Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]4Story.Vn Jak Odpalic By Byl Exp.

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Rozwiązalem problem przez który nie lecial mi exp w 4story.vn.Chodzilo o podmienienie pliku i odpalenie.A zreszta napisze to w punktach:)

1.Gdy rozpakowywałeś pliki 4story to miales tam 2 pliki. 4story i 4storysetup.

2.Skopiuj pliki 4story i wklej go do folderu z grą wyskoczy pytanie czy chcesz podmienic musisz kliknac tak.

3.Gdy juz zmieniles te pliki na pulpicie masz skrót gdy na to klikniesz wyskoczy okno a w nim launcher game kliknijcie na launcher game.

Mysle ze temat przyda sie dla tych co grali na globalu a nie na 4story.vn

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

eh autor tematu rekalmujacego serwer napisal instrukcje ale chyba nie wszyscy znaja angielski no dobra dam Ci tego + za uswiadomienie dzieci ktore chca tam pograc ;)

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

eh autor tematu rekalmujacego serwer napisal instrukcje ale chyba nie wszyscy znaja angielski no dobra dam Ci tego + za uswiadomienie dzieci ktore chca tam pograc ;)

Nom ale nikturzy w temacie 4story.vn i tak nie rozumieli ja tez:D Dopiero potem zobaczylem instrukcje:)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

dobra przynajmniej wytlumaczyles botką bo najlatwiej nie przeczytac a odrazu wejsc w odnosnik byle zeby szybko ;) a potem powstaja glupie tematy ze "nie dziala gra"

Opublikowano

oj nie dobrze, regulamin trzeba znac, dobra, dzis to sciagne to zobacze co z tym moze wam tu jakiegos haxa dam jak bede mial chwile.

Ps. zajrzyj do tematu papier kamien nozyce

Opublikowano

ehh człowieku to jest priv i tak tam jest mnostwo haxow, nie wiem co ty myslales -,- tu zawsze beda haxy

moze wezme pogram tam i na GM kandytaturę zgłoszę to troszku będe tępic a na forum namiary a konkretnie nick czitera dacie i jakis dowod i thats all perm leci i po sprawie

Opublikowano

Tylko taki problem jest że admin nie wszedł na forum od otwarcia serwera i nie odpisuje na e-maile jezeli tak dalej bedzie to i tak serwer padnie bo wkoncu bedzie musial wymagać konserwacji.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ehh czlowieku ja mam siec serwerow do cs i nie na wszystkie wiadomosci ospisuje z powodu braku czasu.

Więc się nie dziw bo tam gra grubo ponad 1000 ludzi a z 1/3 tych ludzi napewno ma jakas sprawe do admina wiec nie na wszystkie wiadmosci odpisuje :)

Obecnie jestem w szkole i mi nie dziala stronka serwera ale bede po 16 w domu to poszukam na stronie serwera jakich informacji, z tego co mi wiadomo to serwer jest ON

Ale przewidziec admini nie mogą kto ma jaki komputer itp. No w przypadku PL mamy UbernHackern czy jakos tak i oni sie zajmują właśnie takimi rzeczami a w Priv jest max 20 osob ktore zajmuja sie serwerem a nie tak jak w PL ze jest ok.100 Genialnych i doświadczonych informatyków.

Opublikowano

ja sie o nic nie kłucę a jedynie mówie to co myśle o tym całem VN bo to jest dno a nie serwer, po pierwsze lagi, po drógie mało adminow a na dodatek nie ogarniają, i weź tu się z niemcami dogadaj -,-

Opublikowano

ten serwer mógłby stanąc na nogi gdyby admin nie spał przecierz to jest najlepszy serwer priv serw do 4story jaki powstał (mam na mysli wersję) tylko że admin ma wszytkich w d.... i nie reaguje a mi pierwszy raz w życiu udało się zaprezentować umiejętności bo tam wszyscy mają równe eq ale oczywiscie to wszytko pujdzie sie jeb.. przez nie kompetencje 1 osoby...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

takie komentarze an tym forum były że są lagi, jak ściągne to dam wam kilka bugów do tego serwa

Opublikowano

Jerwer jest publiczny jak bede mial taki kaprys bede psol gre hackami :) cos tam na epvp znalazlem to wstawilem na forum a czy dziala, nie wiem

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...