenie, wyraziłem się jasno wiec pytan raczej nie oczekuje ale jak cos to odpowiem :))

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/323922-4storyvn-jak-odpalib-by-byl-exp/

nie ma za co napisal to ten jugens czy jak mu tam, no a wystarczylo tylko przeczytac instrukcje zamieszczona przy linku do strony priva w tym temacie, pierwszy post, nie znasz angielskiego? popros kogos lub skorzystaj z tranlatora google

1:0 dla mnie, Fuck Yeah!!!

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Mam dobrą i złą wiadomość

dobra: pelerynki +24 za ranking sa zbugowane i jeżeli bron też bedzie nie bedzie problemu z balansem gry

zła : ludzie zaczynaja ulepszać jeżeli ktoś nie ma szczecia w papier kamien to niestety bedzie zmuszony walczyc w słabszym eq

narazie z tego co widzialem sa 2 bronie ulepszone +16 ( bronie z czaso maja sile +15) i jedna klata pvp +14 nie wiele lepsza od tej z czaso

i powiem wam ciekawostke ja posiadam jedna z tych broni +16 :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...