Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] IsroBot Instrukcja

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy te kredyty można kupić gdzieś indziej niż na Allegro?

Z tego co pamiętam, to 2 lata temu był softmode do kupienia, który wychodził taniej niż kredyty, czy nadal jest taka możliwość, ponieważ strona, na której kupowałem 2 lata temu już nie istnieje, a gość co to sprzedawał i był właścicielem strony zmienił GG...

Widzę, że SroBot od 3 lat nadal ma dużo funkcji i właściwie robi za gracza wszystko w grze, kiedyś był też NuBOT ale był dużo gorszy od tego Srobota hehe.

Ściągnąłem tego srobota odpaliłem i nie wiem gdzie tu mam wybrać "trial version" nic takiego nie widzę... Wszedłem do gry wciskam HOME i nic się nie dzieje, wiecie ocb? O_O"

Pzdr.

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uruchamiamy srobot.exe, później klikamy na ikonkę trial w prawym dolnym rogu. To znaczy że klikamy na ikonę bot'a. Isrobot nie ma wersji trial. Jak chcesz na nim bocić to jedynie kredyty z allegro musisz kupić.

Sig.png

Opublikowano

A te "kredyty" to na miesiąc starczają, czy te karty nie wiem jak to się tam nazywało, ale widziałem za 30zł na Allegro miesiąc bota, a jak się kupi, to potem jest jakaś instrukcja do tego jak uruchomić bota? Powiem szczerze, że nie wiem czy to jest opłacalne 30zł za miesiąc botowania, to bardziej się opłaca na taxi jechać, szybko lvl rośnie, a tyle samo się wyda i legalnie hehe.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam problem z tym okienkiem nie włancza nie sie one jak wbijam do gry. Co mam z tym zrobic???

ZGÓRY DZIĘKUJE ZA POMOC

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam następujący problem: nie mogę w ogóle uruchomić auto attacku, ta opcja jest jakby zablokowana dla mnie, zna ktoś rozwiązanie?

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak długo nim bocisz że masz taką dobrą opinię o nim? ile banów już za niego dostałeś i w jakim przedziale czasowym? tylko szczerze proszę, :) bo mam postać 84lvl i nie chciałbym jej stracić... <_<

Admin Cienia
Opublikowano

Ten bot jest najlepszy i najbezpieczniejszy

Błąd. :) Najszybszy, Najbardziej efektywny i Najbezpieczniejszym botem jest Sbot.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...