Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story Private Server Test Open! 4Story.Vn !

situsitu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już jest wada jedna tego serwera , to właśnie chyba mało serwerów mają bo mało ludzi jest a wcale tak płynnie nie chodzi ten serwer :\ ale myślę że ten serwer jeszcze sie rozwinie :D.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możecie cos wiecej o tym privie powiedziec? Zabardzo nie wiem o co chodzi o co chodzilo ze na 9 lvlu dopiero sie wybiera krolestwo?

Czy ten priv to patch z Gor?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Za każdym razem gry wpisze ID wyskakuje "ID CHECK"

Piszę aby za ID dać e-mail - też wyskakuje "ID CHECK"

Nawet jak wpisze tam e-mail zrobiony na yook.de czy jakoś tak...

Jak zrobiliście tam konto ?

Za pomoc 10x+ :)

52287137559562145640.png

Opublikowano

jesli ktos gra na tym serwei i chce dojsc do gildi lub zaprosi mnie do gildi prosze tutaj ts3

adres: lockerz. com . pl

port: 9987

pokoj: 6)Ilumination

haslo:123456

adres wpiszcie bez spacji

Opublikowano

mi sie serwer nie podoba.... strasznie sie tnie... mega lagi... ludzi jak na lekarstwo... misje pokrecone... brak mozliwosci clonowania, z tego co sie orientuje to chyba za goldy sie kupuje tynki itp? o.O

kto wam nagadal ze nie mozna nic kupic w sklepie?? nie prawda... mozna ale chyba od 15lvl...

na chwile obecna nie polecam.. szkoda czasu na scieganie, aha gra laduje sie 100lat...

Pozdrawiam. Raxer z EG

Opublikowano

Longer, to nie wiem jakiego neta masz, że Ci tnie... A no tak... przecież Ty z EG ;] To normalne że dobrego słowa nie powiesz o konkurencji ;] Minusy to tak jak pisałem. Mało ludzi, brak sklepów, nie dopasowany drop no i za szybko exp na dok.

hisagi11.png
Opublikowano

Pogralem troche i juz mówię wady i zalety:

Wady :

-Wywala tak z 3 razy dziennie i nie można się zalogować przez 10 min

-Na słabym necie nieźle laguje

-Dropią cukier kakao i wiśnie które nie są do niczego potrzebne

-Niektóre questy posiadają bugi np nie można oddać albo wziąć

-Myśle że cheaterzy już się szykują do tego serwa... nie zrozumcie mnie źle ale cheaty mogą tu tylko zaszkodzić narazie jednak nie widziałem żadnego cheata

-I najwieksza wada która najpardopodobniej wejdzie pod koniec marca to Arena za którą dostaje sie bron +24 teraz sobie wyobrazcie jak takie dziadostwo strzela w eq z czaso...

Zalety :

-Wersja taka jak na globalu poprostu miodzio masa ułatwień , Gor , itp. jakby ta gra miała być robiona dla gracza a nie dla kasy...

-Wszyscy lataja w czaso dzieki czemu każdy ma równe szanse

-Nie ma cheaterów którzy uprzykrza nam gre a exp jest naprade łatwy do tego równe szanse z kazdym więc po co cheaty?

Niestety wydaję mi się ze wszytko do czasu....

Edit : udało mi się naprawić buga z koniem wystrczyl reinstal gry

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odpuscilem juz exp jest jak na pl;/ a mial byc x50:(

Jesteś pewien/ pewna czy ściągnęłaś 4story.vn ;p EXP SUPER!!

PS. Niedawno wszedłem na 4story.vn i nie działa.

userbarwb.png

Opublikowano

Up: no nie wiem...

a wogule wkurzają mnie lagi ludzie z gildii sie smieja bo przegrywam z kazdym w pvp przez te lagi wku*** mnie to jak cholera...

naprawde nie polecam ludzia ze slabym netem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Yyy.co sie stalo?Stronka nie dziala i 4story tez;d?

EDIT:

Serwer ON zapraszam moze jakies zmiany sa bo mi sie patchuje drugi raz;/ nie wiem oco chodzi;/

EDIT:

Mam 9lv exp leci mi po 79 wiec to napewno nie jest x50.Mam uzyty eliksir exp:P

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Yyy.co sie stalo?Stronka nie dziala i 4story tez;d?

EDIT:

Serwer ON zapraszam moze jakies zmiany sa bo mi sie patchuje drugi raz;/ nie wiem oco chodzi;/

EDIT:

Mam 9lv exp leci mi po 79 wiec to napewno nie jest x50.Mam uzyty eliksir exp:P

Wiem jaki problem masz. Najprawdopodobniej jeśli nie zastąpiłeś pliku 4story.exe w folderze gry to to znaczy, że ściągnęłaś globala ;p. Zastąp plik 4story.exe drugim plikiem 4story.exe który ściągnęłeś albo ściągniesz tutaj http://206.217.223.92/4Story.exe i jeśli będzie komunikat czy zastąpić kliknij tak ; ) . Jeśli pomogłem daj + ; D.

Ps. Mam problem, że na 4story.vn jak włączam grę i się loguje to pisze ze jest problem z siecią lub serwerem ;/ Proszę o pomoc jak co to dam + a nawet dwa plusy ;)

userbarwb.png

Opublikowano

Wiem jaki problem masz. Najprawdopodobniej jeśli nie zastąpiłeś pliku 4story.exe w folderze gry to to znaczy, że ściągnęłaś globala ;p. Zastąp plik 4story.exe drugim plikiem 4story.exe który ściągnęłeś albo ściągniesz tutaj http://206.217.223.92/4Story.exe i jeśli będzie komunikat czy zastąpić kliknij tak ; ) . Jeśli pomogłem daj + ; D.

Ps. Mam problem, że na 4story.vn jak włączam grę i się loguje to pisze ze jest problem z siecią lub serwerem ;/ Proszę o pomoc jak co to dam + a nawet dwa plusy ;)

To ten client co sie podmienai nim.Odpalilem przez ten client co byl wszystko ladnie chodzi.Zamienilem pliki i tez wyskakuje to:D

UggNk9.gif

Opublikowano

Wiec moze to byc przyczyna ze oni cos robia.Albo odpalasz bezposrednio przec Tclient.

Sciagnelem to co kazales i nic nie wyskakuje o podmienianiu pliku tylko jest ikonka skrot i pisze launch game czy cos takiego jak polacza wyskakuje cos.Wie ktos co mam zrobic?

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...