Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] IsroBot Instrukcja

Koks

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokladnie to takie

C:\Documents and Settings\User\Pulpit\Moje rzeczy\iSRObot\SROBotEn1.89.exe: Błąd CRC w SROBotEn1.89\game.dat. Plik jest uszkodzony

C:\Documents and Settings\User\Pulpit\Moje rzeczy\iSRObot\SROBotEn1.89.exe: Nieoczekiwany koniec archiwum

Opublikowano

ok dzieki wielkie za pomoc i oczywiscie za opis jak użyć bota

Pozdrawiam

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A oplaca sie go kupowac? widzialem ze 240h kosztuje kolo 25zł a powiedzmy jak by ten bot stal przez 10 dni to ile lvl nie wiecej od 1 lvl bym wbil?

Opublikowano

@Kerju opłaca/nie opłaca kredyty masz za te ok 23zł a SoftModa masz ok 6zł za tydzień ;P a jaki lvl wbijesz na tym bocie zależy wszystko na jakich mobach będzie, jaką będziesz miał farme i EQ...

athrunkopiayw6.png
... ~5 lat mnie tu nie było... wchodze, pacze, a tu wszystko działa! ^^

Opublikowano

mam problem - zrobilem ten folder "bot" idalem tam isrobota, pozniej wlaczylem go i doprowadzielm do sro_client. Włączyłem go na nowo i nacisnąłem na niego na pasku i nic sie nie stalo ;/ pozniej dalem prawym i start game i tez nic sie nie stalo ;/ silka przedchwila reinstalowalem i updeteowalem a wersja mojego bota to v1.91b.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przepraszam ale mam zainstalowanego silkroad i wgranego No DC i jak uruchamiam ISRO bota to mi sie wyswietla file corupted to ma zwiaek z NO DC???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To ty masz na kredyty czy na softa?

Bo to zupełnie inna sprawa.

Soft to rodzaj cracka do bota a kredyty kupujesz od ludzi którzy go stworzyli.

Z tego co pamiętam to konto zakładało się na email , więc sprawdź tam.

Po za tym masz możliwość zmiany hasła> Przy robieniu acc podawałeś secret question i answer więc zmiana nie powinna stwarzać problemów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam inny problem (jak se chce botować to muszę mieć kredyty a , zeby mieć te kredyty muszę podać jakieś card id )

kto ma to card it pisać do mnie na gg:12657286

Opublikowano

@UP

Możesz Inaczej Poproś żeby co kupił ze swojej kasy :)

ja zamawiałem za 21 złoty

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

882359186.png

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie "softmodu" jak i owych kredytów.

Ktoś napisał że softmody są crackami, więc mam pytanie czy są płatne?

albo inazej zaczne:

Czy mógłby ktoś napisać dla początkującego bottera czy jest możliwość damowego korzystania z isrobota?

drugie pytanie na ile starczają kredyty?

z góry dziękuje

Opublikowano

Softmod jest platnym crackiem, za darmo to nie bardzo jest teraz mozliwosc.

Jezeli kupisz sobie 120kredytow jest to rowne 240h, jeden kredyt to 2h bocenia, a 240kredytow mozna zamienic na 30dni zamisat naliczanych godzin.

athrunkopiayw6.png
... ~5 lat mnie tu nie było... wchodze, pacze, a tu wszystko działa! ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...